2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
بچه ها  با نهايت تاسف و تاثر پدر ارزو جان به رحمت خدا رفتن براي ارامش روحشون فاتحه بخونين🤲🏽💔 ...

خيلى ناراحت شدم آرزو جان😞😞

بهت تسليت مى گم و ايشالا روح پدر در آرامش باشن و براى تك تكتون از خدا صبر و آرامش مى خوام🙏🏼🌸

@آرزوواميد    

بخدا دیگه توان ندارم برای ادامه دادن این راه باید خیلی قوی بود ولی من حس میکنم دیگه لبریزم .هرچقد خو ...

عزیزم میفهمت..... 

همه دوستان میفهمت..... 

یه ماه سهلش یه روز و یه ساعت انتظارم سخته..... 

اما ما قراره مادرای فوق العاده ای بشیم..... 

فکر کردی بعد مادر شدنش راحته؟؟؟؟؟ 

نه به خدا خیلی سخته..... 

مادر خوب بودن خیلی سخته..... 

صبر ایوب میخواد..... 

ماها نمیتونیم مثل خیلیا که نمیفهمن بچه هاشون کی بزرگ شدن باشیم، چون برا داشتنشون زجری کشیدیم که فقط خودمون درکش میکنیم..... 

پس از الان باید صبوری کرد..... 

عزیزم برات زیباترین و میخوام از خدا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه جلوشون اکثرا قرمز نوشته negنگرانم کرد یعنی چی منفی هستن نخند بهم بخدا نگرانم

اونا باید منفی میشدن خوب عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این زمان خیلی برام مهمه .الان ۳۲سالمه هرچی بیشتر بگذره شانسمم میاد پایین 😭😭 تو روخدا برام دعا کنی ...

عزیزم سنت چشه؟ 

من سر دخترم ۳۷ سالم بود..... 

خیلی از دوستامون حتی تو سن بالاتر مامان شدن..... 

ممنون انشاءالله جواب انتقالت مثبت بسلامتی عزیزم 🙏🙏🙏برای منم دعا کن راه درست خدا پیش روم بزاره🙏🙏 ...

الهي امين.توكل كن بخدا...

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نمیشه که ادم دلش کباب میشه از اون ور سمت بازار مروی بودیم بعد نیکان هر کی یکی دوتا بچه گذاشته بود رو ...

وای آره منم میبینم بچه ترک موتوره تنم میلرزه..... 

*********** رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جواب بده چون دوستم وقت نداره. دوس ...

ابن سینا اجازه انتقال جنین هارو طبق برگه رضایتنامه که پر کردیم بعیده بده به نصر.

پروسه انتقال بیشتر از این که به دکتر بسته باشه به فاکتورای دیگه بسته اس...همین ازمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام بدن و مراقبت قبل و بعد رو خوب رعایت کنن به نظر من مهمتره

بچه ها امروز یه حالیم  مخصوصا اینکه خونه ی مامانم بودم ..ولی نمیتونستم یه کلام بگم تو چه وضعیم ...

رویا جان به زودی مامان میشی...اینم از تغییر تحولات قبل مامان شدن❤🌸❤🌸تا سال دیگه نی نی رو میبری میدی دست مامان و کلی باهاش بازی میکنن شاد میشین همگی😊

خواهشا هرکی میدونه جواب بده

من این  جمعه  نصف امپول hcgرو تزریق کردم حالا الان که روز نهم انتقالمه بی بی. گذاشتم. البته به اصرار شوهرم. در عرض دو سه دقیقه یه هاله انداخت به نظرتون کاذب ؟

سلام خانمای عزیز... یه متخصص زنان خیلیییی خوب تو تهران برای خود دوران بارداری میخوام کسی میشناسه؟ خو ...

دکتر پریسا مقتدایی مطبش شهرک غرب...دکتر خواهرم بود...خیلی دوست داشتنی و ماهر و موج مثبته...من اگر خداخواستو مامان شدم صددرصد پیش مقتدایی میرم

مامانهای گل کیا تو حاملگی ا اس ا میخورین؟ من تو نت چیزای جالبی از ا اس ا نخوندم همش ضرر بود منم سه روز خوردم  روز سوم خونریزی کردم رفتم دکتر میگه حتما باید بخوری  خون ریزیت که قطع شد ادامه بده البته دکتر شهرمون گفتش که اس پرین با انوکسا تجویز میشه ولی افلاطونی اسپرین تنها داد وضعیت من طوری شده یه لیوان اب میخورم یک چهارمش لک قهوه ای  میاد بیرون

خواهشا هرکی میدونه جواب بده من این  جمعه  نصف امپول hcgرو تزریق کردم حالا الان که روز نهم ...

این امپول بی بی چک رو مثبت کاذب میکنه...ایشالله مامانی...12اهم برو آزمایشگاه با خیال راحت...تا اون موقع هم فکرای مثبت کن🌸❤🌸❤

بعد به نظرتون الان بره ابن سینا ، اونام بهشون این دکا رو میدن؟

اگه نسخه داره اره

من ديروز گرفتم ٢٥٠ ت

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم