2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
نه من همينجوري پرسيدم،الان يعني اتفاقي افتاده؟بايد سر ساعت ميذاشتم شياف رو؟من ساعت گذاشتم ولي خاموش ...

وااایی نه بابا چیزی نمیشه 

نه به بیخیالی من نه به حساس بودن شماا 

۴۵ دقیقه که چیزی نیست 

😂😂😂😂😂 حال نی نی خوبه نگران نباش 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگین کمون عزیزم خدا رو چه دیدی هر چیزی ممکنِ انشالله بالا میره 🙏 هی به خودت نگو مگه میشه بره ب ...

آمين آمين 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
امپولش اره سعي كن يه تايم مشخص باشه تو روز 

مرسی عزیزم حتما این سری به یه پرستاره دیگه میگم که بتونه سر وقت بیاد 

ای کاش همسرم انقددددد از آمپول نمیترسید 😤😤😤😤😤

خداجونم شکرت       
رنگین کمون عزیزم خدا رو چه دیدی هر چیزی ممکنِ انشالله بالا میره 🙏 هی به خودت نگو مگه میشه بره ب ...

من واقعا تو این مرحله از زندگیم به معجزه احتیاج دارم خدا خودش هوای همه مونو داشته باشه ،هوای منم همینطور خدا کنه سقط نشه چون واقعا پولی نمونه برام مخصوصا که سرم های ivig شده ۳میلیون که هر ماه باید زد 

مرسی عزیزم حتما این سری به یه پرستاره دیگه میگم که بتونه سر وقت بیاد  ای کاش همسرم انقددددد از ...

همسر منم بلد نيست ميرفتم بيرون ميزدم ولي ميگفت بده بزنم برات حالا من ميترسيدم بدم اون بزنه گفتم به كشتنم ميده😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام آنا جون . از همه الطاف و محبتت ممنونم. از همه خانم های اینجا ممنونم که تو این مدت هی نق زدن های ...

به به خداااا رو شکر به این میگن معجزه😍

مبارکت باشه مامان خانم

ما رو هم دعا کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من واقعا تو این مرحله از زندگیم به معجزه احتیاج دارم خدا خودش هوای همه مونو داشته باشه ،هوای منم همی ...

غصه نخور خدا بخواد ميشه حضرت مريم بدون همسر باردار شد اينو كه ديگه ميدوني خدا بايد بخواد بهش شك داري؟ شايد قراره طبيعي اصلا باردار بشي تو چه ميدوني تروخدا جوش نخور بده برات به خدا الان ميشينم برات دعا ميخونم اگه قابل باشم فقط نگران نباش

سلام به همگی . یه سوال داشتم من مشغول ای وی اف هستم و چهار روز پیش انتقال جنین فریز داشتم به من گفتن ...

خیلی زوده اخه روز ۱۳ هم به زور نشون میده

بیخودی فکرهای بد نکن

لانه گزینی بوده انشالله

به گذشته هم رجوع نکن اون سیکل قبلی هر چی بوده تموم شده الان بچسب به این جنین تپل مپل ت

ایشالله که مامانی 

غصه نخور خدا بخواد ميشه حضرت مريم بدون همسر باردار شد اينو كه ديگه ميدوني خدا بايد بخواد بهش شك داري ...

من ذخیره تخمکم صفره ،تخمک اهدایی گرفته بودم،کلی زمان طول کشید با این موضوع کنار بیام،حالا هم اینجوری...

بجه ها سنجد براي قبل از انتقال خوبه بخورم؟

نمیدونم.

حالا میشه نخوری😐

من ذخیره تخمکم صفره ،تخمک اهدایی گرفته بودم،کلی زمان طول کشید با این موضوع کنار بیام،حالا هم اینجوری ...

عزيزم خدا بزرگه باور حستو ميفهمم نميدونم خوندي يا نه كه من چي سرم اومده ببين منم هي خواستم شايدم زوري بود اما تهش چي شد پس بايد اول خواسته خدارو مقدم بذاريم ايشالا خداي مهربونم برات بخواد نااميد نباش بسپار به خودش خودتو رها كن ايشالا خبر خوش ميگيري 

من از اول هم توکلم بخدا بوده همیشه گفتم بهترین راه رو جلو پام بذار😭😭😭😭

خوب دیگه.

ایمان داشته باش به حرفی که زدی

بهترین راه رو جلوی پات میزاره

بعد هنوز بارداریت خاتمه پیدا نکرده

استرس میکشه جنین رو واقعا سمِ

آروم باش عزیزم آروم...

همسر منم بلد نيست ميرفتم بيرون ميزدم ولي ميگفت بده بزنم برات حالا من ميترسيدم بدم اون بزنه گفتم به ك ...

😂😂😂😂 پرستاره داشت بهم زدن آمپول گونال اف رو توضیح میداد به همسرم گفتم بیا بالا سرم نگاه کن یاد بگیر پرستاره آمپولو زد سرمو بالا آوردم دیدم همسرم چشماشو بسته 😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت