2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا ا ...

عزیزم دکتر حنطوش زاده انگاری دکتره خیلی خوبیه...واقعا شرایط سختی داری و تصمیمتم مهمه...اما نباید روحیه اتو از دست بدی که...موضوع شما موضوع خاص و مهمیه که فقط پزشک متخصصت میتونه روش تصمیم بگیره و راهنماییت کنه

اومد عزيزم شد337 روز دهم ولي لك دارم

مبارکه عزیزم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بچه ها من باز افتادم رو دور سوال ببخشيد اگه زياد ميپرسم اين انتي بيوتيك ممكنه روي كيفيت تخمك اثر بز ...

عزیزم تو سیکل که معمولا همه دارن....

منم لاپرا کردم داشتم....

بعدشم که پانکچر و....

فکرنکنم مشکلی پیش بیاد به هر حال دکترا در جریانن...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اینجا انقدر همه سرشون شلکغه هیچی تحویل نمیگیره😁

استارتر عزیز یه تاپیک شماره ۱ بزن واسه اونایی که اول راهن  این تاپیکت بشه شماره دو😁🙄

واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ممنونم عزیزم بابت توضیحات کاملا...شما انشاالله نتیجه گرفتین؟؟؟با جنین فریز؟؟؟

من دخترمو با جنین فرش دارم و پسرمم معجزه خداست و طبیعی باردار شدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اومد عزيزم شد337 روز دهم ولي لك دارم

وووووووی..... کشتی ما رو.... کجایی تو

خدا رو شکر

لک که چیز بدی نیست. خونریزی اونم تازه با درد ممکنه بد باشه

شیاف برات اضافه کردن؟ استراحتت رو بیشتر کن. انشالله خوشی ها در راهه

مبارک باشه

خونریزی مخصوصا روشن میتونه نشونه سردی رحم باشه

اما خیلی گرمی نخورید که بدتر شه

سردیجاتو حذف کنید

سلام به همگی  دوستان من سه چهار روزه لک بینیم قطع شده بود ودکتر گفته اگه قطع شد انکساپارین رو ...

مال منم اینطوری شد....

یکی دو بار این قطع و وصل شدنا بود تا دکتر گفت دیگه تا رفع کامل هماتوم قطع کن....

نگران نباش بازم قطعش کن و با دکتر مشورت کن....

سلام خانما من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا ا ...

عزیزم. حق داری تصمیم گیری سخته ولی من باشم به دکتر اعتماد میکنم. اونها هرچی باشه علمشون بیشتره و حتما تو این زمینه با تجربه هستن.