2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
ممنون عزیزم، اولین انتقال، البته چند بار هم IUI نا موفق داشتم

هیسترو شدی؟

شاید مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشی

همه چیت میزونه

قند

تیروئید 

پرولاکتین

آهن...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم حواستو جمع کن تو حتما باید موفق بشی تا به ماها امید بدی     من الان پری هستم ...

ایشالله

ممنون ، امیدم به خداست برای اون کاری نداره فقط باید با تمام وجودت بهش ایمان داشته باشی

(خیلی هم عالی)

انشالله ماه آینده مامان شدنت رو تبریک بگیم😍

مرسی عزیزم حواستو جمع کن تو حتما باید موفق بشی تا به ماها امید بدی     من الان پری هستم ...

ایشالله دوستم...

ممنون ، امیدم به خداست برای اون کاری نداره فقط باید با تمام وجودت بهش ایمان داشته باشی همین

🙏🙏🙏🙏

انشالله ماه آینده مامان شدنت رو تبریک بگیم😍

راستي انتقال با سونو چجوريه؟ سونو دهانه رحمه يا داخل رحم؟

انتقال مگه غیر از سونو هم داریم

منظورتون انتقال جنینِ دیگه؟

اگر بله...

برای من اینطور بود

اول با یه دستگاهی و ا ژ ن رو باز میکنن بعد لوله دستگاه سونو میره داخل که دکتر ببینه کجا سوزن انتقال رو میکنه...بعد سوزن مخصوص انتقال که یه لوله باریک بلنده از دهانه رحم میره تو بعد از آزمایشگاه با یه سرنگ مانند که سرش لوله باریک داره جنین جان رو میارن و داخل همون لوله هه که یه سرش تو رحم هست تزریق میکنن و بعدش لوله یا (سوزن بلنده) انتقال و میکشن بیرون و بند و بساط رو جمع میکنن و یه ساعتی استراحت میکنی و تمام.

این انتقال من بود

💟❤️گفتم: خدا آخه این همه سختی؟ چرا؟

گفت: «انَّ مع العسر یسرا»

"قطعا به دنبال هر سختی، آسانی است.(انشراح/۶)

💙💚گفتم: واقعا؟!

گفت: «فإنَّ مع العسر یسرا»

حتما به دنبال هر سختی، آسانی است.(انشراح/۷)

💚💛گفتم: خب خسته شدم دیگه...

گفت: «لاتـقـنطوا من رحمة الله»

از رحمت من ناامید نشو.(زمر/۵۳)

💙💜گفتم: انگار منو فراموش کردی!

گفت:«اذکرونی اذکرکم»

منو یاد کن تا یادت باشم.

❤💜گفتم: تا کی باید صبر کرد؟!

گفت: «وَ ما یدریک لَعلَّ السّاعة تکون قریبا»

تو چه می دانی، شاید موعدش نزدیک باشد.(احزاب/۶۳)

«انّی اعلم ما لاتعلمون»

من چیزایی میدونم که شما نمی دونید.(بقره/ ۳۰)

💙❤️گفتم: تو بزرگی و نزدیکیت برای من کوچک، خیلی دوره! تا اون موقع چی کار کنم؟

گفت: «و اتّبع ما یوحی الیک و اصبر حتی یحکم الله»

حرف هایی که بهت زدمو گوش کن، و صبر کن ببین چی حکم میکنم.

(یونس/ ۱۰۹)

💛💚ناخواسته گفتم: الهی و ربّی من لی غیرک (خدایا آخه من غیر تو کیو دارم؟!)

گفت: «الیس الله بکاف عبده»

من هم برای تو کافی ام.(زمر/۳۶)

بچه ها من خیلی تو فکر لاله جونم

کسی ازش خبر نداره؟شماره ای چیزی ندارین ازش؟ان شاالله که حال خودش و نی نیش خوب باشه و زایمان کرده‌باشه به سلامتی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستاي گلم سلام

من يه هفته ده روز تقريبا مونده تا موعدم حالا خيلي ناگهاني از امروز باز دارم ميميرم از بدن درد نميدونم شايد بازم سرماخوردم😢 اب دهنمو هم نميتونم قورت بدم از فرق سر تا نوك پام درد ميكنه الان از شدت بدن درد از خواب بيدار شدم،،، حتي اين پيامم به سختي نوشتم، چي بخورم؟؟ دارو چي ميتونم بخورم؟ گياهي چه طور؟ ميتونم اميدوار باشم اين علامت خوبي باشه؟

...
بچه ها  آمپول اورگالوترون .5 ساعت بیروت از یخچال باشه البته همراه با کیسه هاس یخ ..احتمالش هست ...

عزیزم منم چون شهر دیگه میرم دکتر امپولام همیشه باهم بود و خیلی بیشتر از چهارپنج ساعت تو یخچال نبودن 

چون هوا سرده کیسه یخ هم که هست فکرنکنم مشکلی پیش بیاد

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

هیسترو شدی؟ شاید مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشی همه چیت میزونه قند تیروئید  پرولاکتین آه ...

نه هیسترو نشدم، متاسفانه ازمایشهای ایمنی برام ندادن، با اینکه anti tpo بالا بود البته نه خیلی، ولی تازه با خوندن‌مطالب این تاپیک و نوشته های دوستان متوجه شدم که دیگه دیره متاسفانه، ای کاش پزشکای ما حال ماها را کمی می فهمیدن و قبل از شروع هر پروسه ای اول همه موارد لازم‌رو چک می کردند، بعد‌از منفی شدن بتا به ماما گفتم، برگشت گفت ما بعد از سقط مکرر، این آزمایشها رو چک می کنیم، آخه چرا باید یه مدت طولانی با روح و روان و جسم و زندگی یه انسان بازی کنند بعد تازه به این فکر بیفتن که باید کنترل میشد😔😔😔