2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام خانمها منم می خوام ivf بشم رفتم دکتر گفت این ماه ld استفاده کن و 21 پریودت بیا مطب.

سه بابر سقط داشتم ایمنی بدنم مشکل داره و غلظت خونم بالاست و همچنین همسرم واریکوسل داره عمل هم کرده خوب نشده.ذخیره تخمدانمم دکترم گفت پایینه

حالا سوالی که برا پیش میاد اکثر شما نگرفته یا گرفته و به دنیا اومده برا من اگه بگیره به خاطر اینکه سقط تکرار نشه چیکار کنم.

کسی بوده که قبلا سقط داشته باشه ivf جواب بده؟

مرسی عزیزمم.همین طور مایعات و سفیده میخورم از صبح...خیلی درد بدی داره.خدارو شکر که شما گرفتارش نشدی. ...

حالت چطوره عزیزم بهتر شدی ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمم.همین طور مایعات و سفیده میخورم از صبح...خیلی درد بدی داره.خدارو شکر که شما گرفتارش نشدی. ...

میدونم عزززیزمم

من فقط بدترین دردم تو این سیکل درد روز اول پریودیم بود یعنی سارا به مرگم راضی بودم...فشارم کامل شاید روی 4 و 5 بود

اینجا از بچه ها پرسیدم گفتن نخور ژلوفن.. ...

دعا کنین دیگه پریودی ای  نباشه 😢😢😢

نه بابا نداد ازمايشو بهش اصرارم كردم نداد اگه از انعقادي باشه چيكار بايد كرد؟

عزیزم حتما انجام بده.... 

اگه باشه با داروهای رقیق کننده خون کنترلش میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من مشهد رفتم قبل انتقالم براي همه بچه هاي تاپيك دعا كردم.ايشالله هممون دلمون شاد ميشه.من از امام رضا ...

مبارک ههههههههههه هههه😍😍😍😍😍😍😍😍💖💖💖💖🙋💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

ایشالله ۹ماه دیگه صحیح و سلامت بغلش میکنی

اصلا استرس و فکر منفی نداشته باش فقط انرژی مثبت 

خدا خودش مراقب تو بچت هست

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
واي خيلي بده فشار الان كه ندارين؟ 

والا کنترل میکنم فعلا ندارم ولی مال منم بیشتر فشار پایین بالا بود..... 

۹ و ١٠ شده بود روزای آخر.... 

پروتئین شروع شده بود دیده شدن تو ادرار..... 

دیگه اورژانسی سزارین شدم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Tshام ۱.۶ هستش

با دارو یا بدون دارو؟ 

مبارک ههههههههههه هههه😍😍😍😍😍😍😍😍💖💖💖💖🙋💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ایشالله ۹ماه دیگ ...

مرسي از همه شما دوستاي خوبم.هميشه بهم انرژي داديد.الهي دامن هممون سبز بشه و خدا لطفشو بهمون دريغ نكنه.هممون صاحب بچه هاي سالم و صالح بشيم...الهي آمين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم اولیو که کاریوتایپه نفهمیدم داخل پرانتز چی نوشته.....  دومیم که فقط یه جهش تو mthfr داری ...

اناجان من سر در نمیارم مشکلم کدومه میشه راهنماییم کنید قبلا توضیح داده بودی به نفر یادم نیس تفسیرش.وضعیت من خیلی بدتر از جوای ازمایش شماست؟ببخشید میخوتم کقایسه کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
مرسی عزیزدلم دکترمم نوشته خطر:رژیم پر پروتئین و پرنمک پنج تا امپول مهارباروری داده...۴ تا پروژسترو ...

عزیزم طبق شرایطت طبیعیه..... 

اما بازم دیدی حالت داره بد میشه برو تحت مراقبت باش..... 

عزیزم خیلی مراقب خودت باش..... 

از خودت بی‌خبر نذار.....