2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
@تورک_آنا     آنا جون من از روز هفتم تا دهم انتقال لکه بینی داشتم که گفتن شیافم رو دو بر ...

به نظرم نكن تا موقش دكتر بهت ميگه فعلا همون دوتا رو بذار

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
@تورک_آنا     آنا جون من از روز هفتم تا دهم انتقال لکه بینی داشتم که گفتن شیافم رو دو بر ...

گلم منم همینطور بودم ولی هنوز هم دارم دو تا شیاف میزارم و گفتن کم نکنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرولاکتین من بالا بود ولی فقط سه تا دونه قرص داد 

مال منم یه سری بالا رفت.قبل انتقال.دکتر گفت از نظر من انتقالت رو بنداز عقب این بیاد پایین چون کلی داری هزینه و تلاش میکنی.اگه بشه شاید سقط بشه چون پرولاکتین بالا باعثش میشه ....

منم هفته ای یه دونه خوردم.یعنی دوهفته .دوتا فقط .

رفتم ازمایش دادم اومده بود پایین .

با دووتا پایین میاد خیالت راحت ...

انشاالله همه چیز برات عالی پیش بره گلم

عزيزم انشاالله ك بحق دل حضرت زينب خدا حاجت دل همتونو بده ،من از روز دوم كمر درد ودل دردام شروع شد ان ...

مبارکه عزیزم😍

ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت بغلش کنی🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
به نظرم نكن تا موقش دكتر بهت ميگه فعلا همون دوتا رو بذار

من که اصلا دکتر رو نمیبینم... باید با کلی مشقت زنگ بزنم مرکز اگه تلفن از اشغال آزاد بشه یه ماما بهم بگه چیکار کنم. که اونم اینقدر سرشون شلوغه اصلا متوجه نمیشن من پشت تلفن چی دارم بهشون میگم

خدایا شکرتتتتتتتت.... گوارای وجودت عزیزم..... ایشالله به سلامتی خبر بتای تپلتم بدی....

سلام آنا جون ..خوبی..

روز یازدهمم انتقالمه امروز..

میگم من دیشب .دل درد شدید پریودی گرفتم ..و کشاله رانم خیلی تیر میکشید ..قبلشم داشتم از اول انتقال ...دیشب شدید بود ..

ببخشید🙈🙈رفتم دیدم لکه نه زیادتر بود دستمالم کلان لکه شد .قرمز نبود .صورتی با خیلی کم رگه های قهوه ای ...لباس زیرم تمیز بود.فقط دستمال میکشیدم بود.

شیاف زدم ..

صبح کمتر شده بود ...ولی باز بود ...

چیکار کنم ...نشانه بدیه ...خیلی میترسم ...

قربونت مرسى عزيزم🌸الهى براى تك تك منتظرها و خودت🙏🏼🤰 من از مدتها قبل مخصوصا قبل پانكچر اسيد فولي ...

عزیزم امگا ۳ برای چی خوبه ؟

من تاحالا این مکمل رو نداشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من که اصلا دکتر رو نمیبینم... باید با کلی مشقت زنگ بزنم مرکز اگه تلفن از اشغال آزاد بشه یه ماما بهم ...

ولي قطع نكن چون منم دوتا داشتم ايشالا تا همه چي بخير تموم بشه كمش ميكني 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام آنا جون ..خوبی.. روز یازدهمم انتقالمه امروز.. میگم من دیشب .دل درد شدید پریودی گرفتم ..و کشال ...

سلام عزیزم خیره انشالله خیلی از بچه ها ک این علائم مثل درد کشاله و لکه و درد پری داشتن مثبت شدن انشالله برا شما هم نشونه مثبت و بارداریه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آنا جون ..خوبی.. روز یازدهمم انتقالمه امروز.. میگم من دیشب .دل درد شدید پریودی گرفتم ..و کشال ...

عزيزم نگران نباش ميخواي شيافتو دوتا كن تا بري دكتر يكي صبح يكي شب ايشالا خيره

عزیزم امگا ۳ برای چی خوبه ؟ من تاحالا این مکمل رو نداشتم

خيلي خوبه بخور امگا همون روغن ماهيه 

قربونت مرسى عزيزم🌸الهى براى تك تك منتظرها و خودت🙏🏼🤰 من از مدتها قبل مخصوصا قبل پانكچر اسيد فولي ...

هاناجون همش ب فكرتم كه گفتي اونجا زياد توجه نميكنن براي تجويز دارو، ببين يه وقت سلكسان لازم نداشته باشي يا اسپريني چيزي به خاطر آز غلظت خون كه ايران داده بودي، اونوقت اونجا توجه نكنن يادت بره،،

هاناجون امگا سه شش نه ميخوردي؟؟ منم ميخوام بخرم ولي گيج شدم امگا سه خالي بايد باشه يا امگا سه شش نه؟؟؟

...
بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

عزیزم مبارکت باشه💛💚 با این حال خوبت دعامون کن🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم خیره انشالله خیلی از بچه ها ک این علائم مثل درد کشاله و لکه و درد پری داشتن مثبت شدن انشا ...

خدا از زبونت بشنوه خواهر ...

توکلم بخداس ...فقط خدا ..

ممنون عزیزم .فعلان دارم استراحت میکنم از ترسم ..

انشااله که حاجت روا بشی گلم 

عزيزم نگران نباش ميخواي شيافتو دوتا كن تا بري دكتر يكي صبح يكي شب ايشالا خيره

فدات عزیزم...💕💕

دو تا میزدم .کردم سه تا ..

کمتر شده خدا رو شکر .

تا فردا زنگ بزنم دکتر .

ولی هنوز درد کشاله ران .حالت پریودی دارم .

توکل بخدا ...امیدم فقط به بزرگی خودشه