2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

ازمایشات رو کجا انجام داده .چون حتمان باید مرکز ناباوری بده .بهترین ازمایشگاه بیرون هم بری معتبر نیست ..چون همه رو خوب نشون میده .و اشتباه ما هم همین بود .سه سال وقتم رفت .فکر میکردیم خوبه .ولی مرکز ناباوری داد گفت افتضاحه اوضاع همسرت ..

الان اینجا تعداد زده 55میلیون .همه چیزس نرماله 

جز pHکه یه کم بالاس اون چیزی مهمی نیست ..

بقیه موارد هم اگه رنج ازمایشگاه رو خودتم دقت کنی .نرماله همه ..

ای اف لی هم .کلا جداست میتوتی بگی دکترش براش بنویسه...

انشاالله که خوب باشه همه چیز و طبیعی باردار بشی...عزیزم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من اصلا عرق اینا نمیکنم وقتی پیاده روی کنم 

کمی عرق میکنم ولی الان چند روز وقتی خوابیدم تو خواب همش عرق میکنم که گردن و موهام خیس میشه امروز ک صورتمم خیس شده بود مشکل از چیه؟

بچه ها من اصلا عرق اینا نمیکنم وقتی پیاده روی کنم  کمی عرق میکنم ولی الان چند روز وقتی خوابیدم ...

بخاطر هورمون زیاد ، منم شبا عرق میکنم از پرستار پرسیدم گفت بخاطر بهم ریختن هورموناس

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ازمایشات رو کجا انجام داده .چون حتمان باید مرکز ناباوری بده .بهترین ازمایشگاه بیرون هم بری معتبر نیس ...

شما میدونید اگر چربی از رنجش بالاتر باشه واسه انتقال مشکلی ایجاد میکنه یا ن؟

تاثیری داره؟

چند روز دیگه ک پریود شدم داروهامو شروع کنم ولی جواب آزمایش ک گرفتم هم کمی کم خونم هم چربیم از رنجش ب ...

منم قبل انتقالم رفتم ازمایش دادم به طرز خیلی عجیبی چربیم بالا رفته بود ، اصلا امکان نداشت از نظر خودم ، شایدم عرق کردن به چربی ربط داره ، چون منم تازه جدیدا عرق میکنم ، ولی رفتم تزریقات از پرستار پرسیدم گفت بخاطر بهم ریختن  هورمونا هم میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘