2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بعداز گرفتن ازمایش خیلی گشنه مون بود هرچی فکر کردی دیدیم نمیتونم غذای بیرون بخورم چون معلوم نیست ادویه چی میزنن ،برگشتیم خونه یچیز حاضری درست کردم خوردیم ،چه داستانیه این غذا خوردانامون ،تا کی ادامه داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

مباااارکه💐🌸💮⁦🏵️⁩🌹🥀🌺🌻🌼🌷

کی گفته پایینه؟ این یعنی مثبت دیگه

هم اتاقی های من هم هر دوشون ۱۰۰ شده بودن. رفته بودن مرکز اطلاع داده بودن کلی براشون ایول و هورا کرده مشاور

مباااارکه💐🌸💮⁦🏵️⁩🌹🥀🌺🌻🌼🌷 کی گفته پایینه؟ این یعنی مثبت دیگه هم اتاقی های من هم هر دوشون ۱۰ ...

قربونت برم رویا جون،اخه زنه آزمایشگاههیه گفت دوباره تکرار کن دوشنبه تا مطمعن شی گفتم شاید چون پایینه میگه

قربونت برم رویا جون،اخه زنه آزمایشگاههیه گفت دوباره تکرار کن دوشنبه تا مطمعن شی گفتم شاید چون پایینه ...

مبارکت باشه عزیزم.

نه ، همه قاعدتا تکرار میکنن. من خودم دو تا آز داشتم توی دفترچم.

با اینکه ۱۰هزا  بود بازم دادم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

تبریک میگم عزیزم بسلامتی  ودل خوش این دوران رو بگذرونی و نی نیت بسلامت بیاد بغلت 

یادت نره دعا کنی واسه همه واسه جنین منم دعا کن سه شنبه رفتم سونو بگه همه چی عالیه دعا کن خدا بازم معجزش رو نشونم بده

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
آنا جون متخصص ایمنولوژی که تحت نظرش بودین کدوم دکتره

م ر ی م ت و ک ل ی

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

واییییی مبارکه ...تو فکرت بودم....پیام بچه ها رو که خوندم ..گفتم حتما شما مثبت شدی

دعا کن ما رو امشب خیلی زیاد

خدا رحم کنه به همه ی ماها

دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد ...

انشاالله همه چی به خوبی میگذره واست ایت الکرسی میخونم عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مبارکت باشه عزیزممممممم 😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فدات عزیزم.منم امروز روز 10 انتقالم شنبه به امیدخدا میرم ازمایش الانم یه تست زدم مثبته ولی نمیدونم و ...

حتما واقعیه عزیزم و مامان شدی شک نکن تبریک میگم بهت گلم 

انشاالله جواب ازمایشتم یه بتای تپل باشه 

یادت نره تو حال قشنگت واسه همه دعا کنی واسه جنین منم دعا کنی