2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نزن یکم صبر کن خیلی زوده خدایی...

چیکار کنم خب .همش حس میکنم بازم منفیه.آخه هییییچ علائمی ندارم دوسال پیش که طبیعی باردارشده بودم کلی علائم داشتم .تکرر ادار تیرگی وبزرگ شدن نوک سینه .دل درد.تهوع الان هییییچی فقط احساس میکنم مثل همون روز که پانکچر شدم تخمدان سمت چپم درد میکنه

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته اينايى كه گفتن رو نخور و كرفس و زرشك و گل گاو زبون رو هم نخور من ماهى مى خورم اما سالمون يا ق ...

مرسي عزيزم.من امروز روز چهارم انتقالمه امروز ديگه از جام پاشدم رفتم بيرون يك ربعي راه رفتم.سه چهارتا پله هم بالا و پايين رفتم.اشكال نداره؟شما چقدر استراحت كرديد؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
چیکار کنم خب .همش حس میکنم بازم منفیه.آخه هییییچ علائمی ندارم دوسال پیش که طبیعی باردارشده بودم کلی ...

علائم که مهم نیس

نباید استرس داشته باشی فقط فکرای خوب

بگو مطمئنم مثبتم.اسم انتخاب کن برو تو کانالای سیسمونی

من پارسال از قبل انتقال میگفتم مطمئنم مثبتم همینطورم شد ولی به صلاحم نبود ک بمونه

انشاله آذر که میرم واسه انتقال اگر به صلاح باشه حتما مثبتِ

من ک از الان اسم انتخاب کردم اونم دوقلو

رمز گوشیمم اسم نی نیم گذاشتم همچین سرخوشیم من😁

با استامینوفن خوب نمیشی بدتر هم میشی عزیزم یه قاشق مربا خوری عسل بخور سیب روی آتیش بگیر بپزهِ بخور ...

ممنونم عزيزم نخوردم ديگه و نميخورم 

الحمدالله آدمي هستم ك سعي ميكنم درد رو تحمل كنم 

اما اون روز طاقتم رو سر برد الحمدالله گذشت 

والا عسل با پنير خوردم اذيت شدم 

حالا خالي امتحان ميكنم 

بقيه گفتنيهات رو رعايت ميكنم 

چايي هم در كل نميخورم حالا خونه مامانم رفتم يه استكان خوردم ك همونم اذيتم كرد ك ديگه نمي خورم 

بازم ممنون از راهنماييت عزيزم 🌹

بهم گفتن ريشه ي شيرين بيان بخورم 

حالا نميدونم بخورم يا ن ؟

و كندر رو گفتن تو آب خيس كنم مثلا تو يه بطري 

مثلا روزي يك بار نصف استكان بخورم 

در اين باره اطلاعي دارين ؟؟

بچه ها من چند جا خوندم چیزایی که گفتن خوب نیست خورده بشه و باعث سقط میشه ایناس شاید رو بدن هر کسی فرق داشته باشه نمیدونم گفتم بنویسم همه بخونن.

زرشک.گلپر.پونه.بابونه.افسنطین.کرفس.سداس.کدوی تلخ.نعناکوهی.مینا.زعفران.جعفری.غوره.مارچوبه.زیره.آبغوره.سیاهدانه.دارچین.مسهل.زردچوبه.سوسیس.ژامبون.ادویه.ساردین.غذای کنسروی.پنیر نرم.کنجد.شیر گاو.تخم مرغ رسمی.اصولا چیزای پاستوریزه بخورید 

بعضیاش اصن نمیدونم چیه😄

بچه ها من چند جا خوندم چیزایی که گفتن خوب نیست خورده بشه و باعث سقط میشه ایناس شاید رو بدن هر کسی فر ...

اوه اوه اينجوري كه هيچي نباس بخوريم🤔🤔🤔

كسايي كه يهو حامله ميشن و اصلا تا مدتي نميدونن حامله ان و همه چيز ميخورن و همه كار ميكنن هيچيشونم نميشه اونوقت ما اينقدر بايد بترسيم😔😔همه چيز رو سپردم به خودش🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اوه اوه اينجوري كه هيچي نباس بخوريم🤔🤔🤔 كسايي كه يهو حامله ميشن و اصلا تا مدتي نميدونن حامله ان و ...

آره درسته

یکی از فامیلای ما تا 5 ماه نمیدونس حاملس😄

من ک تعجب کرده بودم گفتم وا مگه میشه ندونه همه چی بخوره همه کاری کنه

بعد که فهمیده بود نصف راهو رفته بود

ولی میدونی به بنیه بدنم فرق داره کسایی ک از نظر بدنی قوین فک کنم بارداریشونم راحت تره

من ک بدنی ضعیفم از الان دستم و زانوم درد میکنه

سلام به همه مهربونای 

من فرداقراره سونوی آخرموبدن برای انتقال جنین فریزشده به نظرتون بچه هااگه ضخامتم خوب باشه کی برام انتقال میدن استرادیول روزی سه تامیخورم

یه سوال دیگه هم دارم که اگه قرصامویه جاباهم بخورم بده یاجدادجدابایدبخورم

بچه ها رویاجون چی شد قرار بود امروز بره آزمایش

من اینجام. صبح آزمایش دادم . هر پنج دقیقه سایت آزمایشگاه رو‌ چک میکنم ولی هنوز جواب رو نذاشتن

دو هفته رو پشت سر گذاشتم با دل آروم.... از صبح دعا میکنم خدایا فقط اگه قراره منفی باشه قبل اینکه جواب رو بگیرم تو جون منو بگیر.... ریه هام به سختی بالا پایین میره نفس کشیدن سخته

خدایا به خودت پناه میبرم

من اینجام. صبح آزمایش دادم . هر پنج دقیقه سایت آزمایشگاه رو‌ چک میکنم ولی هنوز جواب رو نذاشتن دو هف ...

گلم استرس نداشته باش انشالله ک مثبتی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دلم طاقت نداره ،بنظرت الان بزنم درست درمیاذ؟

الان نه صبح بايد بزني دو روز سب كن بعد بزن افرين دخترم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي