2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
با دارو یا بدون دارو؟  

بدون دارو،ولی از موقع انتقال همراه داروهام بهم ناشتا نصف قرص لووتیروکسین با روزی دوتا پردنیزولون داشتم روزی دوتا امپول پروژسترون یدونه شیاف پروژسترون ۲۰۰،یدونه هم امپول انوکسا ۴۰۰۰

من احساس میکنم باید بهم سرم میداد ،ولی گفت مگه تا حالا سقط داشتی که سرم بدم گفت همینایی که بهت دادم کافیه دکتر عارفی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا کنترل میکنم فعلا ندارم ولی مال منم بیشتر فشار پایین بالا بود.....  ۹ و ١٠ شده بود روزای آ ...

منم مينمم بالا هستم اون اذيت ميكنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
یه خانومی اینو نوشته بخونید جالبه

مبارکه عزیزم..... 

معجزه خدا گوارای وجودش..... 

پس دوستان یادتون باشه از این به بعد برا بقیه پولتون داروخونه چسب زخم نده بی بی چک بده که ایشالله + بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي از همه شما دوستاي خوبم.هميشه بهم انرژي داديد.الهي دامن هممون سبز بشه و خدا لطفشو بهمون دريغ نكن ...

الهی امین😘😘😘😘😘😘😘😘

برای منم خیلی دعا کن

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
بله مهمِ  تو لوله ها سیمان که گیر نمیکنه بسته باشه بلکه بر اثر یه عفونت ملتهب شده و کارایی مَ ...

آهان از این نظر گفته مهمه؟ 

من فکر کردم منظورش اینه بسته بودن مانع میکرو میشه یا نه..... 

بی خوابی گیجم کرده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يعني بچم سقط شد؟؟؟توروخدا دعام كنين چيزي نشده باشه الان اومدم مركز سونو شم

چي شد عزيزم جواب بده نگرانت شدم ايشالا چيزي نيست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

مبارکه عزیزم انشاءالله بسلامتی نی نیتو بغل بگیری..خیلی خوشحال شدم انشاءالله ی روزی بشه همه خبر مامان شدنشونو بدن

انا جان ممنون از جوابت خودت خوبی درد سزارین نداری که؟ فرشته های خوشگلمون خوبن از طرف خاله ش ببوسشو ...

نوش جونت عزیزم اتفاقا خوبه فقط قابض بودن ممکنه اذیت کنه..... 

عزیزم شکر خوبیم..... 

منم خوبم.... 

من که سزارینم کلا اذیتم نکرد.... 

بی‌خوابی بیشتر اذیتم میکنه..... 

شبها شازده بعضا نمیخوابه..... 

بخوابه هم که برا شیردادن بیدار میشم بدخواب میشم..... 

ایشالله قسمت تون بشه..... 

روزام از ترس دخترم نمیخوام..... 

تنهایی واقعا سخته.... 

خلاصه عملا ميشه گفت نمیخوایم..... 

بی خوابی شیرمو کم میکنه..... 

بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

واي مباركه بسلامتي خيلي خوشحال شدم ايشالا تا اخرش به سلامتي ميري نگران نباش ميره بالا

ممنون عزیزدلم،میترسم از انجام دادنش،اگه بد باشه نتیجه راه چاره ای هست!؟

نه چیزی نیست نگزان نباش ویتامین میدن انشاالله درست میشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت عزیزم امیدوارم این اتفاق واسه دشمن آدمم اتفاق نیوفته

عزيزم ناراحت شدم ايشالا سري بعد به لطف خدا همه چي خوب جلو ميره 

مرسي مرجان جون.بتام پايين نيست؟ممكنه يبار خداي نكرده...خداياااااشكرت

وای عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشالله سلامت بغلش کنی.ن عزیزم پایین نیس بتات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خوب از دوستان بودن کسایی که با شرایط مشابهت مامان شدن.....  نگران نکن خودتو عزیزم.....&n ...

واقعا با حرفاتون بهم امید میدید ممنون خدا کنه که واسه منم همه چی خوب پیش بره تا آخرش🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏