2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست

هانا جونم،بقیه بچه هایی که مامان شدین تیکر ندارین چرا؟؟؟تیکر بذارین.من عقده ی تیکر دارم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

چندتا از بچه های قدیم که مثبت شدن رفتن و دیگه خبری نیست ازشون،مثلا رعد و برق جون و چندتای دیگه که همیشه فعال‌بودن....ان شاالله حال خودشون و نی نیاشون خوب باشه.و همچنان تو فکر لاله جونم.کاش بیاد خبر بده از خودش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب معمولا روز ۱۴ ازمتیش مینویسن برای میکرویی ها،چرا برای تو انقد دیرتر نوشتن پس؟ان شاالله به زودی ان ...

اونروز هر کی انتقال داشت بهش گفتن ۳ اذر از بده ، فداتشم عزیزم ممنونم توکلم بخداست 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه عزیزم من از اول جز بی بی چک منفی ها بودم شنبه موعد ازمایشمه که من حوصله نداشتم همین امروز رفتم & ...

عزيزم ايشالله هميشه روحيه ات قوي باشه. ايشالله دفعه بعد صد در صد مثبتي.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
چرا بالش بزاري رويا جون؟

این از تجربه های خاله ام بود..... قبلا بهم گفته بود اگر حامله شدی اینکارو بکن.... من هنوزم یه بالش پایین پامه. وقتی پام رو وری بالش میذارم کمرم کمتر درد میگیره

مامان من خواهر کوچیکمو که حامله بود تو سه ماهه اول به خنریزی افتاد... اونم چه خونریزی.... هر نصف روز تشک زیرشو عوض میکردن

خاله ام چون تجربه چندین سقط داشت با مامانم اینکارو کرد. البته تعداد بالشت های مامانم بیشتر بود. پا خیلی بالاتر قرار میگرفت. یه وقتایی که خسته میشد بالش ها رو میذاشت زیر زانوش اما هیچوقت اجاز نمیداد مامانم پاشو رو زمین کامل صاف کنه.... میگفت اگه پاتو دراز کنی و به پشت بخوابی جفت کشیده میشه . پات همیشه خم باشه یا بالش بذار زیر پات

تو حاملگی قبلی دکتر طب سنتی به من گفت جفت پایینه. خاله ام بهم این کارو یاد داد. بعد ده روز که رفتم گفت الان جای خوبیه

نمیدونم شاید خیلی ها این چیزا رو قبول نداشته باشن اما من به تجربه زن های قدیم اعتقاد دارم

اونروز هر کی انتقال داشت بهش گفتن ۳ اذر از بده ، فداتشم عزیزم ممنونم توکلم بخداست 

دقيقا منم جمعه پيش انتقال داشتم.برام نوشت ٣ اذر.درحالي كه سه اذر ميشه روز ١٦ انتقال.خودم ميخوام پنجشنبه برم،يعني   روز ١٤.البته اگه روز جمعه كه روز انتقال بود رو هم حساب كني

مگه شماها عكس جنينهاتونو نمى بينين؟؟؟من هر سه بار ديدمشون و بار دوم يادمه همين جا هم فرستادم

نه.اينجا اينقدرا لي لي به لا لاي ما نميزارن😂

عزيزم ايشالله هميشه روحيه ات قوي باشه. ايشالله دفعه بعد صد در صد مثبتي.

فدای تو بشم ممنونم عزیزم ، ان شاالله با دعای دوستان😘😘

دقيقا منم جمعه پيش انتقال داشتم.برام نوشت ٣ اذر.درحالي كه سه اذر ميشه روز ١٦ انتقال.خودم ميخوام پنجش ...

من پنج شنبه انتقال داشتم ، امروز میشد ۱۳ یا ۱۲ ؟