2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
عزیزدلم من یزد میرم برای میکرو،اونجا وقتی سونو کرد گفت تخمدان چپت کوچیک شده و فلان و ذخیرت پایینه و ...

خاكستري جون يزد كدوم مركز ميري؟كي سونوت كرد؟من هم شهر خودمون هم ازمايشگاه مادر تست ذخيره دادم تقريبا يكي بود.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوشنبه که پریروز بود سومم بود.. امروزم که پنجم روز دهمم میشه دوشنبه هفته بعد که بهم گفته بیا

من و تو با همیم رویا جان.من یه روز بیشتر از توام.

من فردا که روز هفتمم هست باید برم سونو.

کاش میتونستی بری.دکترت چون نبوده گفته دوشنبه بیا.یعنی روز شنبه بری دکتر دیگه ای سونوت نمیکنه؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باز اومدم با شاهکار های همسرم 😡 دیشب تماس تصویری گرفته با مامانش... داییش هم اونجا بوده.... به ...

عزيزم تو هم مث مني.اين استرسا خوب نيست.من پريروز سر يه چيز الكي با مامانم دعوام شد بهش گفتم تو بمن نميرسي و ازين لوس بازيا😔اصلا نميدونم چرا اينقدر سر اين مسيله اعصاب خوردي كردم.الان مث چي پشيمونم.ولش كن عزيزم.خواست خدا از همه چيز بالاتره گلم.خدا صداي دلتو شنيده.شكر كن و بسپار به خودش😘

من و تو با همیم رویا جان.من یه روز بیشتر از توام. من فردا که روز هفتمم هست باید برم سونو. کاش میتو ...

نمیدونم..سونو میکنن یا نه...احتمالا سخت قبول کنن

موندم زنگ بزنم چی بگم که نوبت بدن

نمیدونم..سونو میکنن یا نه...احتمالا سخت قبول کنن موندم زنگ بزنم چی بگم که نوبت بدن

الکی بگو دکتر گفته شنبه بیا سونو شو.فکرکنم قبول کنن.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من باز اومدم با شاهکار های همسرم 😡 دیشب تماس تصویری گرفته با مامانش... داییش هم اونجا بوده.... به ...

در اشتباه شوهرت شکی نیست😐ولی تو چرا با حرص و جوش تیشه به ریشه بچه ات میزنی؟؟؟

از الان به بعد یه« بی خیال» ورد زبونت باشه!!!!!همه چی رو حواله کن به بعد 

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام انا جان همسرم دوبار مرکز ناباروری آزمایش داده چکار کنم دکترم میگه هرچی ازمایش بوده تو انجام د ...

عزیزم ca125ت که نرماله آیا کلینیک آندومتریوز چکت کردن؟

منم سونوها و عکس و.... نرمال بودن اما آندومتریوز پیشرفته داشتم....

درد پریودی داری؟

یا درد حین ن ز د ی کی و....

عزیزم نسخه ۳ و چند مورد اول نسخه چهار لیستی که میذارمو انجام دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان همسرم دوبار مرکز ناباروری آزمایش داده چکار کنم دکترم میگه هرچی ازمایش بوده تو انجام د ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سعی کن به هر نحوی شده این دو نسخه ۳ و ۴ رو انجام بدی....

آنا جون روز 6 یا 8 خودم برم پیشش سونو بشم بهتر نیس؟ (قبل از اینکه تزریق اورگالوترون رو شروع کنم)

میتونی اینکارم بکنی.....

مثلا بگو فکر کردم امروز گفتین بیام.....

بچه ها مسافرتی کع با ماشین 5ساعت طول بکشه اگه برم به نظرتون بده؟ شوهرم گیر داده بریم خونه فامیلاشون ...

من جات بودم نمیرفتم اما باید سبک سنگین کنی ببینی چی به صلاحته.....

سلام آناجون خوبی خانمی من دوزقرص استرادیولم 3تاشده ازدیروزسرگیجه های وحشتناک میگیرم خیلی ببخشیدبیرون رویم هم رنگش قرمزه شده وروون به نظرت چیکارکنم دکترطرازی هم گفت شنبه بیابرای سونوبرای تعیین وقت انتقال

روزی دو تا شیاف شده بود وقتی لک داشتم ... الان ۵ روزه که دیگه لک ندارم گفت بکن روزی یکی

پس میتونی کمش کنی.....

***** بچه ها این سونوی منه فقط میخوام مطمئن شم هایپر میشم یا نه.چی بخورم جز سفیده ی تخم مرغ

عزيزم نگران شدم.من هم يزدم.كلينيك مادر.اگر نتايج ازمايشگاهشون اشتباهه ادم چه جوري به بقيه پروسه اعتماد كنه؟!

عزیزم گوارای وجودت..... تو تمام تلاشتو کرده بودی و دیگه زمان تحقق کن فیکون بود که شکر خدا زمانش رسی ...

آنا جون ممنون که با مهربونیت و با دو تا بچه کوچیک میای و جواب ما رو میدی..

چه دل بزرگی داری.خدا واست جبران کنه .ما هم برات دعا میکنیم.

یادمه تابستون چقدر دلم گرفته بود.چقدر ناامید. و تو بهم چه حرفای قشنگی زدی بهم کلی امید دادی.

گفتی میرسه روزی که خدا معجزه اش رو نشونت میده.پشت سر هم .و  همه اونایی که با زمین خوردنت  قند تو دلشون اب میشد .خوشبختی تو براشون باور نکردنی و غیر قابل هضم میشه ...

بخدا هزار بار متنت رو خوندم و میخونم و جون میگیرم ..

فقط خود خدا برات جبران تمام مهربونیات و دلت بی ریات رو بکنه ..

و بدان چه اینجا باز بیام یا نیام ..همیشه .تا ابد ..تو ذهنم هستی و دعای خیر برات میکنم ..😚😚😘😘