2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید بچه ها جووووون فردا میرم برای پانکچر 🙏 دعام کنید همه چی خوب پیش ...

انشاالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی شماره از اینستا پیدا کردم امروز زنگ زدم یکو معرفی کرد تا حدودی بدم نیومد باز باید برم از نزدیک ببی ...

منم یه شماره تو ت لگرام دیدم که تخمک اهدایی جور میکرد واسه کسانی که نیاز داشتن.خاستی بگو برات بفرستم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
میشه جوابه منم بدید اگه میدونید     امپول پروژسترون بزنم که پریو بشم میشه وارد سیکل بشم ی ...

عزیزم بستگی به وضعیت رحمت داره..روز دوم پریود مشخص میشه

من خودم سه ماه معطل بودم واسه شروع سیکل .بالاخره این ماه اوکی دادن دکترم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
میشه جوابه منم بدید اگه میدونید     امپول پروژسترون بزنم که پریو بشم میشه وارد سیکل بشم ی ...

ايشالا كه وارد ميشي مشكلي كه نداري؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزم از خدا میخام بهترین ها برات رقم بخوره بی صبرانه منتظر بتای خوشگلتم 😍😍😍شما مامان میشی ...

الهی آمین ممنون عزیزم

انشالله خبر مامان شدن خودتون 

رو به زودی بشنویم🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ايشالا كه وارد ميشي مشكلي كه نداري؟

مشکلم اینه که سه سال جلوگیری داشتم با قرص بعدش که قطع کردم و اقدام کردم دیگه خودم پریود نمیشم مگه قرص تحریک تخمدان یا دوفاستون بخورم  

الان دو ساله اقدامم ذخیره ام هم 1 بود چند ماه قبل

مشکلم اینه که سه سال جلوگیری داشتم با قرص بعدش که قطع کردم و اقدام کردم دیگه خودم پریود نمیشم مگه قر ...

اينجا با بدتر از شرايط تو جواب گرفتن نگران نباش ايشالا ميري تو سيكل و شروع ميكني 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2243377/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دارشدنبچه ها گروه دوم دعا تكميل نشده اگه خواستين شركت كنيد ايشالا همه حاجت روا بشيم 

[QUOTE=74342755]عزیزم ذخیرت خوبه خیلی بحرانی نیست که بخواد زودتر سونو کنه اما بد نبود زودتر سونو کنه که به شرایطت تس ...[/QU

واقعا روی چه منطقی این همه روز فاصله انداختو .نمیدونم

خود ماماشوندمیگه 5 یا 6 روز بعد از شروع تزربق ها باید سونو بشین

حالا چی توی فکر دکتر خدا داند

سلام دوستان انشاالله همگی حاجت روابشیم کسی ختم قران شرکت میکنه که بگم چه جزءی رو بخونه؟؟؟تا دوشن ...

اره عزيزم.بمن بگو بخونم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷