2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
الان رفتم بسته قرص استرادیوال رو که مرکز داده بود از کیفم میذاشتم بیرون دیدم روش نوشته ، مصرف این دا ...

نگران نباش دختر.....

با ماها ممنوع نیست....

برا کسی که اضافه بر نیاز دریافت کنه ممنوعه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم تا سه شنبه یکمی دیرت بشه...معمولا روز دوم یا نهایت سوم سیکل باید بری تا داروهات شروع بشه...ب ...

با ط ر ا زی 

الانم هم درررردد دارم هم داره شروع میشه

دوشنبه پس باید برم..نمیدونی کیا هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا جواب بدید در سیکل انتقال، امپول پروژسترون نوشته، نحوه تزریقش جطوریه؟ سوزن سورنگش میگن باید بزرگ ...

عزیزم قبل از هر چیزی صفحه ۶ رو بخون قلق تزریق اکثر آمپولامون اونجا هست......

البته اگه یه کم نظمش به هم ریخته ببخش چون سایت بروزرسانی که شد نظمش به هم ریخت و دیگه هم قابل ویرایش نبود......

وا اما در مورد پروژسترون.....

خوب بهتره با سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی که کمی سرسوزنش بلندتره تزریق بشه تا کمتر اذیت بشی.....

بعد تزریق ۲۴ ساعت بعدش کیسه آب گرم بذار.....

یعنی مثلا دیروز که سمت چپ زدی امروز سمت چپ کیسه آب گرم بذار و بعدش که امروز سمت راست زدی فردام سمت راست کیسه بذار یعنی هر روز سمت عکس کیسه آب گرم بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خیلییی درد دارم بخوام مسکن بخورم ..برای شروع سیکل مسکل داره؟

من قبل از پانكچرم روز اول پريود چون درد داشتم يه شياف ديكلوفناك ١٠٠ گذاشتم از روز سوم هم آمپولام شروع شدن

مسكن استامينوفن ساده مجازه مى تونى بخورى اما ژلوفن نخور

از خونه تا درمانگاه ده دقیقه پیاده راهه ،میشه بعد انتقال پیاده رفت تا درمانگاه یا پیاده روی خوب نیست ...

عزیزم خیلی از دوستامون واسه تزریق بیرون رفتن و مامانم شدن....

نهایت اگه دلت آروم نمیشه و استرس میگیری چند روز اولو بگو یکی بیاد تو خونه واست بزنه بعدش میری درمونگاه....

البته خوب خیلیامونم بودن که یا خودشون زدن یا همسراشون....

در کل نگران نباش بیرون رفتن مشکلی ایجاد نمیکنه!!!!

از خونه تا درمانگاه ده دقیقه پیاده راهه ،میشه بعد انتقال پیاده رفت تا درمانگاه یا پیاده روی خوب نیست ...

نمازم نشسته پشت میزم میتونی بخونی....

دولا راست نشی بهتره خیالت راحتتره.....

اخه من تنبلی دارم شوهرم هم تحرک اسپرم داره . شنبه باز سونو دارن .ب نظرتون جواب میدع میکرو با مشکلم&n ...

عزیزم با مشکلات خیلی بیشتری مامان داشتیم ظاهرا مشکلات شما که چیزی نیستن.....

ایشالله به زودی مامانی....