2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها یه سوال داشتم من روز هشتم انتقالمه بنظرتون اسنک بخورم ضررداره؟اسنک خونگی ولی کالباسش خون ...

عزیزم بهتره نخوری.....

فعلا هشت روز از انتقالت گذشته.....

الان صبرت کم بیاد نه ماه میخواهی چیکار کنی؟

من اینجور مواقع میگفتم مثلا دو ماه بود موهامو رنگ نکرده بودم برا انتقال و پانکچرم دیگه رنگ نکردم......

به خودم گفتم خوب تو که قراره نه ماه ماهاتو رنگ نکنی این دو ماهم روش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون  من آز سی دی مارکرا به دکترم متخصص ایمنولوژی نشون دادم گفت خوبه نمیدونم متخصص دیگه باز ...

عزیزم متوجه نشدم یعنی اینا تو رنج نبودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کجایی عزیز دل؟؟؟ رفتی سونو؟؟؟

سلام عزیزم بعدظهر رفتم دکتر گفت قلب تشکیل شده ولی ضربانش خیلی خیلی ضعیفه و رشدش یکم زیاده باز گفت ۱۰ روز دیگه بیا ببینم ضربان خوب شده و رشد نرمال شده یا نه گفت ۱۰ روزه دیگه همه چی قطعی میشه 

توکل بر خدا دعا کنین واسم موقع اذان و نماز همه وقت

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام عزیزم بعدظهر رفتم دکتر گفت قلب تشکیل شده ولی ضربانش خیلی خیلی ضعیفه و رشدش یکم زیاده باز گفت ۱۰ ...

خيلى به فكرت بودم خداروشكر قلبش تشكيل شد🙏🏼💕ايشالا تا ١٠ روز ديگه هم همه چى به بهترين شكل دلتو شاد و پر از آرامش مى كنه

نگران نباش توكلت به خدا باشه عزيزم💕🌸

عزیزم  لکه بینی شما قطع شد؟ چرا با این همه امپول لکه بینی من قطع نمیشه؟ البته خون نیستا ببخشید ...

عزیزم برا من دو ماه طول کشید قطع بشه.....

خيلى به فكرت بودم خداروشكر قلبش تشكيل شد🙏🏼💕ايشالا تا ١٠ روز ديگه هم همه چى به بهترين شكل دلت ...

ممنون عزیز دلم دعا کن واسم دعا در حق هم زودتر مستجاب میشه 

انشاالله دوران بارداری خوبی داشته باشی و هیچکدوم از این استرسا رو نداشته باشی

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من فقط دوتا امپول دارم مرکز بهم گفت شیاف استفاده نکنم البته سرخود میزارم دو سه روزی یبار ولی بی فاید ...

عزیزم خوب دلیلش همینه که چند روز یه بار میذاری.....

اونم سر خود.....

عزیزم شاید الان که گذاشتی باید هر روز بذاری و وقتی دیگه قطع شد شروع کنی کم کردن و قطع.....

سلام دوستان عزیزم .من اومدم با کلی غم و نا امیدی .بعد کلی سیکل کنسل و رفت و امد بلاخره اندمترم به هفت رسید و سیکلم انجام شد دوتا بلاست برام انتقال دادن ولی منفی شدم .بتام یک شر .خیلی ناراحتم.چرا منفی شدم .پی ار پی شدم .سرم ای وی ای جی زدم .پرد داشتم .انوکسا ۶۰۰۰ .با دکتر رزاقی بودم .چرا منفی شدم .ترخدا راهنمایی کنید چکار کنم .دوتا جنین دیگ دارم ولی بلاست نشدن .کامپکت شدن .دیگ نمیشه برم تهران .گفتم توی شهر خودمون از اول پانکچر شم .چکار کنم .ایراد کارم کجا بود چرا منفی شدم اخه.

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
من که  هر ندونم خوبه یا بد نمیخورم ..فعلان چه روز رو طلاقت میارم ...خخخخ جاریم کیک اورده بو ...

خخخخخخخخ....

سلام عکس رنگی رو میزارم نتیجه آش ببین م کسی میدونه دقیقا مشکل دارم یا نه خودشون که گفتن نه 

عزیزم من زیاد سر در نمیارم اما ظاهرا مشکلی نداری.....

عزیزم شانس ما برای ای وی اف چقدره؟

عزیزم دقیق نمیشه گفت بستگی به فرد و شرایط و میزان مشکل داره.....