2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
رفقا آزهای ایمنی و انعقادی که آنا جون میفرستادن رو کسی داره؟ یا صفحشو؟

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها پروستروژن رو برای چی تجویز میکنن برای پریود شدنه😒؟؟؟؟ یا چیز دیگه ؟  اخه زیادم هست یکی ...

عزیزم هم برا پریود شدنه هم برا حفظ بارداری..... 

تک دز باشه برای پریود شدنه.... 

مسمتر باشه برا حفظ بارداریه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان جواب آزمایشمو گرفتم ولی نتم سرعتش پایینه نمیشه بزارم.چربیم بالاس حدود 80 تا از رن ...

پاینن بیاد بهتره ولی فکر نکنم انقدرش خیلی تو نتیجه تاثیر بذاره ولی به هر حال رعایت کن پایین بیاد.... 

بچه ها  آمپول اورگالوترون .5 ساعت بیروت از یخچال باشه البته همراه با کیسه هاس یخ ..احتمالش هست ...

نه بابا فکر نکنم مشکلی پیش بیاد بازم از داروخونه بپرس.... 

وای آره. به منم گفت طول واژنت بلنده. اما چون بار اولم بود بیهوشی و اینا نکردم .یعنی نمیدونستیم. هر ...

مگر شما موقع انتقال شلوار پاتون بود؟؟؟ مگه اتاق عمل نرفتین؟

ما رو که لخت مادرزاد کردن

***** سلام، ازمایش بتای دوم من اومد پایین، 😔😔😔از ۲۲ به ۳.۴، الان داروهامو ۲۴ ساعته که قطع کردم ت ...

عزیزم متاسفم..... 

احتیاطا میتونی یه بار دیگه تکرار کنی..... 

امیدوارم به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه.... 

رها مگه تو جز ازمايش مثبتا نبودي؟

نه عزیزم من از اول جز بی بی چک منفی ها بودم شنبه موعد ازمایشمه که من حوصله نداشتم همین امروز رفتم   

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اینجا زیاد رسیدگی نمی کنن برای پول خودشون هرکاری میکنن نمی دونم ایمنی چه ازمایشایی بدم

اینا تستهای تکمیلی هستن.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نه عزیزم من از اول جز بی بی چک منفی ها بودم شنبه موعد ازمایشمه که من حوصله نداشتم همین امروز رفتم & ...

چقد زود رفتی ازمایش رهاا

به هرحال امیدوارم به زودی خدا برات جبران کنه و مثبت شی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها این ازمایش شوهرمه ، من تازه یادم اومده اینچیزا رو بررسی کنم 🤣 نمیفهمم چی به چیه ؟ چی باید خوب باشه ؟

خیلی بده اینجوری حال آدم گرفته می شه با این همه هزینه و فشارهای جسمی. من که اصلا دیگه آی وی اف نمی خ ...

امروز همش منتظر پیامت بودم بیای و خبر مثبت شدنتو بدی.ناراحت شدم گلم.ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو‌بدی.قوی باش عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چقد زود رفتی ازمایش رهاا به هرحال امیدوارم به زودی خدا برات جبران کنه و مثبت شی

دیگه حوصله استرس نداشتم میخواستم زودتر معلوم بشه ، امروز روز ۱۳ بود ، فداتشم عزیزم ممنون

دیگه حوصله استرس نداشتم میخواستم زودتر معلوم بشه ، امروز روز ۱۳ بود ، فداتشم عزیزم ممنون

خب معمولا روز ۱۴ ازمایش مینویسن برای میکرویی ها،چرا برای تو انقد دیرتر نوشتن پس؟ان شاالله به زودی انتظارت به پایان‌میرسه عزیردلم.میوه ی صبر شیرینه.ما هممون‌مامان میشیم.مطمئنم.ولی یکی زودتر یکی دیرتر