2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
انا جون ، دوستان عزیزم ، من فردا ۸ صبح ان شاالله انتقال دارم خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید ....

عزیزم ایشالله به زودی همچین سرت شلوغ بشه که دیگه معنی رهایی رو نفهمی.....

یکی از سر مامانش بالا بره یکی از سر و کول باباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز ازمایش خون گرفتن و سونو شدم همه چی بد بود 😭استروژن بالا و تخمکها همچنان ریز هستن ...

عزیزم میفهمت اما سلامتی خودت تو اولویته.....

ایشالله به زودی شرایط مهیا میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیز دلمممم ، میدونم بد ولی خیلی استرس دارم😂 دلم میخواست مامانم میدونست برام دعا میکرد 

عزیزم ندونسته هم دعات میکنه....

من بغد انتقال خیلی میرم دستشویی ایا بده

نه عزیزم بخواد بگیره با دستشویی رفتن هیچی نمیشه......

اصلا نگران نکن خودتو.....

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از ...

ممنون از توضیحات کاملت مهربونم.

برا من هچینگ کرده بودن موقع فریز.یه بسته 3تایی از فریز خارج کرده بودن که 1دونش گفتن خوب نبوده ازبین رفته 2تا انتقال دادن.

تو توضیحات عمل یه عددهایی کنار  گرید b.c برا جنینا نوشته بود.معنی عددها چیه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
فردا آزمايش دارم كاملا معلوم مى شه اما بى بى چكم مثبت شده🙏🏼🌸 درد پريودى هم خيلى داشتم

ایشالله فردا خبر بتای تپلت اینجارو از شادی بترکونه....

سلام به همگي بچه ها اولين پري بعد از پانكچر لك بيني بعد از اتمام هفت روز پريود، طبيعيه؟؟

عزیزم احتمالا برا به هم ریختن هورموناته.....

اما بازم با دکترت مطرح کن شاید بد نباشه چک کنن....

عزیزم داروتو شروع کن خیلیا اینجوری میشند اشکالی نداره شما الان مطمئنا پریودیت نرماله.من توی کلینیک ی ...

ممنونم مهربون🍃

با حرفهات دلگرم وامیدوارم کردی توکل برخدا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم احتمالا برا به هم ریختن هورموناته..... اما بازم با دکترت مطرح کن شاید بد نباشه چک کنن....

اناجون من جنينام دوروزه بودن امروز 7روزه انتقال دادم بنظرتون فردا بي بي بزنم مشخصه؟؟؟؟

ممنون از توضیحات کاملت مهربونم. برا من هچینگ کرده بودن موقع فریز.یه بسته 3تایی از فریز خارج کرده بو ...

در مورد اعداد نمیدونم اما حدس میزنم شاید تعداد سلولاشون بوده....

عزیزم توروخدا انقدر خودتو زجر نده..... به خدا اونطوری که فکر میکنی نیست..... به نظرم بیشتر به خاطر ...

انا سری بعد میگی جوری برم که انگار ویزیت اولمه میتونم یعنی سوالهامو ازش بپرسم؟ و برگه ازمایشم رو که یه بار دیده دوباره  بهش نشون بدم و سوالمو بپرسم؟ عصبانی نمیشه؟ چرا شانس من باید اینجوری بشه و گند بخوره تو دکترم و این احساس منفی بهم منتقل بشه، شانس ندارم 

اناجون من جنينام دوروزه بودن امروز 7روزه انتقال دادم بنظرتون فردا بي بي بزنم مشخصه؟؟؟؟

از من میپرسی؟؟؟

عزیزم اینجا کمتر کسی از من میپرسه بی بی بزنم یا نه؟

چون از ماهیتابم میترسن.....

خخخخخخخخخ....

من کلا به هیچ کس توصیه نمیکنم بی بی بزنه حتی اگه جنین چند ماهه رو به رحمش منتقل کنن چه برسه به دو روزش.....

خخخخخخخخ.....

کیسه ی اب گرم یا حوله داغ و. اتو بزار رو شکمت خونت سریع میاد 

ممنونم باران بهاری مهربونم

اتفاقا امروز یاد حرفت افتادم وهمین الان رفتم وکیسه آبگرم از داروخانه خریدم بذارم روی شکمم

دوستتون دارم دوستای خوبم💚

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انا سری بعد میگی جوری برم که انگار ویزیت اولمه میتونم یعنی سوالهامو ازش بپرسم؟ و برگه ازمایشم رو که ...

عزیزم ببین مثلا میتونی هر برگه ای که برات سواله بهش اینطوری نشون بدی.....

بگی خانوم دکتر نمیدونم اینو نشونتون دادم یا نه فکر کنم این برگه ها رو یادم رفته بود بیارم، گفتم احتیاطا باز نشونتون بدم که چیزی از قلم نیفته.....

من بعضا پیش میومد مثلا هر دفعه میگفتم خانوم دکتر سرم رو گفتین همچنان دارم درسته؟

بعد با این لحن ادامه میدادم، آخه من زیاد گیج بازی در میارم هی یادم میره و.....

در حالی که کامل میدونستم مثلا گفته تا ماه فلان داری بازم هر دفعه میگفتم ببینم نظرش عوض شده یا نه......

اما دیگه سر یه ویزیت رو یه سوال پیله نمیکردم.....

خلاصه نباید جوری رفتار کنیم که فکر کنن قبولشون نداریم و مثلا میخواییم نظر دکترای دیگرو به رخشون بکشیم و.....

میدونم ما به درک بیشتری نیاز داریم و این ماییم که باید ملاحظه مون کنن و نازمونو بکشن و بهمون آرامش بدن اما خوب مجبوریم بر اساس شرایطی که توشیم بهترین استفاده رو بکنیم.....

انا سری بعد میگی جوری برم که انگار ویزیت اولمه میتونم یعنی سوالهامو ازش بپرسم؟ و برگه ازمایشم رو که ...

آهان یه چیزی هر سطریم که حس میکنی برات سواله یه جوری مثلا دورش خط بکش یا هایلایتش کن و.....

اینطوری لااقل خودت میدونی که دیدتش حتما.....

البته مطمئنم برگه هارو دیده اما برا راحتی خیالت یه بار دیگه اونایی که برات جای سوال داره اینجوری بهش نشون بده یا سوالتو بپرس.....