2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اینکه میگید گرمیجات بعد انتقال نخوریم یعنی خرما، مویز،گردو واینارو هم نخوریم؟

نه عزیزم گریمجات قاعده آوره بقیه گرمیجات در حدی که گفتی به طبعت بستگی داره اگه طبعت مثل من سرد باشه میتونی بخوری اگه گرم باشه با رعایت اعتدال یعنی کنارش خنکیم بخوری میتونی بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها يه چيزي براتون تعريف كنم حالتون خراب بشه منكه اعصابم بهم ريخت ميخواستم اين دختررو بگيرم زير م ...

عزیزم اون تاوان گناهشو خودش میده....

اما این حرفو نزن.....

خدا عادله تلافی دیگرانو سر تو چرا خالی کنه.....

خدا داره فقط امتحانت میکنه همین.....

ایشالله به زودی با یه نمره خوب این امتحانو میگذرونی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم گریمجات قاعده آوره بقیه گرمیجات در حدی که گفتی به طبعت بستگی داره اگه طبعت مثل من سرد باشه ...

انا جون حالت چطوره فرشته هامون حالشون خوبه خدا روشکر

یا امام رضا
عزیزم خودتو ناراحت نکن خیلیا اینجورین خیلیا حتی بخاطر دوس نداشتن اون جنسیت سقط میکنن بی خبر از اینکه ...

الهی بمیرم واسه دلت.....

خیلی عمق دردتو حس کردم.....

ایشالله به زودی بزرگی شادیتو ببینم....

Cd 56 من ١٠ هست كه رنجش بين ٣تا ١٥ هست Cd16 من ٩/٨ هست كه رنجش بين ٥ تا ١٩ هست Cd8 من ٣٤ هست كه رن ...

مرسی هاناجون از اینکه با حوصله جواب میدی

احساس میکنم سیدی۵۶ من یخورده بالاست

سلام عزیزم بعدظهر رفتم دکتر گفت قلب تشکیل شده ولی ضربانش خیلی خیلی ضعیفه و رشدش یکم زیاده باز گفت ۱۰ ...

همین قلبش تشکیل شده یه اتفاق خییییلی خوبه... بابتش خدا رو هزار مرتبه شکر....

انشالله همه چی نرمال پیش بره.... یه جایی هم واسه خطای انسانی بذار.... چشم انسان و ابزار دست انسان.... شاید اونا دارن غیر نرمال میبینن. اینطوری فکر کن و بسپار به خدا

اومد عزيزم شد337 روز دهم ولي لك دارم

مباركه عزيزم بسلامتي طي كني اين مسيرو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي