2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مامانای اینده ای با عارفی وارد سیکل میشین  در اینکه دکتر عارفی دکتر با سواد و حاذق و خوبیه ...

یا خدا ،من دکترم عارفیه و خیلی هم ازش تعریف شنیدم،همیشه هم وقتی میخوام دعا کنم برای دکترم هم دعا میکنم که خدا بهش توانایی درمان منو بده و کمکش کنه ،توکل بخدا 

بهم نخندیناولی بعد انتقال بعد چند روز رفتید حموم 

۳روز بعد ،چرا بخندیم آخه،خب سواله دیگه عزیزدلم ،اصلا یکی از مواردی که بعد انتقال بهت میگن اینه که چند روز بعد بری حموم،سعی کن زیاد زیر دوش آب خیلی گرم نمونی ،زود دوش بگیر بیا بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خودش ریداکت نمیکنه منو معرفی کرد بیمارستان محب یاس پیش دکتر گلشاهی و خانم دکتر رحیمی. ولی من بهش ...

مامان مارال جان كجايي چيكار كردي تروخدا بيا خبر بده من نگران همتون هستم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم شما بچه هاتون دنیا اومدن ؟ میشه از مراقبتهای بارداریت بگی ؟ من نمیدونستم دوقولویی هم بارداری ...

گلم دوقلویی معمولی اصلا پرخطر نیست روزی هزاران بچه دوقلو بدنیا میان ، ولی بچه های من تک تخمکی تک اسپرمی بودن اینم بازم پرخطر نیست ، اینی که جفتشون یکی باشه و توی یک کیسه باشن پرخطره چون امکان انتقال بیماری ژنتیک بهم هستن ، دکتر من فوق تخصص بود همون روز اول بهم گفت پرخطره ، من بچه هامو سه ماهگی و شش ماهگی از دست دادم بعد از سه سال هنوز بارداز نشدم شوهرم مشکل پیدا کرده،

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
وااای چقدر به آدم استرس میدید من که همینطوری تو این که دکترم کی باشه وسواس داشتم با خوندن این چیزا ب ...

همه دکترا نقص دارن استغفرلله خدا نیستن که ،وقتی با یه دکتر کانکت میشی باید بهش اعتماد کنی وپیش بری ،توکلت بخدا باشه فقط اصل کاری خداست دکترا وسیله ن

گلم دوقلویی معمولی اصلا پرخطر نیست روزی هزاران بچه دوقلو بدنیا میان ، ولی بچه های من تک تخمکی تک اسپ ...

متاسفم عزیزم 

منو ببخش که باعث شدم یاد اون روزا بیفتی .خیلی معذرت میخام 

ان شالله خدا دوقولوهاتو بهت برگردونه عزیزم ...

آمین 

مامان مارال جان كجايي چيكار كردي تروخدا بيا خبر بده من نگران همتون هستم 

منم خيلى به فكرشم الهى كه هر تصميمى براش گرفتن به بهترين شكل براش انجام شده باشه و ختم به خير شده باشه🙏🏼🌸

در مورد اعداد نمیدونم اما حدس میزنم شاید تعداد سلولاشون بوده....

سلام انا جون 

عزیزم من وقتی دراز کشیدم و میخوام رو پهلو بخوابم از زیر دلم تا واژن خیلی تیر میکشه و 1دقیقه ای تقریبا طول میکشه.هردوسمت که غلت میخورم اینطوریه.نگرانم؟گاهی وقتام که کلا دردایی مثل پریود دارم اخه 3روز دیگه هم موعدم هستش و امروز روز 88انتقالمه.یکم ازین دردا میترسم.

واینکه انا جون استراحت ما چقدر باید باشه الان من مجبورم خودم کارای خونمو بکنم اخه ولی اروم اروم حرکت میکنم و بعضی وقتا مجبورم خم و راست بشم و سرپا باایستم ولی بین کارام ه نیم ساعت میام رو کمر دراز میکشم دوباره بلند میشم ادامه میدم.

یکی دوبارم مجبور شدم با ماشین بیذون برم.تکونای تو ماشین مشکلی نداره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم شما میگی خیلی خونربزی داری هورمونات کافین؟؟ چیزایی بخور که رحمتو قوی کنه به همه میگم به پخته ...

یعنی چی عزیزم ؟

نمیدونم.

من سر پسرمم که طبیعی باردار شدم لکه بینی داشتم ، البته یک دهم الان.

انگار نارسایی پروژسترون دارم.😅

اونموقع هماتوم داشتم.

اینبار خونریزی دور جنین.

من کلا جز میوه و لبنیات از نظر غذایی نمیتونم فعلا به خودم برسم.تا آخر هفته که مامانم بیان.

فعلا یه روز در میون غذا از بیرون میگیرم و خوب مثل غذای خونگی نمبشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه چندروزه خوردم به نظرت باعث میشه ...

منع غذایی اصلا نداریم ،بهتره غذا خونگی بخوری ،ازین ببعد مراعات کن ،دکتر به من گفت استراحت مطلق نیلز نیست به زندگی عادیت ادامه بده منع غذایی هم نداری ،ولی دیگه همه مون میدونیم که فست و فود و غذاهای اماده واسه همه چه باردار چه غیر باردار مضره،پس مراعات میکنیم ،