2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
سلام.من تا صفحه ۲۳۰۰ خوندم .خب خیلی چیزا یاد گرفتم از این تاپیک.من شوهرم دوماه پیش تو آزمایشگاه معمو ...

ببخشید مگه نفخ و‌یبوست باعث اندومتریوز میشه؟؟!!

آخه منم معمولا هردوش را دارم😕😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید قوی باشیم هممون راههایی رو رفتیم و سختی کشیدیم نباید تسلیم بشیم روز ماهم میرسه مهم اینه خ ...

الهام جون میشه بگی چندسالته؟ کجایی؟ کجا رفتی واسه درمان؟ مشکلت چیه؟ البته اگه دوس داشتی جوابمو بده .

عزیزم اینجا خونه خودته..... ایشالله جشن مامان شدنت......

ممنون آنا جون،یعنی میشه؟!! دیشب باخودم فکر میکردم میگفتم ما دیگه بچه دارنمیشیم،بیشتر از خودم دلم برای همسرم میسوزه اون عاشق بچه اس وخیلی امید داشت ب مثبت شدن میکرو الان از لحاظ روحی جفتمون داغان تشریف داریم ولی من بخاطر همسرم نشون نمیدم ، من امیدواری میدم ودلداری بلکه کمی از غصه دلش کمتر بشه ولی میدونم تا بچه دارنشیم همین طور ناراحت می مونه مخصوصا که همه دوستاش بچه دار شدن وهی میگن شما چرا بچه دار نمیشید دیگه داره دیر میشه ها!!!! این حرفاشون بیشتر دل منو میسوزونه.

سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

اوخی خوب خسته شده همه اش دیده باید نگران باشه...حق دارن این شوهرای ما...یا مریضیم یا نگرانیم یا گریه میکنیم یا حسرت میخوریم...خوب اوناهم گناه داره...ملودی جون به نظرم یکمی فرصت بده به خودتون...بذار همسرتم از نظر روحی اماده بشه بعد دوباره سیکلو شروع کن...خداروچه دیدی شاید معجزه اتفاق افتادو توی این مدت طبیعی مامان شدی... یکمی بیخیالتر باش و وانمود کن که داری به حرفش گوش میدی و نظرش برات قطعیه...مطمئن باش بعد ه مدت خودش میاد میگه هرکاری میخوای بکن😛❤🌸

بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

عزیزم متاسفم..... 

به خدا با منفی شدنتون حس میکنم اون روزای تلخ رو دوباره تجربه میکنم..... 

ایشالله به زودی خدا برات جبران کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون فقط خیلی بالا میارم.ورم شکمم خابیده بعد عمل انگاری

به سلامتی سارا جون...راحت شدی خواهر...نی نی هارو به دنیا اوردی...مبارکه❤🌸❤🌸 حالت تهوع واسه عوارض بیهوشیه...یه قرص ضد تهوع بهت میدن خوب میشی...عزیزم چون هایپر شدی چیزای نمکی خصوصااااا دوغ زیاد بخور...چوب شور و ژله هم بخور

اینجا ه ا عالیه. با اجازتون پای کولر گازی ایم.

پس حالشو ببر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزها رو پیدا نکردم.  اون لیست کامل که قبلا اینجا گذاشتین ، کدوم صفحه است. ممنون از پاسختون.

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عزیزم میخوام بدونم این میکروب اسمش چیه که بگم برام تو ایمنی بنویسن

عزیزم میکروب نیست که..... 

ببین منم ایمنی مشکل داشت..... 

یعنی بدنم نسبت به جنین حالت تهاجمی می‌گرفت و فکر می‌کرد جنین جسم خارجیه..... 

تستهای تکمیلی رو واست میذارم نسخه ۴ غیر از ۴-۵ تای اولش که به بحث انعقادی ربط داره بقیه به بحث ایمنی ربط دارن.... 

نسخه ۳ و ۴ رو انجام بدی بد نیست..... 

عزیزم میخوام بدونم این میکروب اسمش چیه که بگم برام تو ایمنی بنویسن

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام خانوما من شنبه 5هفته و 6روزم ميشه بنظرتون برم سونو يا چندروزصبر كنم بعدش برم؟اخه روز ازمايش گفت ...

به نظرم چند روزم صبر کنی بد نیست..... 

آنا جون من اصلا نمیدونم ذخیره ام چنده🙈 اینجا دیدم دوستان میگن .آزمایشامو زیرو رو کردم ولی چیزی بنا ...

عزیزم شاید واست ننوشتن.... 

در حالی که بنظرم همون اولش باید بنویسن.....