2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ذخیرت خوبه خیلی بحرانی نیست که بخواد زودتر سونو کنه اما بد نبود زودتر سونو کنه که به شرایطت تس ...

آنا جون روز 6 یا 8 خودم برم پیشش سونو بشم بهتر نیس؟

(قبل از اینکه تزریق اورگالوترون رو شروع کنم)

بچه ها مسافرتی کع با ماشین 5ساعت طول بکشه اگه برم به نظرتون بده؟ شوهرم گیر داده بریم خونه فامیلاشون تو تهران خودمون کرمانشاهیم.  من فقط از یه جهت که زمان. برام زودتر میگذره  تا روز ازمایش راضیم. نمیدون برم یا نه. اگه کسی تجربه ای. راهنمایی داره بگه. ممنون امروز روز 5 انتقالمه . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به همین فکر کردم که چرا ایرانی بهت دادن، نمیشه آدم بره داروخونه بگه نمونه ی خارجی اینکه نوشتن رو ...

نمیدونم.اخه دوز دقیقشو تو داروی خارجی که نمیدونیم ..منم دیدم امپولاش فرق میکنه همونی که نوشته بودنو گرفتم

من میخاستم پی جی اس کنم.اونم دو دلم..اخه ما دختردایی و پسرعمه ایم..تو فامیلها هم بچه مشکل دار هست..نمیدونم تعیین سلامت کنم یا نه..میترسم جنینامو از ببن ببرن..نمیتونم بهشون اعتماد کنم.

اونجا پرونده دارم تو قسمت ژنتیک.باید تا روز عمل تصمیممو بگیرم...

داروهام با بیمه تامین اجتماعی فعلا یه نسخه ش شده ۶۸۰ تومن.

حالا فردا برم ببینم چی میده بهم از نو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اسپرمای روز پانکچر مال سه ماه پیششه.... الان چند وقته دارو میخوره؟

شش ماه میشه که میخوره

هرروز دوتا موتیلیتی بوست میخوره

فرتیل پلاس هم میخورد.تموم شده چند روزه.ویتامین هم زیاد میخوره.

اناجون چرابس به بعضی اقایون اونجا روزی دوتا بسته فرتیل پلاس تجویز کرده بودن واسه اون پونزده روزه پانکچر...به همسر من ندادن.ولی دیدم به اونها دادن ،با خودم گفتم مگه واسه سه ماه پیش نیست؟پس این همه دارو واسه پانکچر به چه دردی میخورده که دادن بهشون!

عزیزم خوب الان گونال خیلی سخت گیر میاد..... ضمنا خیلیا بودن به سینالم جواب دادن تو هم فکر کنم جواب ...

کاش به منم گونال میدادن.پیدا میکردم ..

ای جان.خدا کنه همینطور که میگی باشه..

من باز اومدم با شاهکار های همسرم 😡

دیشب تماس تصویری گرفته با مامانش... داییش هم اونجا بوده.... به اونم گفته خانمم حامله است

همیشه شنیدم که بزرگترا میگفتن تا صدای قلب بچه شنیده نشده خوب نیست خبر حاملگی سر زبونا بیفته😔

این تیشه برداشته به ریشه من بزنه..... داغ این یکی رو هم به دلم میذاره

حالا زن داییش آدمیه که دو سال بعد سقطم تو یک مهمونی دست گذاشت رو شکمم گفت کوچولو چطوره؟؟؟؟ منم هاج و واج نگاش میکردم..... بعد زد زیر خنده گفت عهههههه راستی سقط کرده بودی یادم رفته بود😞

دیشب اینقدر گریه کردم تا صبح دل درد و کمر درد داشتم.... از ترس اصلا نتونستم بخوابم.... همش میگفتم صبح که از جام بلند شم خونریزی میکنم مثل دفعه قبل میشه

همه دلگرمیشون شوهرشونه من یکی باید ازش دوری کنم که کمتر حرص بخورم

من باز اومدم با شاهکار های همسرم 😡 دیشب تماس تصویری گرفته با مامانش... داییش هم اونجا بوده.... به ...

عزیزم

کاریه که شده ...مطمان باش خدایی که تو وجودت قرارش داده ..تا اخرررر مراقبش هست💚💚💚

من باز اومدم با شاهکار های همسرم 😡 دیشب تماس تصویری گرفته با مامانش... داییش هم اونجا بوده.... به ...

حرص نخور ديگه بعضي شوهرا هم دهنشون لقه ديگه كاريش نميشه كرد😂ايشالا به خيره بچتم ميمونه سالم سالم نگران نباش برات دعا ميكنم عزيزم بزن به بي خيالي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها به من کمک کنین.

من پی سی او هستم..و روزی 150 واحد گونال از روز 3 پریود تا روز ده باید بزنم.. از روز 9 هم باید اورگالوترون بزنم تا روز ده...روز ده برم سونو

به نظرتون وقت بگیرم زودتر برم ...قبل از اینکه اورگا رو بزنم؟

ابن سینا هم که میگه دکترتو که انتخاب کردی ..با همون باید باشی....دکترمم 2 شنبه و 4 شنبه هست

چه زندایی بیشعوری داره همسرت...😡😡😡😡

انشاالله این سری دوقلو باردار باشی جبران اون سری قبل رو هم بکنه رویا جان.

ناراحت نباش..به فال نیک بگیر و اصلا ذره ای به دلت بد نیار.انشاالله این سری به خوبی و خوشی پیش میره‌...

همسرت خیلی خوشحاله ؛دوست داره به همه اعلام کنه خوشحالیشو...

بچه ها مسافرتی کع با ماشین 5ساعت طول بکشه اگه برم به نظرتون بده؟ شوهرم گیر داده بریم خونه فامیلاشون ...

سعي كن نري بهتره اينهمه زحمت كشيدي يه كم رعايت كن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها به من کمک کنین. من پی سی او هستم..و روزی 150 واحد گونال از روز 3 پریود تا روز ده باید بزنم.. ...

عزیزم روز دوشنبه و چهارشنبه چندم سیکلت میشه؟