2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم من ک چارتا جنین داشتم ک فریز شد پرسیدم گریداشون و گفتن ک عالی هم داری خوبم داری و متوسط هم دار ...

عزیزم هر چیزی ممکنه ولی وظیفه ما اینه بهترین فکرا رو بکنیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو آی یوآی 5.6تا  تو آی وی اف 3تا

خب عزیزم پاسخ تخمدان تو هر سیکل متفاوته.من خودم تو سیکل آی یو آی سه تا فولی خوب داشتم تو سیکل آی وی اف یکی داشتم و کنسل شد سیکلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز دکترم معاینه کرد گفت بعد از قطع کردن پروستروژن باید پریود بشی و اگر کیست هایی که مونده ...

عزیزم نگران نباش انشالله همون دو تا برات میشن ی دخمل ناز و ی پسر کاکل زری.بعضیا با ی دونه جنین دو قلو باردار میشن پس ناامیدی بیجاس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

عزیزم عالیه..... 

بتای لاله جون ۵1 بوددد دد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل نچرال یعنی سیکلی ک ال دی باشه ؟ من برا کیستم دارم ال دی میخورم

فک کنم سیکل نچرال یعنی سیکلی ک داروی تحریک تخمدان نمیدن و میزارن روال طبیعی طی بشه بعد تخمکهایی ک طبیعی رشد کردن رو میگیرن

سلاممم دوستان و آنا جون من الان زنگ زدم مرکز واحد جنین شناسی ..گفتن شنبه بیا برای انتقال  نه ...

عزیزم تو انتق ال فرش نه..... 

خوب روز پانکچر سونو شدی.... 

عزیزم معمولا نمیگن چون واقعا تا روز انتقال معلوم نمیشه..... 

فک کنم سیکل نچرال یعنی سیکلی ک داروی تحریک تخمدان نمیدن و میزارن روال طبیعی طی بشه بعد تخمکهایی ک طب ...

گلم من برا قبل انتقال فریز میگم ن برا پانکچر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان وقت به خير من روز ١٣ انتقالم ازمايش دادم بتام ٢٣٨ بود دو روز بعد ازمايش دادم دوباره كه ...

عزیزم مبارکت باشه..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

نگران هیچیم نباش..... 

به سیسمونی فکر کن فقط..... 

اناجون سوپرفكت همون ستروتايده؟ اناجون انتقال انتي بيوتيك داره مثل پانكچر؟ هاناجون نداشته، ايران ميد ...

من زمان پانكچر هم آنتى بيوتيك نداشتم 

حتى پانكچرم هم با بيهوشى نبود

بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

عزیزم از خوشحالی هول کردم فکر کنم تبریک نگفتم..... 

گوارای وجودت..... 

ایشالله به سلامتی بغلش کردی میفهمی چه قدر بتات خوب بوده..... 

فک کنم سیکل نچرال یعنی سیکلی ک داروی تحریک تخمدان نمیدن و میزارن روال طبیعی طی بشه بعد تخمکهایی ک طب ...

نه نيوا جون سيكل نچرال براي انتقاله نه براي پانكچر

يعني مبزارن بدن خودش تخمك گذاري كنه پروژسترون يه كمي بره بالا بعد انتقال ميدن

...
بچه ها امروز دکترم معاینه کرد گفت بعد از قطع کردن پروستروژن باید پریود بشی و اگر کیست هایی که مونده ...

ناراحت نباش

توكل بر خدا.ايشالا همون دو تا جنين برات تا آخرش مى مونن🙏🏼🌸

فعلا روحيتتو بالا ببر و شاد باش و با آرامش به استقبال جنينهات برو عزيزم🙏🏼🌸

روز ١٣ امه مرجان جون.يكم نگران بتامم.توكل بخداا ديگه.خدا ايشالله هديه اشو ازم نگيره🙏🏻🙏🏻🙏🏻

صمنا روز 13ت اینه دو روز دیگه دو برابره..... 

عزیزم هر چیزی ممکنه ولی وظیفه ما اینه بهترین فکرا رو بکنیم..... 

سلام انا خانم.من انتقال جنین فریز دادم ومثبت شد والان هفته۵ هستم وکتر برای جلوگیری از سقط مثل دفعه قبل بهم امپول هپارین داد ومن افتادم به خونریزی ولخته ودکتر قطع کرد وبهم روزی دوتا امپول پروژسترون داد الان خیلی نگران وترسیدم خواهش میکنم اگر تجربه ای دراین مورد کسی داره بهم کمک کنید و ویار هم ندارم.خواهش میکنم کمکم کنید.

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

خیلی ماهی آنا جون،دیشب کلی صفحات رو زیرو رو کردم تا پیداش کردم گفتم مزاحمت نشم از شما بخوام لیستو آخه یادم مونده بود که برای بقیه توی صفحات قبل فرستادید لیستو...بوس بوس