2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
رنگین کمونم.... عزیزم.... جونم..... این اتفاق با عینک الان من و تو شاید بد باشه و غیر قابل تحمل.... ...

منم دلم میگه قراره خدا معجزه شو نشونش بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه هفته پیش عمل تخمک کشی داشتم دو ماه دیگه باید برم واسه انتقال میکرو کردم ۱۰ تا جنین فریز شده دا ...

به سلامتی عزیزم..... 

ایشالله جشن مامان شدنت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم . امروز صبح تست زدم خیلی کمرنگ بود خط دوم .  زنگ زدم دکتر گفت چند روز دیگه دوباره تس ...

خدارو شکر عزیزم..... 

عزیزم به نظر من اصلا خوب و بد بودنش معنی نداره و فقط به نوع سیکل ربط داره..... اگه نوع سیکلت ایجاب ...

ممنونم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

اينو براي كسايي مينويسم كه خيلي دلشون پر درده و احساس ميكنن خدا اونارو نميبينه و نااميد هستن 

من زمان بارداري قبليم كه بيمارستان امام بستري بودم براي ختم بارداري چون فشارم بالا بود بچم عقب بود از رشدش خيلي ناراحت بودم خيلي داغونه داغون بعد تو بخش كه بستري شدم يه خانمي باردار بستري بود با مادرش مادرش خيلي نگران دخترش بود از تخت بغليم سوال كردم چي شده گفت اين دختر يادم نيست حدود ٢٤-٥ سالش بوده و پنج ماهه بود مثل اينكه تو همين بارداري سكته مغزي ميكنه من خيلي ناراحت شدم رفتم با مادرش صحبت كردم گفت فقط نگران دخترمم گفتم چرا اينجوري شد گفت يه دفعه بدون هيچ پيش زمينه اي گفتم بچش چي چيزيش شده گفت نه سالم سالمه اما خودش ناقص شده چقدر حال مادره بد بود بيچاره دختره قدرت تكلمش كم شده بود بد حرف ميزد نميتونست از تخت بياد پايين ميخواست يه ظرف سوپ ببره براي شوهرش مامانش داشت نماز ميخوند يه دفعه سكندري خورد تا اون سوپو برسونه به شوهرش چيزي تو كاسه نموند از بس لرزيد و تعادل نداشت خيلي حالم بد شد مادره نمازشو شكوند بيچاره گفت بايد تا اخر بارداري تحت نظر باشه بچه كه بدنيا اومد بره براي درمان خودش بعد با خودم فكر كردم خدا از همه داناتر و عالمتر حتما از سرنوشت ما خبر داره اگه چيزي نميده حتما برامون صلاح نيست و ضرر داره با اين حرفا يكم خودمو اروم كردم

اما اينارو براتون گفتم اگه ازمايشتون منفي ميشه اگه فعلا خبري از بارداريتون نيست ناراحتي نكنيد شما چه ميدونيد اينده چي قراره سرمون بياد فقط توكلتون به خدا باشه هيچ مادري دوست نداره زجر بچشو ببينه دلش بهترين هارر براي فرزندش ميخواد حالا شما فكر كنيد خدا كه از مادر بالاتره خودش مارو افريده چطور مارو ول ميكنه و فكر ما نيست ايشالا با خوندن اين پيام من دلتون اميدوار بشه دلتون به مهر خدا قرص بشه براي منم دعا كنيد هرچي خدا سلاحشه همون بشه اگه راره باز فشارم بره بالا خودم اسيب ببينم حتما صلاح نيست پس من راضيم به رضاش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ازمایشم منفی شد لعنت به این زندگی

عزیزم متاسفم ولی به خدا به زودی مامان میشی و تلخی این روز فراموشت میشه...... 

آندومتر چند باید باشه برای انتقال؟

۸ الی 12....

سلام خانما 

من تقریبا دوهفته دیگه میرم تو سیکل انتقال ، الان اومدم دندون پزشکی از دندونام عکس گرفتن و یه سری کار دندون دارم بنظرتون اشعه این عکس یا موادی که قرار کار بشه مواد بی حسی اینا ضرر نداره برام؟؟؟؟؟

زنگ زدم مرکز کارشناس گفت قبل انتقال مشکلی نداره ولی باز دلم آروم نشد نظر شما چیه ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
بچه ها یه ســـــــوال دارم میتونم ورزش کنم )ّ۶روز از پانچکرم میگذره شکم انداختم همیشه ورزش میکردم ال ...

عزیزم تو نه..... 

دختر یه کم بشین شیطونی نکن گوشتو میکشما!!!!! 

نکنه بارداری دختر از مرکزتون بپرس ببین چی پیشهاد میکنن کلا داروهای هورمونی باعث بهم خوردن پریود می ...

ایشالله..... 

عزيزم حساب كردي؟همون 5هفته و6روزم ميشه؟؟؟يعني اونموقع برم هنوز قلب تشكيل نشده؟

آره درسته،  پنج هفته و ۶ روزو نمیدونم ولی تو ۶ هفته و ۳ روز اکثرا قلب رو دیدن 

دیگه نمیدونم این دوسه روز جلوتر رفتن ممکنه نبینن و استرس بهت وارد شه 

خداجونم شکرت       
سلام انا جون روز 13 انتقالم پریروز بتام 8.2 شد و امشبم هم لکه بینی دارم که دیگه یعنی پریود و تمام... ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

به خدا اینجور مواقع کم میارم نمیدونم چی بگم فقط از خدا برات معجزه میخوام هر مدلی که صلاح بدونه.... 

انا چکار کنم؟چقدر راضی به رضای خدا بودن سخته واقعا.. بازم گفتم خدایا شکرت.. حالا چکار کنم؟من 6تا ج ...

عزیزم تستهای تکمیلی و دادی؟ 

بله معمولا امکان انتقال جنین هست البته به شرایط مبدا و مقصد بستگی داره....