2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بعد به نظرتون الان بره ابن سینا ، اونام بهشون این دکا رو میدن؟

اگه نصر واسش نسخه گرفته ميدن ولي اگه ننوشته دكتري كه باش ويزيت ميشه اين تشخيصو ميده

طرازي معمولا ميده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
وای آره منم میبینم بچه ترک موتوره تنم میلرزه..... 

سلام ابجی تو روخدا کمکم کنین دکتر گفت رحمت جنین پس میزنه منظورش چیه چه ازمایشی باید بدم دلیلش بفهم توروخداکمکم کنین

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم موندم کجا برم هر کسی یکیو تعریف میکنه ولی اگ دوستان لطف کنن اسم دکتراشونو بگن باز میتونم ...

عزیزم والا دکتر من ط ر ا ز ی بود.... 

میخوایی صفحه اولو نگاه کن، درسته فقط چکیده درمان دوستان تا ۶۰۰ صفحه اوله ولی شاید یه دیدی بهت بده..... 

اسم دکترا رو معمولا با قرمز بولد کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم دوستانی که مثبت شدن تا تشکیل قلب میگن نرید تو اینترنت.خطرناکه .راسته؟؟اخه ما کلی سوال داریم .مج ...

والا چی بگم به نظر من نباید سخت گرفت..... 

اگه استرس میگیری یا نیا یا با وای فای بیا یعنی موبایلت رو فلایت مود باشه و خواستی از وای فای استفاده کن..... 

وگرنه من که بیشترین زمانو رهگذر این تاپیکم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربون تو برم عزیز مهربونم.ممنونم. یعنی میشه روش حساب کرد؟بخاطر امپولا میگما؟آخریشو شنبه شب زدم. بع ...

عزیزم فکر کنم شاینا جون دو روز قبل آز هاس سی جی داشت و بتای روز آزش بیست و خورده ای شد..... 

پس اثرش انقدری نیست که بتای تپلو مال خود‌ کنه..... 

ایشالله امروز خبر بتای تپلتو دادی عزیزم...... 

دوستم شما چندتا تخمک داشتی که یدونش جنین شد؟ من چون شرایطم شبیه شماست دوست دارم امیدوار بشم   ...

عشقم پس نپرس چون ناامید میشی😄

من دو تا بالغ داشتم و بقیه حدود ۱۶ اینا بود

پوچ بودن یعنی تخمک تو فولیکل ها نبود فقط بزرگ شده بودن

اصلا به دلت بد راه نده با یه جنین هم باردار میشی فقط خودت رو بسپار به خدا

شما کی پانکچر  میشی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
🙈🙈🙈🙈 میدونم.... میدونم.... خیلی بی تربیتم زده به سرم....بعد من دیوونه میخوام با این وضعیت تا ه ...

بیا دوباره شروع شد

همه چی دراره خوب پیش میره چرا نگرانی

اروم باش به چیزای خوب فکر کن با نی نی صحبت کن این روزا زود میگذره 

برای دلت دعا میکنم خدا بهت صبر بده ارامش بده ایمان قوی بده😍

سلام من یکم آبان انتقالم بوده . زنگ زدم ابن سینا جواب ندادن . زنگ زدم واسه فردا نوبت دکتر و سونو گرف ...

خونسرد باش.... انشالله چیز مهمی نیست.... خونریزی بدون درد مشکل خاصی نداره.... با شیاف و آمپول حتما حل میشه

خواهشا هرکی میدونه جواب بده من این  جمعه  نصف امپول hcgرو تزریق کردم حالا الان که روز نهم ...

حالا تو خوشحال باش خود خوشحالی کمک میکنه مثبت بری جلو

یکم زود گذاشتی باز اگر برای سرگرمی میزاری و نگران نمیشی منفی بشه روز ۱۱،۱۲ (صبح) دوباره چک کن

انشالله که کاذب نیست و مامان جدیدی😍

عزیزم قبل پری و بعدش کمرتو با یه شال گرم ببند و همیشه گرم نگهش دار نمیدونی من چقدر درد پریودی اذیتم ...

ممنون گلم الان مخصوصا سردهم شده بیشتر ازیت میشم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خانما یه سوال خیلی فوری برام پیش اومده

سه شنبه صبح پانکچر دارم دکتر تو آخرین سونویی که کرد گفت احتمالا هایپری و گفت به جای hcg دکا باید بزنی

امشب باید ساعت ۸ بزنم 

الان که آمپولمو نگاه کردم دیدم دیفرلین داده

دیفرلین همون دکاست؟

ترو خدا هر کی میدونه جوابمو بده

سلام ابجی تو روخدا کمکم کنین دکتر گفت رحمت جنین پس میزنه منظورش چیه چه ازمایشی باید بدم دلیلش بفهم ت ...

خودش هیچ توضیحی نداد، اگه ایمنی بدنت بالا باشه با قرص خیلی راحت میاد پایین، احتمالا منظورش این بوده که ایمنی بدنت بالاست