2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
فدات عزیزم...💕💕 دو تا میزدم .کردم سه تا .. کمتر شده خدا رو شکر . تا فردا زنگ بزنم دکتر . ولی ه ...

ايشالا چيزي نيست علائم بارداري به لطف خدا نگران نباش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
فدات عزیزم...💕💕 دو تا میزدم .کردم سه تا .. کمتر شده خدا رو شکر . تا فردا زنگ بزنم دکتر . ولی ه ...

من قبلا هم گفتم علائم بارداريم مثل پريود بود يعني جوري درد داشتم كه رفته بودم خريد تو مغازه نشستم گفتم واي شدم الان همه جام كثيف ميشه تا برگرديم خونه با موتورم بوديم مردم رسيدم سريع رفتم خودمو تميز كنم گفتم الان شلوارم كثيفه تا اين حد بعد ديدم نه خبري نيست كه شك كردم بي بي زدم مثبت بود ايشالا اين علائمم براي تو حامل خبر خوش باشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من فردا انتقال دارم راست که می گن نزدیکی قبل انتقال برای لانه گزینی خوب 

شماهایی که مثبت شدید توصیه ایی برا ماها اگه دارید خوشحال میشم بشنوم مرسی 

برای من هم دعا کنید 

عزیزم استراحتت رو داشته باش علایم پریودی مثل بارداری هست اصلا نگران نباش دلم روشنه میدونم ننه شدی رفت 🌹🍀😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها من فردا انتقال دارم راست که می گن نزدیکی قبل انتقال برای لانه گزینی خوب  شماهایی که مثب ...

عزیزم انشالله ک خیره و مثبت میشی.باید طبق نظر دکترت باشه برا بعضیا توصیه میشه بعضیا نه.نظر دکترام متفاوته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان...میشه لطفا جواب بدید..من متاسفانه انتقالم جوابش منفی شد..   .شما میدونید چند وقت ...

انشاالله به زودی خدا جبران کنه برات💛💚

عزیزم ۳تا ۱۰ روز پریود میشی🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من فردا انتقال دارم راست که می گن نزدیکی قبل انتقال برای لانه گزینی خوب  شماهایی که مثب ...

فقط فقط ارامش .بی خیالی ..حساس نبودن ..بهترین دارو ...تجربه من ...

انشاالله که برات خیر و خوشی باشه.به زودی مامان بشی .

بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

ای جوووونم🍃🍀💚

مبااارکا🍀التماس دعا🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها امروز كه همه خوشحالن نميخوام درگيرتون كنم من يادتونه كه بخاطر درد زياد انتقالم كنسل شد كيست ه ...

عزیزم منم درد داشتم که رفتم دکتر و متوجه کیست شدم. دکترم آمپول داد پریود شم و اچ دی مصرف کنم که خودم پریود شدم.. ولی بهم گفت تو پریودی اگه درد داشتی حتما بیا سونو..

بچه ها ايا پانكچر ربطي ب لوله هاي فالوپ داره يا نه؟ كاري با لوله ها ندارن

ن عزیزم ربطی ب لوله نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من قبلا هم گفتم علائم بارداريم مثل پريود بود يعني جوري درد داشتم كه رفته بودم خريد تو مغازه نشستم گف ...

جدی دقیقان منم همون احساس میکنم ..الان شدم ..

میرم میبینم خبری نیست ..

خدا کنه ..نشانه خوبی باشه ..

فدات عزیزم 😘😘

انشالله که خیره ..دوروز اول استراحت کن و اگه میتونی از توالت فرنگی استفاده کن چون زیاد میری یکی دوروز دستشویی ...تا ٤ ٥ روز یه قاشق نشاسته حل کن تو سویا شیر بدون مزه بخور واسه لانه گزینی خوبه سعی کن گرمیجات نخوری مخصوصا زرشک و زعفران ..توکلت به خدا باشه و تا میتونی استرس رو از خودت دور کن و خودتو مادر بدون ...امیدوارم مثبت بشی و خوشحالمون کنی 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ممنون عزیزم فداتون 

عزیز دلم... همه این بی نظمی های هورمونی با دارو درمان میشه..🍃🍀 غصه نخور فدات شم.. زود زود مادر میشی🌹🏵