2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
بچه ها ازمایشی که مرکز برام نوشته شنبه ، من امروز بتام ۱ بود ، بنظرتون امپولمو قطع کنم ؟ واقعا حوصلش ...

شنبه هفته دیگه؟

چرا الان از دادی آخه... عجول خانم

نخیر قطع نکن تا همون شنبه دوباره برو آز بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من از اول جز بی بی چک منفی ها بودم شنبه موعد ازمایشمه که من حوصله نداشتم همین امروز رفتم & ...

رها جون متاسفم عزيزم

اما با روحيه اى كه داشتى و مطمينم باز خواهى داشت ايمان دارم قوى تر از قبل ادامه مى دى و به زودى زود دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

هانا جونم،بقیه بچه هایی که مامان شدین تیکر ندارین چرا؟؟؟تیکر بذارین.من عقده ی تیکر دارم😂

منتظرم برم سونو بعدش بذارم

اما جدى نمى دونم چه رنگى بايد انتخاب كنم؟🤔🤔

كاش تا دوران تعيين جنسيت صورتى و آبى رو با هم داشت

مگه شماها عكس جنينهاتونو نمى بينين؟؟؟من هر سه بار ديدمشون و بار دوم يادمه همين جا هم فرستادم

هانا تو خودتو با ما مقایسه میکنی😭 تو داری تو بهشت زندگی میکنی اینجا خود جهنمه😭

😉 عکس جنین که سهله حتی نگفتن جنین هام چه کیفیتی دارن. یواشکی از روی پرونده خوندم.... فقط تو اتاق عمل کار کار که تموم شد گفت خانم فلانی سه تا جنین برات انتقال دادیم و رفت بیرون

استرس نداشته باش اصلا..توکل کن به خدا..استرس رو کیفیت تخمک هم اثر بد میذاره..نگران نباش.انرژی مثبت ب ...

سارا جون کارایی که فردا انجام میدی و اتفاقاتی که افتاد رو فردا مو به مو برام بگو😄😄🌹

شنبه هفته دیگه؟ چرا الان از دادی آخه... عجول خانم نخیر قطع نکن تا همون شنبه دوباره برو آز بده

اخه رویا جون امروز روز سیزدهمه ، واقعا اگه چیزی بود معلوم میشد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رها جون متاسفم عزيزم اما با روحيه اى كه داشتى و مطمينم باز خواهى داشت ايمان دارم قوى تر از قبل ...

فدات بشم عزیزم ممنونم ، خداروشکر همیشه توکلم بخدا بوده الان تنها ناراحتیم همسرمه که خیلی بهم ریخته ، چون مشکل از طرف خودشه خیلی خیلی ناراحته ، هر چی هم باهاش صحبت میکنم بازم ناراحته ، الان فقط این موضوع دلگیرم کرده 

نميدونم.منم بلد نيستم.نميدونم روز انتقال هم حسابه يا نه

عزیزم هر ۲۴ ساعت‌رو یه روز‌حساب کن‌.مثلا اگه شنبه عصر انتقال دادی تا یکشنبه عصر میشه یک روز.اینجوری حساب کنین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چه خوب که گفتی بهم.ممنون ازت گلم.شما باردار شدی؟

نه عزیزم متاسفانه آزمایش منم منفی شد دارم آماده میشم برای سیکل بعدی ،دکترم که میگه جنینات ضعیف بودن ولی من میگم خدا نخواست..

منتظرم برم سونو بعدش بذارم اما جدى نمى دونم چه رنگى بايد انتخاب كنم؟🤔🤔 كاش تا دوران تعيين جنسيت ...

ان شاالله اول سلامتیش،بعد هرجنسیتی که خودت دوست داری باشه.بنظرم جنسیت فرقی نداره.اما‌خودم شخصا عشق‌دخترم😂🙈

ان شاالله میری سونو و همه چیز عالیه،بعدشم هر رنگ دوست‌داشتی انتخاب‌کن.وقتی رفتی تعیین‌جنسیت‌اگه‌ جنسیت تفاوت داشت با رنگ تیکرت میتونی تغییرش‌ بدی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منتظرم برم سونو بعدش بذارم اما جدى نمى دونم چه رنگى بايد انتخاب كنم؟🤔🤔 كاش تا دوران تعيين جنسيت ...

هانا جون فعلا ابی بذار   به نیت شما فال گرفتم