2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا از زبونت بشنوه دوستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدا كنه.خدا اميد هيچ كسي رو نا اميد نكنه😘😘😘🙏🏻🙏🏻

الهی امین گلم🥰😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس مبارکاااااااا جیغ دست هورااا 😍😍😍😄😄😄😄😄

نميدونم واقعا.دلم نميخواد خوشحالي كنم.ميترسم خوشحال شم بعد دلم بشكنه.من خيلي ضعيفم خودمو ميبازم.بي بي چكم همون موقع رنگ نگرفت.واسه همين شك دارم.فردا هم ميزارم ببينم همينجوري ميشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ببین من خودم انتقال دومم ب همین صورت شد یعنی افت بتا داشتم و منفی...ولی ب نظرم داروهات قطع نکن و دو ...

سلام خوبی؟ الان باردارین خداراشکر؟ اخه منم همین طور شدم بتام رفت پایین

ترسیدم نکنه بعدی هم ایطور بشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام بچه ها امروز دوباره بتا دادم روز چهاردهمم بود بتام اومده پایین ،روز دوازدهم ۱۲۷بود روز چهاردهم ...

وای نه

هنوز امیدداشته باش خواهر

باز برو تکرار کن توکل بخدا ان شالله چیزی نمیشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام دوستان🙋 من دوباره اومدم با یه کاربری جدید 😍 کاربر ناامیدم

ان شالله که ناامیدی دیگه اصلا سراغت نیاد 

سلام بچه ها .یه سوال ازتون داشتم راجبه طب سنتی😟میخوام درمانم رودوباره شروع کنم منتها اینبار با طب س ...

عامري، خیابان سی متری، جنب پل سیاه،  کوچه مهزیار
مرکز طب سنتی یعقوب زلکی قربان پور

به نظر من برو اینجا خیلی ها پیشش جواب گرفتن عزیزم

فکر کتم بخاطر مشکل ایمنی م هستش،آخه من anti TPOو anti troglobinام بالاست و cd19ام بالاست ،به دکتر گف ...

خدا بگم چکارشون نکنه

بخدا زورشون میاد دارو بدن

نمیکنن ازهمون اول تموم فاکتورها رو در نظر بگیرن

ولی منم آ اس آ و انوکسا میزدم بتام رفت پایین

ايشالا كه خيره  https://www.ninisite.com/discussion/topic/114970/کسی-هست-بچش-تو-بیست-وچهار-هف ...

وای عزیزدلم چه عذابی....خوندم دلم گرفت.ان شاالله که خدا برات جبران کنه به زودی💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر پور مطرود عزیزم.بیمارستان صارم

خدا ان شالله تنش سالم باشه هرجا هست 

ان شالله پیشش نتیجه بگیری خواهر

دوستان یه طب سنتی هم لطفا به من معرفی کنید واسه اقایون خوب باشه ، یعنی تجربه داشته باشه😁 ، میخوام شوهرمو ببرم زالو درمانی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘