2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به طور افتضاحی  الهام جان

اگر دیدی تهوعت بند نمیاد بیمارستان برو چون برای من کم بود گفتن اگر ادامه داشت یا شکمم درد شدیدی داشتم خودم رو به بیمارستان با برگه هایی که دادن ببرم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم.الهي آمين🙏🏻🙏🏻 عزيزم منم فيبروكيستيكم.دكتر جراح بهم گفت اشكال نداره ميتوني وارد سيكل ...

به منم گفت میتونی انشأالله که توکل به خدا واقعا بتونیم با سلامتی این دورانم بگذرونیم 🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به منم گفت میتونی انشأالله که توکل به خدا واقعا بتونیم با سلامتی این دورانم بگذرونیم 🙏🙏🙏

اره واقعا.ما هم فقط ميتونيم اعتماد كنيم به دكترا و توكل كنيم بخدا.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم به خام قابضه!!!!! 

انا جان ممنون از جوابت

خودت خوبی درد سزارین نداری که؟

فرشته های خوشگلمون خوبن از طرف خاله ش ببوسشون

والا درباره بِه من سرخود هیچی نمیخورم میدونی خیلی محافظه کارم تو لیستِ بخور نخورها بهم گفتن بخور و کلی تعریف که عالیه(به خام)

من هم تا امروز که روز ۵ بود خورده ، خورده یه دونه و نیم با اجازت خوردم😁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم منو نگاه کن بعد دوباره حرفتو تکرار کن!!!!!! 

کاش میشد آنا جون.امروز پری شدم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره واقعا.ما هم فقط ميتونيم اعتماد كنيم به دكترا و توكل كنيم بخدا.

حالا من منتظرم ببینم جواب دی اف آی شوهرم چی میشه که توکل به خدا بریم واسه میکرو خدا کنه اگه به صلاحمونه همه چی خوب پیش بره ما هم بریم جلو پدر مادر بشیم انشأالله😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
توكل بخدا.دعا كنيد آبجيا فردا شب اين موقع دلم شاد باشه😢😢

وا میگی دلم شاد باشه بعد استیکر اشک میزنی😂

مامانی دختر شک نکن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها میشه منو راهنمایی کنید👋👋👋👋

میخوام شنبه برم دکتر زنان بگم برام ازمایش انعقاد و ایمنی بنویسه، هفته اینده هم شروع سیکلمه🙆 اما چندروز طول میکشه تا جوابش اماده شه؟ فرقی نداره چندم سیکل باشه؟ باید ناشتا باشه؟ میشه هزینه شم بگید  دفترچه من نیروی مسلحه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم انشاءالله همه چی خوب پیش بره و انتقال خوبی داشته باشی و نی نی های خوشگلتو بغل بگیری....موقع قر ...

انشاءالله عزیزدلم الهی آمین 🤲 

لطف داری مهربونم حاجت روابشی خانمی😍😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
حالا من منتظرم ببینم جواب دی اف آی شوهرم چی میشه که توکل به خدا بریم واسه میکرو خدا کنه اگه به صلاحم ...

ايشالله عزيزم بهترين ها براتون رقم بخوره🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷