2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046897 بازدید | 684563 پست
وای آره. به منم گفت طول واژنت بلنده. اما چون بار اولم بود بیهوشی و اینا نکردم .یعنی نمیدونستیم. هر ...

مگه موقع انتقال شلوار پا میکنن؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مگه موقع انتقال شلوار پا میکنن؟

آره. از این لباسای بیمارستانی یک بار مصرف، یک بالا تنه و یک شلوار که خشتک🤐🤪😷😎نداره.

اما برای من باز هم بیشتر پارش کرد که جلوی دستش نباشه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  یه سوالی برام پیش اومده هرکی میتونه لطفا کمکم کنه ممنون میشم🙏❤ یادتونه چند روز ...

عزیزم خوب تی اس هاشت تکرارشم بالاست......

قرص لووتیروکسین یه قرص کامل گفته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

عزیزم روحش شاد، تسلیت میگم.....

عزیزم بابات از همون بالا شاهد لحظه لحظه مادر شدنت خواهد بود و دعاگوته......

اذانم از بهترین مکان تو گوش دردونت زمزمه خواهد کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا این مدت انتقال ندادی؟علت افت بتات رو چی گفتن؟برای درمانش چیکار کردن عزیزم؟دکترت کیه؟

واقعا هزینه اش را نداشتم. کل طلاهام را برای پانکچر و ۳ تا انتقال فروختم

علت افت را دکتر نمیدونست

آزمایشات سقط مکرر برام نوشت

مشکلی نداشتم

ممنون خانمی رفتم داروخانه گفت دکا همون دیفرلینه من یه سوال که برام پیش اومده، مگه hcg اآزاد سازی تخ ...

عزیزم برا اینه که میخوان عوارض هایپری در کمترین حد ممکن گریبانتو بگیره....

الهی عزیزم منم چند روزه فهمیدم منفی شدم هنوز از شوک در میومدم و حالم خرابه ،خدا بهمون کمک کنه و به ز ...

خیلی بده اینجوری حال آدم گرفته می شه با این همه هزینه و فشارهای جسمی. من که اصلا دیگه آی وی اف نمی خوام. زندگی طبیعیمو می کنم هر وقت صلاح باشه این اتفاق میافته ❤️ 

بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

عزیزم امیدوارم خدا معجزه اش را بهت نشون بده و به زودی مامان بشی

تقریبا اکثر بچه های این تاپیک این روز بد را تجربه کردن

عزیزم یعنی نقص ایمنی داری.....  بدنت به عنوان جسم خارجی با جنین برخورد میکنه....  خوب دک ...

عزیزم میخوام بدونم این میکروب اسمش چیه که بگم برام تو ایمنی بنویسن

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
سلام به همه ..من تا دیروز خواننده خاموش این سایت بودم واین تاپیک رو دنبال میکردم باخوشحالی خیلیا خوش ...

سلام عزیزم خوشومدی انشالله بزودی زود با خبر بارداریت مارو هم خوشحال میکنی 😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
من این چهارمین انتقالم بود که مثبت شد عزیزم . انشاالله قسمت تک تک منتظرا .

ايندفعه كار خاصي انجام دادين؟ منظورم از لحاظ ازمايشات و داروهاي ايمني انعقادي و تقويتي و يا خراش و خلاصه هرچي

چه كار متفاوت از سري هاي گذشته انجام دادين؟؟

گريد نيني هايي رو كه انتقال دادن ميدونين؟

...