2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

الهی عزیزمممم مبارکت باشه ، خدایاااا شکرتتتتت ، الهی که بسلامتی نی نی خوشگلاتو بغل کنی دوستم😍😍😍 واسه ما هم خیلی دعا کن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چ خبر خوبی ، باورت میشه تنها دلخوشی من شده این تاپیک که بیام پیامهای مثبت شدن دوستان رو بخونم، ...

قربونت عزیزم .بحق پنج تن به زودی زود تو هم مامان میشی من مطمئنم گلم ..با اون دل مهربونت 😊

با صدقه و دعای مخصوص رفع میشه بچه ها شنیدم اشتغفار به تعداد زیاد مثلا ۳۰ هزار تا طی دو هفته خیلی از ...

خيلي مفيده منم ازش نتيجه ديدم توي بارداري قبليم خيلي ميگفتم يه چيزي تعريف كنم وقتي منو بردن براي سزارين خوب هفته ٣٩ رفتم فشار داشتم و بچم رشدش عقب افتاده بود اول سر كردن كه وقتي شروع كردن به بريدن من ميفهميدم ماسك رو دهنم بود نميتونستم جيغ بزم فقط مانتوي يكيشونو كشيدم تا فهميدن بعد منو بيهوش كردن راستش اينو به كسي تعريف نكردم تا اين حدشو وقتي بيهوش شدم ديدم توي تونل نوري هستم با همون لباس گان دست يكيرو هم گرفته بودم نميدونم كي بود داشتيم پرواز ميكرديم به سمت نور خيلي خس عجيبي بود خيلي اصلا نميتونم توصيف كنم همينطور كه ميرفتيم و من سبك ميشدم فهميدم دارم ميميرم و دارم ميرم اون دنيا اولش يباره ناراحت شدم و گفتم واي من كلي گناه دارم هنوز توبه نكردم ولي اينقدر اين حس شيرين بود كه ميخواستم ادامه بدم برم بعد گفتم ولش كن ميرم جالبش اينجا بود توي اين تونل كه ميرفتم يه صداي روحاني پخش ميشد كه احساس ميكردم صداي خداست الان دارم اينارو مينويسم گريم گرفته صدايي پخش ميشد و همش ميگفت استغفرالله ربي و اتوب اليه خيلي خاص بود اين صدا نميتونم بگم چطور منم گوش ميدادم و ميرفتم اما متاسفانه برگشتم و بهوش اومدم نميدونم چي بود ولي ميدونم من خيلي تو بارداري اسغفار كردم حالا اينو كه گفتي يادم افتاد همتون تا ميتونين اين ذكرو بخونين 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الهی عزیزمممم مبارکت باشه ، خدایاااا شکرتتتتت ، الهی که بسلامتی نی نی خوشگلاتو بغل کنی دوستم😍😍😍 و ...

ممنون گلم ...حتمان مگه میشه .شماها بهم همش انرژی مثبت دادین این روزای انتظار..و دعاهای از ته دل شماها بود که خدا رحمتش رو نصیب منم کرد.

بخدا هر لحظه اسم تک تکتون رو میگم و دعا میکنم ..

این کاشت‌ها هبچ سرانجامی ندارن فقط جیب دکترای پول پرست رو پر میکنید پولی که میریزید ...

عزیزم بنظرت من که مادرزادی یه لوله رحم ندارم و اونیکی لوله هم مشکل داره، اگه نکارم چیکار کنم؟؟؟!!! ایکاش فقط با دور کردن استرس مشکلم رفع میشد

خيلي مفيده منم ازش نتيجه ديدم توي بارداري قبليم خيلي ميگفتم يه چيزي تعريف كنم وقتي منو بردن براي سزا ...

دلم یه جوری شد ...خداروشکر که برگشتی عزیزم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون گلم ...حتمان مگه میشه .شماها بهم همش انرژی مثبت دادین این روزای انتظار..و دعاهای از ته دل شماه ...

الهی فداتشم عزیزم ،خداروصدهزار مرتبه شکر با تمام وجودم براتون خوشحالم ،الهی که از این به بعد هر روزتون پر از خنده وعشق و سلامتی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بکشیش هم ورزش نمیکنه با متدهای مختلف روش کار کردم ولی اصلا اهلش نیست  یه روز صبح رفتیم پیاده ...

خدايا از دست اين مردا شوهر منم تو دارو خوردن پدر منو درمياره تو تا تقويتي دكتر داده اينقدر ميگم خوردي ميدونم كه يه درميون ميخوره روانمو ريخته بهم هرچي ميگم اينو نخور بده برات اونو بخور گوش نميكنه ديگه چيكار كنم نميشه كه بريزي تو حلقشون 😡😡😡

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم بنظرت من که مادرزادی یه لوله رحم ندارم و اونیکی لوله هم مشکل داره، اگه نکارم چیکار کنم؟؟؟!!! ا ...

عزیزم به این حرفها توجه نکن.اون دوستمون احتمالا تجربه های بدی داشتی.دلش پر بوده .اونجوری نوشته..همه که مثل هم نمیشن.تو همین تاپیکمون هرروز یه نفر بااین روش مثبت میشه و میوه دلشو بغل میگیره..فقط ایمان داشته باش که میشه..من مطمعنم شما هم زود نتیجه میگیرید..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
حتما میگید کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی  بله چون شوهرم با من همکاری نمیکنه و به حرفم ن ...

افرين 😂منم به خدا همينم همش ميگم فايده نداره خودمو كشتم كه قليون نكش لااقل چند وقت باز ميبيني گريز زده رفته ديگه ول كردم اگه خدا بخواد ميده نخوادم نميده به خدا دوست من ٤٠ سالش بود شوهر كرد ٤١ سالش بود با همون يبار اقدام بچه دار شد پيش ماما هم ميرفت نه متخصص پول نداشت هيچ كدوم از غربالگرياشم نرفت راحتم گذروند اون دوررو همه جا هم ميرفت و همه كاريم ميكرد شوهرشم چاقه خيلي تحرك نداره همه چيم ميخوره مشكليم نداشت راحتم زاييد بچشم سالمه سالم حالا اگه من بودم هزارتا درد ميگرفتم بيخيال بذار خدا خودش هروقت صلاح دونست ميده ديگه چيكار كنيم كاش ميشد پول ببري از بقالي بخري بياي اما نميشه كه بايد خدا بخواد