2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد ...

ايشالا ميشه نگران نباش از اول بايد ميكرو ميكردن خوب استرسو دور كن خدا بخواد ميشه تنها خدا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيز دلم حق داري  اما خودت فكر كن با استرس و خودخوري ب جايي ميرسي؟ نتيجه ميگيري؟ نه  پس ...

عزیزم ممنون بابت صحبتات واقعا آروم تر شدم 

حرفت درسته کاری از دست من بر نمیاد انشالله خدا به هممون نی نی سالم و صالح بده 💗💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای خوبم. امروز پانکچر شدم از ۴،۵ تا تخمک که تو سونو سایزشون خوب بود فقط ۲تاش سالم ...

عزیزم  انشالله با همبن دوتا مامان میشی ،خیلی از دوستان با یک جنین باردار شدن 

گلفام به هر چی فکر کنی سرت میاد لطفا به مامان شدن فکر کن تا انشالله سرت بیاد قبلا برسی نکردی ببینی ...

چرا عزيزم به لولم بستس اسپرم همسرم ضعيفه فقط راهش ميكرو تا خدا چي بخواد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم  انشالله با همبن دوتا مامان میشی ،خیلی از دوستان با یک جنین باردار شدن

انشالله

خدا هم به زودی زود شما رو مامان نی نی های خوشگل کنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سه هزار و پانصد؟ کل CD مارکر ها؟ آخه بقیة الله نداشت این ازمایش ها ر‌و؟!؟!

نه سي دي ماركرا نبود اين دكترم جون ميده بنويسه گفتم گفت لازم نيست يه سري ابتدايي هارو نوشت منم ديگه اصرار نكردم ولي همونارو هم بيرون ميدادم زياد ميشد 

نه سي دي ماركرا نبود اين دكترم جون ميده بنويسه گفتم گفت لازم نيست يه سري ابتدايي هارو نوشت منم ديگه ...

به من هم گفت سی دی مارکر ها الان دیگه کاربردی نیستن و از یه دوست که تو زمینه آزمایشهای ایمنی انعقادی داره PhD میگیره هم پرسیدم گفتم ببینم دکترم چرت نگفته باشه 

گفت الان سی دی مارکرها رو برای بارداری انجام نمیدن و برای کسایی که میخوان پیوند انجام بدن ضروری هست به من هم یه سری ازمایش داد که گفت اینا تو انتقال جنین مهم هستن و خدا رو شکر مشکلی هم نداشتم 

کاریوتایپ هم مشکلی نداشتیم.

آزمایش ایمنی رو بیرون دادم شد ۱۶۵ تومان😔

بقیة اله گفت نداریم بیمارستان طالقانی گفت داریم که دیگه نرفتم ببینم چند میشه.

به من هم گفت سی دی مارکر ها الان دیگه کاربردی نیستن و از یه دوست که تو زمینه آزمایشهای ایمنی انعقادی ...

با. مال تو كه خوب ١٦٥ تومن پس چرا از من ٤٠٠ گرفت از شوهرمم ٤٠٠ شد ٨٠٠ بر ......لعنت اخه چرا تعرفه اي نيست به خدا يه حقوق دادم اين ماه فقط براي ازمايشا امروز رفتم بيمارستان كه ازمايش بدم جاي خونگيري قبلي كبود بود زنه با طعنه ميگه معلومه هر روز تو ازمايشگاهيا داري ازمايش ميدي منم گفتم اره ديگه از دل ادم كه خبر ندادن از خوشي نيست كه دائم تو ازمايشگاهيم اي خدا كي ميشه از اين مشكلات رها بشيم

نه گلم چیه میشع توضیح بدی ؟  اگر داده باشه من زیاد نگاه نمیکنم 😆

ازمایش شکست کروموزوم اسپرم هست برای میکرو و بارداری طبیعی فاکتور مهمی هست، همون موقع که ازمایش اسپرم میده بایه نمونه هم دی اف ای اسپرم رو بررسی میکنن هم آنالیز اسپرم انجام میدن

گلم داروخانه نثار حسینی داره روبه روی بیمارستان ارش  

عه پس خودت خبر دادی که اونجا داره

پس در به در دنبال چی میگردی

نفهمیدم🤔 

عه پس خودت خبر دادی که اونجا داره پس در به در دنبال چی میگردی نفهمیدم🤔 

گلم این پیامم مال چندین روز پیش هست تو تایپیک پرسیدم بهم جواب دادن که داروخانه نثار حسینی داره، الان پیام و دیدم تو تایپیک فکر کردم یکی دیگه هم داره دنبال اووبوست میگرده خواستم راهنماییش کنم😘😘😘

با. مال تو كه خوب ١٦٥ تومن پس چرا از من ٤٠٠ گرفت از شوهرمم ٤٠٠ شد ٨٠٠ بر ......لعنت اخه چرا تعرفه اي ...

دخترم  دقت کن ...کاریوتایپ شد ۱۷ تومان بیمارستان بقیة الله

ایمنی و انعقادی م شد ۱۶۵ تومان ازمایشگاه بیرون

الان تو چی رو دادی شد ۳۵۰۰؟

دخترم  دقت کن ...کاریوتایپ شد ۱۷ تومان بیمارستان بقیة الله ایمنی و انعقادی م شد ۱۶۵ تومان ازما ...

اهان ببخشيد من ايمنيارو دادم كاريوتايپ بيرون دادم ٨٠٠ تومن 😭😭😭چرا نفهميدم اونم اونجا برم