2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
من که  هر ندونم خوبه یا بد نمیخورم ..فعلان چه روز رو طلاقت میارم ...خخخخ جاریم کیک اورده بو ...

خيلى باحال گفتى كه ديدم همسرم همه رو خورده😂

واقعا ماها ماجرا داريم سر باردارى و نفهموندن به ديگران😂

خيلى كار باحالى كرد تصور كردم خيلى خنديدم👍🌸🌸

ايشالا چند روز ديگه دلت شاد شاد مى شه🙏🏼🤰🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش ،به زودی جنین های نازت بچسبن به جایگاه اصلیشون گه رحمته و ۹ماه ...

اینکه میگید گرمیجات بعد انتقال نخوریم یعنی خرما، مویز،گردو واینارو هم نخوریم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اینکه میگید گرمیجات بعد انتقال نخوریم یعنی خرما، مویز،گردو واینارو هم نخوریم؟

من هم گردو خوردم هم مويز

همه چى بخور اما در حد تعادل به نظرم

من بعد از انتقال هر روز يه برش آناناس هم خوردم با وسطش كه سفته

دوستان عكسى فرستاده بودن كه نوشته بود به لانه گزينى كمك مى كنه منم انجام دادم اما در حد يه برش فقط هر روز مى خوردم

بچه ها من فردا روز نهمی هست که ای یو ای کردم بعد از ۲بار میکروی ناموفق.به نظرتون اگه فردا یا پس فردا ...

عزیزم برا آی یو آی خیلی خیلی زوده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه رفتم هفته ۸  نه لکه بینی نداشتم فقط دکتر سونو که کرد گفته کیسه زرد یکم از حد نرمال بزرگ ت ...

ايشالا كه به خير ميشه ذكر لاخول ولا قوة الا بالله اعلي العظيم اياك نعبد و اياك نستعين رو قبل رفتن ٧ بار بخون اونجا هم همش تكرار كن ايشالا قلبش ميزنه چه جورم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ايشالا كه به خير ميشه ذكر لاخول ولا قوة الا بالله اعلي العظيم اياك نعبد و اياك نستعين رو قبل رفتن ٧ ...

انشاالله 

باشه حتما فردا بعدظهر نوبت دارم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه ها يه چيزي براتون تعريف كنم حالتون خراب بشه منكه اعصابم بهم ريخت ميخواستم اين دختررو بگيرم زير مشت و لقد رفتم تو يه تايپيك زده بود كمك كمك بعد چي بود خانم حامله بودت هفته دوازده رفته سونو بهش گفتن پسره خانم ناراحت بود كه من دختر ميخواستم بعد اين حالا هيچ ميگفت كاش تو هفته دوازده از بين بره نميخوام !!!! واي واقعا حالم خراب شد اينقدر به خدا غر زدم خدايا چرا واقعا ما اينهمه بدبختي ميكشيم براي يه بچه اونوقت به يكي ميدي كه قدرنشناسه داره ناشكري ميكنه خداي من اخه من كه ناشكري نكردم چرا داري تلافي بقيرو سر من درمياري. كلافه ام حالم خيلي بده خيللللييييي 😔😔😔😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها يه چيزي براتون تعريف كنم حالتون خراب بشه منكه اعصابم بهم ريخت ميخواستم اين دختررو بگيرم زير م ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن خیلیا اینجورین خیلیا حتی بخاطر دوس نداشتن اون جنسیت سقط میکنن بی خبر از اینکه کسایی هستن ک سالهاست در انتظار حتی ی حالت تهوع هستن ک دل خوش کنن ک حامله ان.دنیا اینجوریه دیگه نمیشه کاریش کرد.بخدا من حتی بلانسبت بارداری و زایمان و بچه داری یه حیوونو میبینم ب حالش غبطه میخورم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خودتو ناراحت نکن خیلیا اینجورین خیلیا حتی بخاطر دوس نداشتن اون جنسیت سقط میکنن بی خبر از اینکه ...

اره به خدا  اخه چرا ما داريم تقاص ميديم من يه بچمو تو هفت ماهگي بدنيا اوردم فشارم بالا بود چقدر عذاب كشيدم پسرم دوهفته تو دستگاه بود اما نموند چيا كشيدم نگم براتون چقدر شكرگزاري كردم حامله شدم اخه چرا اخرش اينطور شد دلم گرفته حتي نميدونم كجا خاكش كردن دلم بد گرفته

هانا جان يعني ب خاطر مشكل انعقادي ب كمپلكس ميخوري ؟؟

عزيزم من MTHFR جهش داشتم و PAI1 مشكلى نداشتم و بيشتر دوستانى كه اين نوع جهش داشتن بهشون B6 و B12 دكتر داده بود

همه آزمايشهامو هم اينجا نشون دادم و گفتن ما خودمون موقع باردارى حتما آزمايش مى گيريم و اگه نياز باشه بهش دارو مثل آسپرين مى ديم

حالا باز ٥شنبه پيش دكترم وقت دارم و همه آزمايشهاى ايرانمو دوباره مى برم و تاكيد مى كنم بهشون كه اگه داروى ديگه مثل هپارين و...نياز دارم بهم بدن

اره به خدا  اخه چرا ما داريم تقاص ميديم من يه بچمو تو هفت ماهگي بدنيا اوردم فشارم بالا بود چقدر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا.انشالله ک خدا برات جبران کنه و هم پسرتو بهت برگردونه هم ی دخمل خوشگل بهت بده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيزم من MTHFR جهش داشتم و PAI1 مشكلى نداشتم و بيشتر دوستانى كه اين نوع جهش داشتن بهشون B6 و B1 ...

آها 

حالا من اين تست رو ندادم 

از رو اونايي ك برات فرستادم مشخص شد غلظت خون دارم 

ممنون از توضيحت 

آره حتما ببر و متذكر شو شايد نياز داشته باشي ب هپارين ...