2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
 نمیدونم والا! وقتی هفته دیگه غربالگری داری آیا سونو واژینال این هفته ضرورت داره؟؟؟؟ من خود ...

عزيزم 

خوبه ك علايم نداري 

من معدم امونم رو بريده 

نباشه شك ميكنم 😄

والا من سر پسرم سركلاژ شدم اين شد ك دكتر حساب كرد و گفت حتما ٢٢ آبان يه سونو واژينال بشم 

و گفت ميتونم همون روز سونو ان تي رو هم بدم 

اما برا ان تي نوبت گيرم نيومد تا هفته ي بعدش 

اين شد ك سونوهام با فاصله شد 

و برا سرويكس هم گفت حتما اين روز برم 

من تعداد سونوهام شده تا الان مثل سرپسرم 

ان شاءالله خدا خودش محافظ بچم باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخور عزيزم ميوه پخته اشكال نداره يا كمپوت ولي اونم كم نه زياد

ممنونم گلم ، دیگه نمیخورم واقعا نمیدونستم از میوه ،فکر میکردم بخاطر استرادیول ، از فردا امتحان کنم ببینم چی میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
 اینم جوجه زشت من🙈😍

ای جانممممممم عزیز خاله چقدر خوشحال شدم دوستم انشالله صحیح سالم بغل بگیری جوجه ی نازت رو 🌹💋🤲😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزيزم  خوبه ك علايم نداري  من معدم امونم رو بريده  نباشه شك ميكنم 😄 والا من سر پ ...

پس واسه شما موجهِ

انشالله که خیره🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ای جانممممممم عزیز خاله چقدر خوشحال شدم دوستم انشالله صحیح سالم بغل بگیری جوجه ی ناز رو 🌹💋🤲😍❤️

😍😘 انشالله یه خوشگلش خیلی زود قسمت خودت میشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام من دیروز سه تا جنین برام انتقال دادم از دیروز تاحالا هستم تو نمازخونه بیمارستان چون خونمون هست یه شهر دیگه با ماشین 7 ساعت. الان من میگم امروز هم همینجا بمونیم فردا برگردیم ولی شوهرم میگه امروز برگردیم به نظرتون چیکار کنم 

سلام من دیروز سه تا جنین برام انتقال دادم از دیروز تاحالا هستم تو نمازخونه بیمارستان چون خونمون هست ...

مباااارک باشه انتقالت و ایشالله با دل خووووش بغلشون کنی....اگر پیوسته برنگردین و وسط راه بتونی یکمی پیاده شی و خسته نکنی خودتو فکر نمیکنم مشکلی باشه...اینجا مامانایی بودن که شرایط شمارو داشتن و فردای انتقال راهی شدن.

الان باردارید با ای وی اف

آره.

ولی فعلا که خونریزیرشدید دارم.

امروز فردا میرم سونو ببینم ، برام مونده یا نه.

درد ندارم اما عملا دو روزی یه بار پریودی رو تجربه میکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خانما اون دکتری که تو دبی مرکز ناباروری زده یادتونه اسمش چیه؟ برای یکی از دوستهای نی نی سایت میخوام& ...

عزیزم من فقط اون عکسی ک گذاشتن اینجا رو دارم نمیدونم اسم روشه یا نه.الان میفرستم برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خانما اون دکتری که تو دبی مرکز ناباروری زده یادتونه اسمش چیه؟ برای یکی از دوستهای نی نی سایت میخوام& ...

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
 اینم جوجه زشت من🙈😍

جان دلم 😍 خداحفظش کنه🌼🌼🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...