2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بازو یا دور ناف

منوپیور رو به بازو میزدی؟

مطمئنی؟..🤔

همون که آب مقطر داره و شیشه اصلی هم یه پودری توشه.

من عضلانی باید میزدم هر روز میرفتم بیرون میزدم.

سری قبل ۲تا با یه آب بود 

اینسری یه دونه با یه آب

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منوپیور رو به بازو میزدی؟ مطمئنی؟..🤔 همون که آب مقطر داره و شیشه اصلی هم یه پودری توشه. من عضلان ...

عزیزم...منم میرم بیرون میزنم

فقط اینکه موقع زدن میگن یه سری نکات داره ..شما میدونی چیه؟

خانوما اگه بخوایم فقط تخمک کشی کنیم بازم باید از استروژن استرادیول یا پروژسترون استفاده کنیم مثلا اگ ...

بهار جان بعضی اوقات دکتر استرادیولو قبل از تخمک کشی میده.به من یکبار گفت ۱۰ روز قبل از دوره ی پریم بخورم.

********** بچه ها چشمام سیاهی میره. دیدم هی تار و روشن میشه، فشار خون بگیرم تو خونه با فشارسنج دی ...

عزیزم فشارت رو چک کن نه چه اشکالی داره.

قرص اسپرین رو به من گفت اگر لک زیاد داشتی فقط یکی ، دو روز قطع کن 

به نظرم زنگ بزن مرکز بپرس چرا ریسک میکنی هر علائمی مهمِ و اونا هم وظیفه شونِ بهت جواب بدن

رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جواب بده چون دوستم وقت نداره.

دوستم ۳۸ سالشه.

پارسال تبریز آی یو ای کرده.باردارم شده .۸ هفته سقط کرده با دارو چون قلب تشکیل نشده.

بعد اومده ابن سینا.ذخبره تخمدان ۰.۸ بوده.۴تا جنین تشکیل شده.

۲تاش رو انتقال داده منفی شده و نگرفته.

حالا دو تا جنین دیگه داره.

رفته پیش دکتر نصر که اون انتقال بده ،  آمپول دیفرلین 3،75
داده  و گفته روز 21 پریودم ساعت 6-7 بعدازظهرعضلانی درباسن تزریق شود و ......

اما هیچی از آزهای ایمنی انعقادی نگفته و گفته چیزی لازم نیست.

به نظرتون بره همون ابن سینا این دو تا رو انتقال بده یا دکتر نصر؟ مثلا بره ابن سینا اصرار کنه،ایمنی و انعقادی رو براش بنوبسن و ....

گویا دکتر نصر با سونو انتقال میده و بهش گفته نهایت نشد میتونی گوشه ذهنت به تخمک اجاره ای فک کنی.

نظرتون چیه؟

این آمپوله برا چیه دقیق؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا ********جونم میخوام بعد از اینکه پریوذ بشم بادکش انجام بدم بنظرت چطوره ؟؟چون از موقعی که انجام د ...

عزیزم قبل پری و بعدش کمرتو با یه شال گرم ببند و همیشه گرم نگهش دار

نمیدونی من چقدر درد پریودی اذیتم می کرد از وقتی اینکارو می کنم خیلی خوب شده.خدا خیرش بده اون کسی که این کارو یادم داد همیشه دعاش می کنم

مبارک باشه عزیزم

فدات شم ارمغان جان انشالله زود زود مامان شدنت رو ببینیم😍

خب اگه فشار سنج داری بگیر سابقه فشار نداشتی؟ منم سه روزه اینطوری شدم... در حالت نشسته یا خوابیده س ...

ای بابا چی شدید شماها😐

بچه ها امروز یه حالیم 

مخصوصا اینکه خونه ی مامانم بودم ..ولی نمیتونستم یه کلام بگم تو چه وضعیم 

..چون نمیخام بفمن ..دوس داشتم میدونستن و برام از ته قلبشون دعا میکردن و اگر ناراحتی تو قلبشون دارن پاک میکردن

قبلها چن بار از مامانم حلالیت خواستم ...قبل از شروع سیکل هم بهش گفتم دعام کنه

خیلی دلم گرفته الان اشک امونم نمیده 

دعا کنید برام اگه دوس دارین خواهرای مهربونم

منم همیشه به فکرتونم💟💟💟💟💟

گلم شما پیش کدوم دکتر و بیمارستان ای  وی اف کردی؟ انشاله زود زود خبر بارداریتو بدی ماهم ذوق کنی ...

انشالله دوستم.

من با دکتر شهرزاد زاده مدرس 

ایشون هم بیمارستان مهدیه و هم گاندی هستن

بچه ها امروز یه حالیم  مخصوصا اینکه خونه ی مامانم بودم ..ولی نمیتونستم یه کلام بگم تو چه وضعیم ...

عزیزم شرایطت مثل خیلی از ماهاست منم به کسی نگفتم حتی به مادرم 

انشاالله به زودی موفق میشی

عههه چرا من بازو زدم😟

مگه سرنگ مخصوص داشت؟

با چه سرنگی به بازو زدی دختر 🤐