2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
بچه ها من سرشب یکم لباس زیرم لکه شده بود ولی تا الان پاک هستم.چرا ؟ از دیروز دیگه داروهامو قطع کردم ...

عزیزم کاش تکرارش کرده باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خواهریا نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دلم یخورده گرفته کسی نیست جز مامانم که مشکلمو بدونه اونم که ...

الهی بمیرم برا دلت عزیزم ، اشکم دراومد😭😭😭😭😭😭

ان شالله خدا کمکت کنه دلتو آروم کنه وبزودی به حاجت دلت برسی عزیزم

آمییییییییییین🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم سيكل نچرال من داشتم يعنى وقتى كه پريود شدى حدودا چند روز بعدش مثلا از روز  ١٢ تا روز ١٧ ي ...

چقدررررر خوب ، خوشبحالت من خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم تحرکش کمه دکترها تا اونجایی که تونستن به منه بیچاره دارو دادن هزار جور مشکل پیدا کردم ،، اینجا تا رحم و تخمدانتو نابود نکنن بیخیال نمیشن خخخ😁😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام صبحتوتون بخیر. بی بی گذاشتم منفی بود اخرین شانسم بود از تخمک اهدایی استفاده کردم خدایااااا دارم ...

عزیزم ایشالله خدا برات بهترینارو بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم سيكل نچرال من داشتم يعنى وقتى كه پريود شدى حدودا چند روز بعدش مثلا از روز  ١٢ تا روز ١٧ ي ...

مرسي هاناجون، بعيد ميدونم نچرال باشه ولي خب نوع ديگه اي هم نشنيدم با اين شرايط، حالا اگر نچرال بود يه شما گفته بودن روش خوبيه يا نه؟ اصلا دليل اينكه براتون نچرال انتقال ميدادن چي بود؟ شما خودتون هيچ مشكلي نداشتين؟ ميگم يعني شايد شرايطتون خوب بوده كه نچرالوانتخاب كردن وأستون؟ پريوديتون هميشه منظم بوده؟

...
به من قرص جلوگیری داده از امشب شروع میکنم ولی خب حتما بسته به شرایطم داده چون پریودم نامنظمه ۱۷ روز ...

ترانه جون ميدوني من اونجا سر وكلّه شكستم كه من نميخوام جلوگيري كنم و ال و بل اون دكتر بيچاره هم اين سيستمو رفت واسم حالا نميدونم كار درستي كردم يا نه خدا رحم كنه

...
لطفا راهنمايي كنيد بجه ها من ميخوام براي سومين بار انتقال بدم اگه خدا بخواد فقط چندتا سوال دارم او ...

عزیزم برا هاش سی جی چند مدل دیدم دکتر من معمولا روز ۲ و 5 انتقال میده..... 

برا دو تا سوال قبلتم بسپار به دکتر و جنین شناس..... 

من تو۱۰ ساله انتظار. هنوزخودمم باورم نمیشه اینهمه سال انتظار ر!!!!!😭😭😭😭 هیچ وقت فکر نمی کردم ر ...

من ۱۱ساله منتظرم .هر روزم داره سخت تر میشه .

با خودم میگم یکی از فاکتورای بدنت جور نباشه نمیشه یا نمیمونه  بعد میگم خدایا اخه اینهمه آدم پس چطور اینقدر راحت باردار میشن .یعنی اونا همه چییییشون منظم وردیفه ،فقط مال ما ناقصه؟!

زمانی که ازدواج کردم چقد از دور وبریام بچه بودن اوناهم الان پدر یا مادرن ولی ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم .

چاره ای نیس جز صبرو انتظار

چشم عزیزم بعید میدونم با اینهمه مشکل بارداری باشه احتمالا هورمونا بهم ریخته.مرسی عزیز دلم

عزیزم منو نگاه کن بعد دوباره حرفتو تکرار کن!!!!!! 

عزیزم برا هاش سی جی چند مدل دیدم دکتر من معمولا روز ۲ و 5 انتقال میده.....  برا دو تا سوال قبل ...

اناجون من با اينكه لاغرم و دكتر زنان بهم متفورمين نميده ولي قند خونم روي ٩٨ هميشه، به مظرتون ميتونه رو كيفيت تخمك اثر داشته باشه؟ برم متخصص غدد ميتونه راهنماييم كنه؟

...
عزیزم ایشالله خدا برات بهترینارو بده....  

سلام آنا جان خوبي عزيزم

من ديروز رفتم سونو ان تي الحمدالله همه چي گفت خوبه فقط

گودي زير گردن 

ك گفتم چطوره و بايد چقدر باشه 

گفت زير دو خوبه بالاي سه خوب نيست 

برا من زده  بود ٢/٦٤ 

و گفت آزمايش خيلي مهمه ك اگر مشكلي بود دكترت تشخيص ميده و باز آز خون ميده 

حقيقتش دلنگران شدم 

دكتر بردم گفت هيچ مشكلي نيست 

حالا جريان اين گودي زير گردن چيه؟؟

و اينكه سن بارداري با توجه ب پريودي ديروز ميشدم١٢ هفته و ٤ روز

سونو زده ١٣ هفته كامل 

سلام عزیزم یک سونو نبوده بلکه چند سونوی مختلف!

عزیزم متوجه شدم...... 

داشتم مزاح میکردم...... 

گفتم که احتمالا تو سونوها نتونستن ببینن بر اساس فرم بدن و سایر ویژگی‌ها نظر دادن که برعکس شده نظرشون..... 

سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

بابا راست ميگه اينقدر حساس نباش يكم زمان بده به خودتون اروم ميشي بعد دوباره برو جلو 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
فدات بشم خواهری خداروشکر بهترم .والا منتظر پریودم احتمالا تا شنبه ی آینده پریود بشم برم توی سیکل انت ...

ان شاءالله ب سلامتي بري تو سيكل و ب خواست خدا سختيهات رو با بچه دار شدن تموم كنه 

الهي آمين ❤️

عالى بود گلفام عزيزم🌸💕مرسى از اينكه بهمون گفتى تا حواسمون بيشتر از هميشه به روزاى سخت باشه كه حتما ...

ايشالا ني ني نازتو بسلامتي بغل كني و همه مادراي منتظر هم به خواسته قلبيشون برسن فقط بايد به افريدگار خودمون اطمينان كنيم ❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي