2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
با صدقه و دعای مخصوص رفع میشه بچه ها شنیدم اشتغفار به تعداد زیاد مثلا ۳۰ هزار تا طی دو هفته خیلی از ...

عزيزم بله صدقه و استغفار كلا خيلي خوبه 

من خودم از ماه رمضون زياد اين كارا رو ميكردم 

از بعد لاپرا تصميم گرفتم تا قبل از انتقال قرآن رو ختم كنم يعني نذر كردم اينا ب دلم آرامش ميداد 

اما استغفار براي همه چي خوبه 

ان شاءالله ب زودي اين سختيهات تموم بشه 💖

من اینجام. صبح آزمایش دادم . هر پنج دقیقه سایت آزمایشگاه رو‌ چک میکنم ولی هنوز جواب رو نذاشتن دو هف ...

سلام عزیزم خدانکنه دخنر این چه حرفیه با اینکه با تمام وجودمیفهمم حالتو.ولی بد به دلت راه نده ان شالله مثبته عزیزم💞💞💞💞

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدانکنه دخنر این چه حرفیه با اینکه با تمام وجودمیفهمم حالتو.ولی بد به دلت راه نده ان شالل ...

ملودى تو هم صبر داشته باش دختر خوب

روز موعود برو آزمايش بده ايشالا دلت پر از آرامش مى شه💕😘🌸

اسپرین و داکسی سایکیلین و یدوفولیک میخورم.سینال اف هم دارم . شلغم دوس ندارم 😈 ولی پیاز سرخ کرده رو ...

داکسی سایکلین برای چی؟ مگه عفونت داری؟ بعد آسپرین به همه میده آیا؟ 

عزیزم بستگی به شرایطت داره ، من روز ۱۳ پریودی سونو شدم روز ۱۷ انتقال داشتم ، معمولا ۱۶ تا ۱۸ انتقال ...

خانمی یعنی آخرین سونو13پری بودبه من14پریودشدم یعنی9پریودم سونومیشم یعنی بازم میگه برو13هم بیابرای سونو

رویا جان تورو خدا این حرفو نزن عزیزم الهی که بحق امام رضا جوابت مثبته ، خواهش میکنم فقط صلوات بفرست ...

ساعت ۶ جواب میدن

تا حالا تو زندگیم دو تا از آرزوهای محال منو امام رضا برآورده کرده. 

کاش با این یکی بشه سه تا

داکسی سایکلین برای چی؟ مگه عفونت داری؟ بعد آسپرین به همه میده آیا؟ 

هم به من هم به همسرم روزی دوتا داد.گفت تا روز عمل بخورید که عفونت نداشته باشید.اسپرینم داد گفت غلظت خونت زیاد میشه بااین داروها.

یه پمادم داده از روزه هفت واژینال استفاده کنم.واسه جلوگیری از عفونت داده 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ملودى تو هم صبر داشته باش دختر خوب روز موعود برو آزمايش بده ايشالا دلت پر از آرامش مى شه💕😘🌸

هاناجون میشه این سوالمو جواب بدی؟اینبارچه کارهایی انجام دادی که به نظرت خودت تو مثبت شدن جواب تاثیر داشته.استراحت مطلق بودی؟من زیاد استراحت نکردم

خدایا شکرت 
عزیزم هماتوم یا هماژوری ات ضخامتش چقدر بود؟ منم امروز سونو بودم. یک هماتوم ۵میلی متری دارم. گفت ۵ ...

اندازه یکی ۲۶*۱۰

۲۹*۱۴

برای من قبلش ۲۹.وقل دیگه ۲۱ بود الان یکم بزرگ شده من فکرکردم کلا حذف شده

دکتر گفتم جواب ازمایش غربال حاضر شه۴شنبه ب م

امروز سرخود دوتاامپول پروژسترون زدم مشکلی نیست.مامانم داره میترسونه میگه اینو زدی سقط میشه.حالا من تا دوهفته پیش میزدم ولی بعدش شیاف فقط گذاشتم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ساعت ۶ جواب میدن تا حالا تو زندگیم دو تا از آرزوهای محال منو امام رضا برآورده کرده.  کاش با ا ...

چقدر دیر جوابو میدن 😣😣 

انشاالله مامان شدی...اروم باش فقط گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم عیبی نداره..... یه مدت دارو میگیره..... رژیمشم رعایت میکنه.... خنکیم رعایت میکنه و بهتر میش ...

وارد سیکل شدم..خسته شدم دیگه ...هر روز بدتر از دیروز...از 30 70 شد...رژیمم رعایت کردیم اناجون..جنتی میگه این فاکتور باید ماهانه بررسی بشه ..

دکتر گونال و ستروتاید و انتی بیوتیک داد

دعا کنین برامم

ساعت ۶ جواب میدن تا حالا تو زندگیم دو تا از آرزوهای محال منو امام رضا برآورده کرده.  کاش با ا ...

مى شه مى شه شك ندارم🙏🏼🌸استرس نداشته باش عزيزدلم

از ته قلب از خدا خواستم تك تك منتظرها دلشون پر از آرامش شه

مطمينم امروز برات همين روزه💕🤰🌸