2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
آژند جون منم چربي دارم خيلي ساله از ٣٠ سالگي لامصب نميدونم چيه والا لاغرم بودم اما گويا ژنتيكيه خوب ...

مرسی از لطفت.

الان رفتم مرکز نشون دادم گفت برو دکتر غدد چون تیروئیدت زده 3.9 باید واسه انتقال زیر 2.5 باشه

گفت کم کاری داری

هیچوقت تا حالا اینهمه ک آزمایش دادم مشکل تیروئید نداشتم

عزيزم براي انتقال رو نميدونم ولي چون توي بارداري ممكنه مشكل ايجاد كنه به همين خاطر بهتره انتقال انجا ...

مرسی از لطفت

همین میخام بدونم اگر تاثیر داره این ماه داروهامو شروع نکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون فعلا جواب ازمایشات ایمنی من اومده با اسپرم همسرم.منتهی دی اف ای همسرم هنوز اماده نیست ب ...

سلام انا جون این ازمایش اسپرم بود میدونم خیلی اذیت میکنم ولی بخدا خیلی نگرانم لطفاااا یکبار ببینید.مورفو زده هفت و..... با این شرایط میشه میکرو موفق داشت برا همسر شما چند بدد.تو رو خدا ببخش بخدا نگرامم 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام،خانوما امكان داره ازمايش مثبت شه ولي حامله نباشي؟من هنوز هم باورم نميشه ك حاملم ميترسم برم سونو ...

,😂😂😂😂 منم دقیقا همین فکرو میکنم.... بارداری مثل ماده مخدر به آدم توهم میده انگاری

اون روز به مامانم میگم بذار انگشتمو فشار بدم تو شکمم ببینم چی میشه.... اصلا انگار چیزی اون تو نیست😅😅😅

اره شوهرم همش بهم ميخنده ميگه اين ديگه چ فكريه!!!!انشاالله ك توهم ازمايشت مثبت ميشه مياي خوشحالمون م ...

فداتشم عزیزم 😍😘 خواهش میکنم زیاد صلوات بفرست ، هر روز قران بذار گوش کن ان شاالله ۹ ماه بارداری لذت بخشی داشته باشی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
از دست تو شاد باش اشكال نداره 😂

روحیم که عاالیه ، هر دو دقیقه به شوهرم میگم اگه چیزی نیست پس چرا پهلوهام و کمرم درد میکنه ؟ من    همسرم    کمر درد  

,😂😂😂😂 منم دقیقا همین فکرو میکنم.... بارداری مثل ماده مخدر به آدم توهم میده انگاری اون روز به ما ...

رویا عزیزم از شما بعید😁    

عزیزم حرکت اسپرم همسرت چند بود؟چون منم نگران ازمایش همسرمم. تو بیرون دادیم شرایط خیلی خوب بود ولی تو ...

بفرست عکسشو..

مال همسرم من تحرک کم و موفولوژی کم بود 

ولی تعدادش با عمل واریکوسل رفت بالا خوب شد ..

اگه بخوای میکرو کنی ...

که دیگه مهم نیست چقدر کم و زیاده ..

سلام دوستان یه سوال مهم دارم.این آزمایش کاریوتایپ که می گید باید حتما انجام بشه چیه؟ هزینش چقدره؟

اونا که مشکل دارن .اره ..اکثرن نرماله ..

ولی بدی خیلی بهتره ..

خصوصی گرونه ..

ولی اگه دکتر بنویسه .اگه تهرانی .ارزون تره ..

فقط فکر کنم یه ماه طول میکشه بیاد ..

سلام انا جون فعلا جواب ازمایشات ایمنی من اومده با اسپرم همسرم.منتهی دی اف ای همسرم هنوز اماده نیست ب ...

من زیاد متوجه این نشدم ..

کجا دادی ..ازمایش رو ..

مرکز ناباوری حتمان باید داده بشه ...