2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

مبارک باشه عزیزم، 😍😍😍💝💝🌺🌺

انشالله به سلامتی و‌دل خوش نی نی ات رو‌بغل کنی،

چند تا انتقال داشتی رنگین کمون جون؟

عزیزم احتمالا انتقالمون با هم هست ان شاالله مامان هستی

انشالله با هم😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فدات بشم همون هاله ماهیتابه رو پایین آورد..... مبارکت باشه عزیزم.....

قربون تو برم عزیز مهربونم.ممنونم.

یعنی میشه روش حساب کرد؟بخاطر امپولا میگما؟آخریشو شنبه شب زدم.

بعد انا جون اثر این hcg رو آزمایش بتا چی میشه پس؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
غلظت رو که اولش خودم از اثر آسپرین رو بدنم فهمیدم بعد هم که دکتر آزمایش نوشت، معلوم شد ژن غلظت خون ر ...

مرسی عشقم خدا کنه ماهم لایقت مادر شدن بشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
من که نیام اینجا از فکر و خیال خل میشم..... اصلا نمیدونم چجوری خودمو سرگرم کنم

رويا يه چيزى بگم🙈🙈

از هفته پيش تا الان فكر كنم ٥ تا بى بى چك دوباره استفاده كردم😐😐

امروز دكتر بودم سوال داشتم ازش در مورد آزمايشهام

گفت الان جنينت ٥ هفته و ٢ روزشه البته سونو نداشتم فقط يه سرى صحبت داشتيم

با اين حساب براى تو كه ٢ روز ديرتر از من انتقال دادى ٥ هفته هستى

به نظرم اون دو هفته انتظار جواب آزمايش به كنار اين انتظار ديدن ساك و شنيدن قلب سختتره😕😕😕

رويا يه چيزى بگم🙈🙈 از هفته پيش تا الان فكر كنم ٥ تا بى بى چك دوباره استفاده كردم😐😐 امروز دكتر ...

دقیقااا ،فکر کنم استرسش بیشتر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رويا يه چيزى بگم🙈🙈 از هفته پيش تا الان فكر كنم ٥ تا بى بى چك دوباره استفاده كردم😐😐 امروز دكتر ...

هانا من که هنوز فکر میکنم دارم خواب میبینم

همون یه دونه بی بی چک رو هم به زور گذاشتم.... با کلی خجالت از داداشم خواستم بره برام بخره.... همونو دستمال پیچ کردم گذاشتم تو جعبه اش یه گوشه چمدونم قایم کردم با خودم ببرم خونه😂😂😂

واااای هانا پس تو هم اینجوری ای؟؟؟ فک میکردم من زیادی استرسی ام.... 

والا اون دو هفته انتظار واسه جواب آزمایش در مقایسه با الان دوره خوشی من محسوب میشد

همش دستمو میذارم روی رحمم میگم خدایا یعنی میشه این تو یه انسان در حال شکل گیری باشه!! یعنی میشه قلب داشته باشه!!!! یعنی میشه یه روز این تو تکون بخوره!!!

همش خاطره های قبل یادم میاد.... با چه ذوقی شوهرمو به زور با خودم میبردم سونوگرافی خواهش میکردم اجازه بدن بیاد تو که قلبشو ببینه..... هی میگفتن قلب نداره.... باز دوباره ده روز دیگه

خدایا رحم کن... هم به من .... هم به اون شوهر بیچاره ام که این همه خرجم کرد یک کلمه هم به روم نیاورد😥

بزن واسه سرگرمی.... قول بده اگه منفی شد روش حساب نکنی خودخوری کنی

شوهرمم کلی قول ازم گرفته ، نه قول میدم ناراحت نشم ، اول و اخرش میفهمم دیگه ، توکل بخدا ، هر چی برام بخواد همون میشه قربون بزرگیش برم بازم صبر میکنم

سلام به همه ی دوستای خوبم. امروز پانکچر شدم از ۴،۵ تا تخمک که تو سونو سایزشون خوب بود فقط ۲تاش سالم ...

عزیزم ایشالله عطمتشو خواهی دید....

و اداره شو که بخواد نشد نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هانا من که هنوز فکر میکنم دارم خواب میبینم همون یه دونه بی بی چک رو هم به زور گذاشتم.... با کلی خجا ...

رویا جون 😠 خب اینهمه استرس خوبه واقعا ؟ توکلت بخدا باشه دختر ، خدا خیلی مهربونه قربونت ، کسی رو بیشتر از صبرش امتحان نمیکنه

هانا من که هنوز فکر میکنم دارم خواب میبینم همون یه دونه بی بی چک رو هم به زور گذاشتم.... با کلی خجا ...

منم فكر مى كنم اما تا مى خواد فكر منفى به سرم بزنه درجا آيت الكرسى مى خونم و ذكر مى گم

همش مى گم من الان خوشحالم آرامش دارم حتما دو هفته ديگه ضربان قلب جنينمو مى بينم و مى شنوم بهش ايمان دارم و مطمينم خدا هم همراه من و جنينمه

همش سعى مى كنم تا فكرم به سمتش مى ره جمله هاى مثبت تاكيدى به خودم بگم

رويا تو هم همين كارو كن.ماها هر كارى بود انجام داديم مابقى همه دست خداست بخواد بمونه مى مونه و زبونم لال غير اين باشه هم دست من و تو نيست

اما گذشته ديگه گذشته عزيزم بايد تو همون گذشته بمونه و بعضى خاطرها ها براى هميشه به فراموشى سپرده بشه

مى دونم سخته اما تنها راهمون اينه كه مثبت باشيم و انرژى مثبت بديم و سعى كنيم از كائنات انرژى مثبت دريافت كنيم 

ايشالا هممون تا چند هفته ديگه و همه منتظرها به زودى زود به آرامش برسيم عزيرم🙏🏼🌸💕

سلام دوستان ، من فردا روز نهم انتقاله ، خیلی وسوسه ام بی بی بزنم🤗🤗😁 بنظرتون بزنم؟

منم روز نهم زدم روز ششم هم زدم اما به خودم قول داده بودم اگه مثل روز ششم منفى شد اصلا ناراحت نشم و باور كنم كه زوده

اگه خواستى بزنى اينو باور كن جدى روز نهم زوده