2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
امروز ساعت ۱۱ صبح به بعد رفتم تو روز نهم

عزيزم خيلي زود بوده ناراحت نباش خيلي عجوللللللي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

الان رفتم بسته قرص استرادیوال رو که مرکز داده بود از کیفم میذاشتم بیرون دیدم روش نوشته ، مصرف این دارو در بارداری ممنوع است.🙄🤔😑

واقعا ما داریم با خودمون چیکار میکنیم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا پی گیر باش عزیزم ببین چی ب چیه؛پرولاکتین بالا ک با دارو درمان.میشه چیز عجیب غریبی نیس.من خودم ق ...

نفس جان يه باره درمان شد راحت شدي از دست پرولاكتين؟ آقا من هرچي دارو رو قطع ميكنم دوباره فرتي ميره بالا بيتربيت

شما چه داروي خوردي؟ چن بار در هفته؟ چه مدت زماني ادامه دادي؟

...
الان رفتم بسته قرص استرادیوال رو که مرکز داده بود از کیفم میذاشتم بیرون دیدم روش نوشته ، مصرف این دا ...

برا اين ممنوعه كه ممكنه هورمونا رو به هم بريزه و براي بارداري مضر باشه، نگران نباش وقتي لازم باشه اشكالي نداره

...
نفس جان يه باره درمان شد راحت شدي از دست پرولاكتين؟ آقا من هرچي دارو رو قطع ميكنم دوباره فرتي ميره ب ...

محیاجون برامن چندسال پیش بود والا اسم دارو یادم نمیاد.ولی دو؛سه سالی بالا بود.من هیچ ترشحی هم از سینه ام نداشتم ولی پرولاکتین مرتب بالا میرفت.دیگه چندساله خداروشکر نرمال شده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
محیاجون برامن چندسال پیش بود والا اسم دارو یادم نمیاد.ولی دو؛سه سالی بالا بود.من هیچ ترشحی هم از سین ...

ممنونم از پاسخت هزيزم، يعني دو سال مرتب دارو خوردي تا كامل اصلاح شد؟؟ منم ترشحي ندارم، فقط آزمايش نشون ميده

...
😍😍 خدا از دهنت بشنوه مهربووون

عزیزم هانا جونم با انتقال یکی مثبت شد. اصلا میگه اونجا فقط یه دونه انتقال میدن.

تو هم فک‌کن کشور دیگه انتقال دادی😊

فقط قبلش اگر آز یا چیزی لازمه رعایت کن و امیدت به خدا باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان من 24سالمه پریودیم کلا نامنظم از اولین بار که پریود شدم تا الان  چند ماه یکبار با ق ...

دوستان کسی در مورد این سوال من اطلاعی نداره تستسترون بالا و تیروئید کم کار دارم و پریود هم از اول شدیدا نامنظم بود یه مدت قرص یاز میخوردم اما الان دوباره نا منظم شده  و این ماه هم هنوز پریود نشدم آیا برای بارداریم در آینده مشکل ایجاد میکنه کسی با شرایط من هست؟ ممنونم

عزیزم هانا جونم با انتقال یکی مثبت شد. اصلا میگه اونجا فقط یه دونه انتقال میدن. تو هم فک‌کن کشور دی ...

واقعااا😍😍مرسی از انرژی های مثبتتون..پس برم ببینم ازمایشی ،دارویی..میدن که دلیلش معلوم بشه..یا بگم بلاستش کنن..