2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

بمیرم برات خواهری نمیدونم چی بگم دلت اروم شه ولی خدا بزرگه یه روزم روزی ما میشه.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم درد داشتم ولی نه زیاد ولی ربطی به درد و سرفه نداره درد بخاطر مقاومت دیواره واژن هست که پیش ...

چه خوب که گفتی بهم.ممنون ازت گلم.شما باردار شدی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

حتما صلاح خوبی درش هست........به خیر نگاش کن....

از خدا میخوام بهترین ها برات رقم بخوره..... خودم کم صبرم خیلی، فقط با این چیزا دلم خوش میشه چون بهش ایمان دارم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

متاسفام عزیز دلم.حالتو درک میکنم من هنوز به خودم نیومدم..ولی چکار میشه کرد بقول شوهرم با غصه خوردن که مثبت نمیشه دیگه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیز دلم یه سفر تدارک ببینید برید هم برای روحیتون خیلی خوبه هم وقت میگذره ، یا یه برنامه بریزید تو ا ...

باورت میشه حوصله ی هیچ کاری رو ندارم ؟همش فکر میکنم کی میشه دوباره برم تو سیکل انتقال دوباره تلاش کنم انگار با تلاشمو فقط حالم خوب میشه اینکه بشینم تا پریود بشم دوماه و روز ام بگذره عذابم میده

الهی عزیزم منم چند روزه فهمیدم منفی شدم هنوز از شوک در میومدم و حالم خرابه ،خدا بهمون کمک کنه و به زودی نوبتمون بشه

باورت میشه حوصله ی هیچ کاری رو ندارم ؟همش فکر میکنم کی میشه دوباره برم تو سیکل انتقال دوباره تلاش کن ...

رنیگین کمان  خیلی تو فکرت بودم.

انشاله این روزا بزودی میگذره و دفعه بعد نتیجه میگیری..سرگرم کن خودتو.

باور میکنی با اینکه این ماه فقط روزای اول بعد پاکی دو بار نزدیکی داشتم الان که 22 روزم منتظرم آخر ماه بشه و ببینم خبری هست؟یا نه برم سراغ دارو و ای یو ای. ..هر روزش یکماه میگذره.....امیدم فقط بخداست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم الان نه واست خوب نیست.....  تا تخمدانات به سایز نرمال برنگردن همچین کاری نکن.....

ممنون عزیزم پس انجام نمیدم🌹🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
به نظر من بهش بگو هر طور شده آزهارو بده.....  بعد بر اساس جواب آزها تصمیم میگیره.....

آزها رو پیدا نکردم. 

اون لیست کامل که قبلا اینجا گذاشتین ، کدوم صفحه است.

ممنون از پاسختون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اول سقط رو برسی کن  ای وی اف بهتره به شرط اینکه رحم سالم باشه از نظر پولیپ و اندومتریوز  ...

والا برام ننوشتن دکترا میگن یک بار سقط رو ارمایش نمیدیم از لحاظ رحم و اندومتر هم سالمم خداروشکر اگه قبول کنند برام میکرو کنند خیلی خوب میشه دعا کنید برام

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
والا برام ننوشتن دکترا میگن یک بار سقط رو ارمایش نمیدیم از لحاظ رحم و اندومتر هم سالمم خداروشکر اگه ...

توکل کن

یکبار سقط عیبی نداره.....الهی شکر مشکلی نداری

انشاله نتیجه میگیری

عزیزم موقع انتقال درد داری؟ میتونی انتقالتو با بیهوشی بگیری ..من انتقالم با بیهوشی بود ی بیهوشی ۵ دق ...

وای آره. به منم گفت طول واژنت بلنده. اما چون بار اولم بود بیهوشی و اینا نکردم .یعنی نمیدونستیم.

هر چی فشار میداد انگار نمیرسید ب انتها.

کلی طول کشید.

شلوار ی ک پام بود رو دکتر جر داد تا جای دست داشته باشه.

درد نه ها ولی فشار عجیبی داشت، زایمان طبیعی باورکن راحتتر از این بود.😁😀

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار