2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ویتامین بخور .چون اثرش بعدان معلوم میشه .گرونه اره ..ولی میارزه..چون برای تقویت خودته و ضرر نک ...

از امروز شروع میکنم به خوردنش ،ولی نمیدونم دوماه دیگه برم برای ای وی اف اشکال نداره شاید نتونم دوماه رو کامل بخورم

مهربان خدایم ،دوستت دارم
بنظرتون مایکرویو .خطرناکه .. اخه من غذا داغ میکنم باهاش .. البته میزنم دکمه اشو .ازش دور میشم .تمو ...

عزيزم از مايكروفر استفاده نكن حتى براى گرم كردن غذا 

همه غذاهارو رو گاز گرم كن

تخم مرغ اصلا مشكلى نداره فقط نبايد حالت خام يا عسلى باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون گفت یه ماه بعد گفتم اگه چندماهذبعد بیام چی ،گفت اشکال نداره،حالا نمیدونم این ویتامیناروبخورم اثر ...

بهترين اثرش سه ماه خوردنه ولي خوب يكماهم بد نيست ميخواي صبر كن دوماه بشه كه لااقل تاثير بذاره برات 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ببخشید... روم به دیوار.... میشه یه سوال بپرسم؟ تو‌ دوران بارداری میشه از پودر موبر استفاده کرد؟ هر ...

براي كجا خواهر 😎 اگه پايينه منظورته نذار والا ماكه شانس نداريم همون ژيلت كن راحت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بنظرتون مایکرویو .خطرناکه .. اخه من غذا داغ میکنم باهاش .. البته میزنم دکمه اشو .ازش دور میشم .تمو ...

خوب نكن بعضيا همه كار ميكنن راحتم باردار ميشن راحتم ميزان والا تو انجام نده ما از اون دسته ها نيستيم 😁 استثنايي هستيم 

ای مامان شیطون و بلا ..😎😎 اونوقت به من میخنده .. فکر کنم اشکال داشته باشه .حالا با چیز دیگه انجا ...

😁😁

آخه قبلا لیزر میکردم... الان که دیگه اصلا نمیشه

به ژیلت هم حساسیت دارم

فقط میمونه این یکی

من که روزی یک تخم مرغ رو‌میخورم..... اتفاقا پروتئینش خیلی خوبه

مایکروویو هم میگن وقتی داره کار میکنه بهتره حائلی مثل دیوار وجود داشته باشه.... بزن از آشپزخونه برو بیرون

سلام عزیزان دل،من ماه پیش قرار بود ای وی اف کنم دکتر مونو پورداد شش تا تخمک ءاشتم که سایزشون خوب نبو ...

عزیزم داروی تقویتی باید حداقل دو ماه خورده بشه. به نظرم کلسی کر هم بخور

آره عزیزم.... اون پایین🙈 اینقدر که اونجا مو‌در میاره سرم مو نداره😏

نترس مال من چمنه لامصب انگار كود دادن بهش هر روز سبزه 😫😬🤭

سلام بچه ها خوبین؟دوستان من برا سیکل قبلیم دو ماه هزار جور قرص تقویتی میخوردم ولی فقط ی فولی داشتم یعنی این داروها هیچ تاثیری نداشته؟الان برا این سیکلم فقط فولیک اسید میخورم.راستش دارو خیلی گرون شده داروهای سیکلمم دکتر عوض کرده خیلی گرون در میاد دیگه دارو تقویتی نمیتونم بگیرم.بنظرتون ویتامین ای و دی و فولیک اسید کافیه؟دوره قبل کیوتن و اووبوست و جینسیگ و ای  و دی و فولیک میخوردم هیچی ب هیچی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنای عزیز ببخشید یه سوال دارم، من ماه پیش که هم هیسترو کردم و هم لاپارا، دکتر بهم گفت تا 25 روز قرص ...

عزیزم روال کار دکترتو نفهمیدم شاید بنا بر این بود پریود نشی.... 

یعنی قبل اتمام دو فاستونها قرار نبوده پریود بشی.... 

البته شاید.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com