2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم تو نه.....  دختر یه کم بشین شیطونی نکن گوشتو میکشما!!!!!

😂😂😂😂تا کچل نکنم دست وردار نیستم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خانوما ازمایش تیرویید دادم tshشده 0/29  دکتر گفتش  مشکلی نیست ولی من استرس گرفتم یک دهم کم ...

عزیزم نگران نباش خوبم هست چون جا برا بالا رفتن داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا آبجي؟دلم نا ارومه😔😔😔 واسه رويا جون روز چهارده خيلي پررنگ بود.

فدات شم.... از ۱۰۰ مثبت محسوب میشه تا ۱۰۰ هزار.... اکثر بچه ها رنج ۲۰۰ یا ۳۰۰ بوده بتاشون.... بی بی تو هم شبیه اونا شده مدل هاله اش..... آخه بتای من ۲۸۰۰ بود. یعنی ۲۰ برابر یه بتای معمول... تازه به نظر من بی بی چک باید خجالت بکشه با این بتا ،خط T  اون رنگی  انداخت برام😉

سلام بچه ها من دیروز پیش دکترم بودم بهم نامه داد که برم هیستروسکوپی کسی تجربه ایی داره؟

عزیزم خیلیم خوبه.... 

شانستو بالا ميبره.... 

بگو برات خراشم بدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اولا نیم کیلو لوبیا سبز زیادِ نفخ میکنی حالا بیا اونو درست کن دوماً به رو نپخته بخر بخور دورش رو ب ...

عزیزم به خام قابضه!!!!! 

خوردن ویتامین د۳ برای قبل انتقال یا بعد از انتقال خوبه یا بد؟؟

عزیزم ویتامین دی اوور دوز بشه بده پس سر خود نخورین..... 

نه شاید بتا نرفته بالا پریروز یعنی روز ۱۱ خوب یکم زوده برای ازمایش دار‌وها رو قطع نکن دختر جان شای ...

وای من بتاشو ندیدم..... 

ایشالله تکرارمیکنه و بالا میره..... 

عزیزم خیلیم خوبه....  شانستو بالا ميبره....  بگو برات خراشم بدن....

سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم چی شد وچرا این حرفو زد ولی بهم گفت دیگه حاضر نیستم حتی یک قدم دیگه واسه بچه دارشدنمون بردارم😖میگه خسته شدم پس کی زندگی کنیم کی جوونی کنیم میگه توهم باید بپذیری😭🙇

خدایا شکرت 
یک دهم استرس داره🤔 حیف آنا دستش بنده وگرنه با ماهیتابه میومد سراغت😉 ول کنید این استرس رو چی میخو ...

عزیزم تفویض اختیار میکنم و مسولیت ماهیتابه رو به خودت موکول میکنم......

فدات شم.... از ۱۰۰ مثبت محسوب میشه تا ۱۰۰ هزار.... اکثر بچه ها رنج ۲۰۰ یا ۳۰۰ بوده بتاشون.... بی بی ...

مرسي رويا جون از همدليت.خودمو سپردم به خدا ديگه.ميترسم ازش چيزي رو به زور بخوام.خدا اگه منو لايق ميدونه ايشالله بهم نعمت بده تا منم بتونم لذت مادر شدن رو بچشم😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم میخاستم شلغم بخورم نوشته برای کم کاری خوب نیست  و تو نت زده کم کاری خطرش بیشتره تا پرکاری

عزیزم بله برا کم کاری خوب نیست..... 

خانواده کلم هم خوب نیست.... 

سویا و بادوم زمینی شیرینی‌جات مصنوعی.... 

سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

خب ملودی جون زمان بده گناه داره همسرت

بزار چند ماه بگذره.از زندگیت و در کنار همسرت لذت ببر

من پارسال مرداد ک رفتم دیگه ولش کردم انشاله دی برم اونم شاید.