2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
اونا که مشکل دارن .اره ..اکثرن نرماله .. ولی بدی خیلی بهتره .. خصوصی گرونه .. ولی اگه دکتر بنویسه ...

عزیزم این آزمایش چیو بررسی می کنه؟ برای تخمک گیری نیاز انجام بشه یا قبل انتقال باید انجام بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من قرص جلوگیری دکتر برام نوشته از یه طرف هم بهم ا اس ا داده الان افتادم رو لک چیکار کتم؟ کسی ب ...

من هم میخوردم ولی لک نداشتم

بگو بهش...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الان داشتم اماده میشدم برم بیمارستان..ببین شلوارم پام نمیره..گشاد بودا همین چندروز پیش.. کم و بیش ر ...

سارا روزي بايد حداقل سه چهار ليتر آب بخوريا

اب فراوووون از ملزومات رژيم هايپريه

كجايي؟ رفتي؟ چي شد؟ بيا خبر از خودت بده نگرانيم

...
من زیاد متوجه این نشدم .. کجا دادی ..ازمایش رو .. مرکز ناباوری حتمان باید داده بشه ...

مرکز ناباروری هستش 

تعدادش۱۴۰میلیونه بالاس

مورفولوژی هفت هست 

ولی تحرکش کمه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام دوستان یه سوال مهم دارم.این آزمایش کاریوتایپ که می گید باید حتما انجام بشه چیه؟ هزینش چقدره؟

من انجان دادم ازاد هست سیصد نمیدونم دفترچه رو جایی قبول کنن یا نه.برا جفتمون۶۰۰

بیشتر بعد سقط میدن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خانما من قرص جلوگیری دکتر برام نوشته از یه طرف هم بهم ا اس ا داده الان افتادم رو لک چیکار کتم؟ کسی ب ...

عزیزم منم همین وضعیت و دارم زنگ زدم گفتن استروژن کنژوگه ۰/۶٢۵بخورم ولی فایده ای نداشت فکر کنم دوزش کم بود امشب قرصم تموم میشه کل ماه و لک داشتم

خدا جونم شکرت...
خدا رو شکر عزیزم.....  احتمالا با توجه به اعداد و مقایسه شون گفته بوده اشکال داره.....  ...

نمیدونم والا آنا جون.اصلا وضعیتم جالب نیست از نظر خودم.فکر کن از دفعه ی پیشم 2.5 تا رفته بالا دفعه ی پیش 13 بود اینبار 15.5 .حالا فردا ساعت 10 صبح نوبت دارم پیش دکتر توکلی ببینم نظرش چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تا دو هفته فکر کنم نرمال.....  سر خود دارو نخور چون ممکنه بزنی یه چیزیو خراب کنی.....&nb ...

چشم پس نمیخورم خدا کنه بی دردسر پریود شم و هرچه سریعتر همش استرس دارم اثر خراش بره و من پریود نشم .امروز دقیقا 8روز گذشته از خراش و من پریود نشدم لک هم برطرف شده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه هیسترو نشدم، متاسفانه ازمایشهای ایمنی برام ندادن، با اینکه anti tpo بالا بود البته نه خیلی، ولی ت ...

ای داد بی داد

واقعا اشتباهات پزشکا قابل جبران نیست

برای همین من چندین بااااار هم اینجا به دوستای گلم. هم به اشناهای نزدیکم میگم تو رو خدا برای هر کاری یکم تحقیق کنید نمیخواد برید تهش رو در بیارید(که بهتره در بیارید) ولی یکم اطلاعات شما رو جلو میندازه روز اول که این تایپینگ اومدم (تازه خیلی فکر میکردم میدونم) عین بچه های کلاس اولی اصلا نمیفهمیدم دوستام دارن درباره چی حرف میزنن

وقت گذاشتم دونه دونه اسم ها و داروهایی که برام عجیب بودن رو مطالعه کردم چیزهایی که به مشکل من مربوط بودن نه همه رو.

الان دکتر مگه میتونه به من بگه نه این کار رو نمیکنم و یا شما چه میدونید چی درسته چی غلط.

از دکترم میخوام برام توضیح بده این حق بیماره که از روند درمانش اطلاع داشته باشه.

پس بعضی وقتا خودمون هم مقصریم

این تو همه چی صدق میکنه تو وسایل خونه خریدن ، لباس ،ماشین ، حتی خوراکی های پیش پا افتاده.

یکم بدونید روند کارتون چیه و چه کارهایی میشه قبلش انجام داد تا زودتر به نتیجه برسید به خدا بد نیست ضرر نمیکنید.

اینجا که ایرانِ هردمبیلِ هیچ... هر جای دیگه ی دنیا هم لازمِ شما بدونید چی به سرتون میارن و با علم به اتفاقی که میخوان براتون انجام بدن ، حالا نوبت اعتماد میرسه باید خودت رو بسپاری به دکترت و البته خدای مهربون

ببخشید طولانی شد😊

نه اون دستگاه سونو نیست عزیزم

میشه لطفا توضیح بدی چی کار میکنن که بدونم

سلام بچه ها من عضله های پاهام خیلی درد میکنه...نمیتونم بشینم پاشم..خطرناکه؟ تو سیکل پانکچرم.دو کیل ...

سلام.

من اینطوری شده بودم برای کمبود پتاسیم بود

البته این تجربه منِ با دکترت مشورت کن

روزی یه دونه موز کامل و رسیده و یه سیب زمینی اب پز و اسفناج و برگه زرد آلو خوردم تو سه روز کاملا رفع شد

بپرس بعد بخور چون ممکنه از ویتامین دی زیادی هم باشه یا خیلی چیزای دیگه

برای من قبل پانکچر بود نگران نبودم با خوردن اینا چیزیم بشه و میدونستم از وضعیت بدنم چی کم داره چی اضافه.

ای داد بی داد واقعا اشتباهات پزشکا قابل جبران نیست برای همین من چندین بااااار هم اینجا به دوستای گ ...

آره واقعا قبول دارم حرفاتو‌عزیزم، اما منم مثلا فکر می کردم یه چیزایی میدونم و یه سری مطالب و خونده بودم، اما باید همین کار رو کرد، ولی واقعیت اینه که قرار نبوده من به عنوان بیمار باید انقدر وقت و انرژی بذارم و اطلاعات کسب کنم و مطالعه کنم، پس این همه هزینه که می کنیم برای چیه؟؟!! ما داریم هزینه تحصیلات و اطلاعات و تجربه پزشکایی رو پرداخت می کنیم که متاسفانه به موقع و درست کارشون رو انجام نمی دن