2777
2789

دایی د. پ که قصدمونم جدیه برای ازدواج فوت کرده

یه خواهر دارع که از رابطمون نزدیک ۶ ماهی میشه خبر داره چند بارم ب د.پ گفته ک ی قرار بزار ماهمو ببنیم ولی تا حالا شرایطش جور نشده و اصلا هم بامن ارتباطی نگرفته منظورم زنگ و پیامه

حالا من نمیدونم زنگ بزنم ب خواهرش تسلیت بگم یا نه

از طرفی زشته پیش خودش میگ دختره چه بی ادبه

از طرفی کس میکنم سبک بازیه ک من برم سمتش ،مثل این میمونه که اویزونم  چون اون اصلا ارتباط نگرفته باهام به جز این ارتباط اولمونم میشع پیام تسلیت

بگید چکار کنمممممممممممم

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم بشحالا میشه دلیلتو بگی چرت ب خواهرش نگم

چون به نظر من اون باید بیاد سمتت‌ خودت داری میگی اولین پیام‌ ! بعد هم شاید شرایط خوبی نداشته باشه و رفتار درستی نشون نده ! 

🍷🌊You'll be the saddest part of me

ذات خواهرا جوریه که هر کاری کنی بازم کمه هیچ وقت راضی نیستن ازت پس خودتو اذیت نکن ریلکس باش

اوهوم اینجور خودمو سبک میکنم مثل اویزونا

درحالی که ب داداششم سرم😂

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
چون به نظر من اون باید بیاد سمتت‌ خودت داری میگی اولین پیام‌ ! بعد هم شاید شرایط خوبی نداشته باشه و ...

اره موافقم بعد ۶ ماه هیچ کنجکاوی یا تمایلی نشون نداده حالا من اول کاری برم جلو ی حوریه