2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من قبلا هم گفتم علائم بارداريم مثل پريود بود يعني جوري درد داشتم كه رفته بودم خريد تو مغازه نشستم گف ...

منم یادمه اون سری که حامله بودم، از چند روز قبل موعد پد میذاشتم که اگه وسط روز یهو پریود شدم آبروریزی نشه. آخه میرفتم مدرسه درس میدادم نمیشد وسط کلاس بیام برم نوار بذارم🙈. حالا جلو تخته در حال درس دادن چنان درد پریودی منو میگرفت که چند ثانیه مجبور میشدم به احترامش سکوت کنم تا ول کنه😂. درد که آروم میشد یهو یه آب داغ شُر ازم میومد بیرون که فک‌ میکردم خونه. زنگ تفریح که میخورد بدو میرفتم دستشویی که خودمو راست و ریست کنم اما میدیدم خبری نیست. تا چند روز همینطور یودم تا بعد رفتم آزمایش دیدم حامله ام

عزیزم امگا ۳ برای چی خوبه ؟ من تاحالا این مکمل رو نداشتم

دكتر برام تجويز نكرد خودم خواستم بخورم براى سلامتى عاليه من هم خودم مى خوردم هم همسرم هميشه مى خوره و حتى از هفته ١٣ به بعد تو باردارى تو قرصها امگا ٣ رو هم حتما تجويز مى كنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز كه همه خوشحالن نميخوام درگيرتون كنم من يادتونه كه بخاطر درد زياد انتقالم كنسل شد كيست ه ...

عزیزم منم قبل بارداریم کیست داشتم انقدر درد داشتم که فکر میکردم کلیه هام داره میپوکه نمیدونستم درد کیسته مثل شما لگن و پاهام منفجر میشد دو برابر کلیه م بود اندازه ش خداروشکر یه ماه ال دی خوردم رفع شد 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
بچه ها من فردا انتقال دارم راست که می گن نزدیکی قبل انتقال برای لانه گزینی خوب  شماهایی که مثب ...

اگه دکترت منع نکرده نزدیکی خوبه به شرطی که خانم به ارگاسم برسه

توصیه مهم فقط آرامشه

انشالله فردا بهترین اتفاق زندگیت میفته

هاناجون همش ب فكرتم كه گفتي اونجا زياد توجه نميكنن براي تجويز دارو، ببين يه وقت سلكسان لازم نداشته ب ...

مرسى عزيزدلم از توجهت🌸💕دقيقا ٥شنبه ديگه با دكترم وقت گرفتم در مورد اين موضوع مى خوام باهاش حرف بزنم تا خيالم راحت بشه

ديروز كه بهم زنگ زدن گفتن جدا از اينكه بتام برام مطلوب بود از طريق همون خونى كه ازت گرفتيم خيلى چيزهاى ديگه رو چك كرديم و خوب بودن

اما باز دلم آروم نمى گيره مى خوام حضورى باهاشون در اين مورد حرف بزنم تا خيالم راحت بشه

عزيزم من فقط امگا ٣ دُز ١٠٠٠ مى خوردم روزى يه عدد

سلام آنا جون ..خوبی.. روز یازدهمم انتقالمه امروز.. میگم من دیشب .دل درد شدید پریودی گرفتم ..و کشال ...

استرش نداشته باش عزیزم شاید لک لانه گزینی باشه ..من خودم نداشتم اصلا لکه بینی حتی لک لانه گزینی هم ندیدم ولی خیلیا اینجوری بودن و لک لانه گزینی بوده 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
اخه من کم کاری تیروئید دارم دقیقا یادمه از موقعی که فهمیدم تیروئیدم مشکل داره من لک میشدم یعنی الان ...

دقیقا... منم برای شروع سیکل مجدد به دکترم گفتم تیروئید رو برام بنویس.. بعد دیدم پرولاکتینم نوشته .. گفتم چراا... گفت اینا ارتباط مستقیم  دارن باهم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها اثر آمپولاي گونال و اونايي كه قبل پانكچر كلا زديم الان ماه بعد هم تو بدن ميمونه؟؟ ممكنه اثر گذار باشه ماه بعدش هم؟يعني ممكنه اين ماه تخمك گذاري زودتر اتفاق بيوفته؟ من الان ١٠ سيكلم سيكل بعد از پانكچر احساس ميكنم بازم يه خبرايي شده اون تو

...
لطفا جواب بدید در سیکل انتقال، امپول پروژسترون نوشته، نحوه تزریقش جطوریه؟ سوزن سورنگش میگن باید بزرگ ...

عزیزم داروخانه خودش سرنگ مناسب رو بهت میده فقط باید عمیق بزنی یعنی کل سوزن سرنگ رو داخل عضو عضلانی فرو کن که عمیق تزریق بشه آروم باید تزریق بشه چون روغن یه بعدشم آروم ماساژ بده ،ولی آمپول زیر جلدی انوکسا رو که به فاصله ۴انگشت از ناف بسمت پهلو میزنی رو اولا سر ساعت مشخص بزن بعدشم اصلا ماساژ نده چون کبود میشه ،شیاف هم وقتی میذاری داخل واژن نیم ساعت تا یک ساعت دراز بکش بعدش اگر مایعی ازت اومد اضافات شیافه ماده اصلیش جذب شده من خودم شیاف رو شبا موقع خواب میذارم 

اگر کسی بلد نیست واست بزنه اشکال نداره بری درمانگاه چون اتفاقا تحرک کم و سبک داشتن تو طول روز باعث خونرسانی به رحم میشه ،ان شالله که انتقال موفقی داشته باشی و خیلی سریع جنین های خوشگل و نازت به رحمت بچسبن بیای خبر مادرشدنتو بدی تو همین تاپیک

سلام دوستان...من هشت ساله که اقدام به بارداری کردم ..شش سال پیش رفتم پژوهشگاه رویان بهک گفتن من مشکل ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

اولین کارت اینه که + فکر کنی....

استرسو از خودت دور کنی....

طبعتو بشناسی و فقط مناسب طبعت بخوری و از رژین کسی تقلید نکنی.....

کی چی خورد چی نخورد مهم نیست مهم اینه چی برا تو خوبه یا بده.....

مثلا خیلیا فکر میکنن حتما باید بعد انتقال نشاسته بخورن من نخوردم چون شدیدا مستعد یبوستم....

یا خیلیا فکر میکنن شیر سویا خوبه من نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم....

پس دلیل نمیشه چیزی که برا من خوبه برا تو هم خوب باشه یا برعکسش.....

پس این از تغذیت....

بعد انتقال هم استراحت مطلق نیاز نیست مگر اینکه شرایطت خاص باشه و دکترت استراحت مطلق تجویز کنه....

بعد انتقال یه بند نخواب و هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com