2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام خواهرای خوبم ، ممنون از دعاهاتون ، من امروز دو تا نی نی انتقال دادم ، الهی که به حق صاحب امروز ...

بسلامتی و دل خوش عزیزدلم ایشالا امام رضا ضامن جنین های خوشگلن بشن محکم بچسبن به رحمت😍😍💖💖💎💎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم درباره منوگون چیزی نمیدونم  تجربمو گفتم خودم که فک میکنم سینال اف ...

مرسي از توضيح خوبت🌹 نكته ي قشنگش اينجاس كه يعني ممكنه كه يه زماني توي يه پانكچري تخمكا بي كيفيت باشه يه بار تو يه پانكچر ديگه با كيفيت

...
دوستاتی که هیسترو شدین قبلش ال دی خوردین من این ماه هیسترو دارم امروز پری شدم نمیدونم باید ال دی شر ...

نه عزيزم من نداشتم مكه نيازي هست معمولا دو سه روز بعد پاكي هيسترو ميكنن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آره عزيزم دارم آماده مى شم برم🙏🏼🌸 جوابش ٢ تا ٤ به وقت اينجا آمادست كه ٢ ساعت ونيم از ايران عقب ت ...

من فکر کردم ۲ تا ۴ به وقت ایران گفتی آماده میشه....

منتظر بتای تپلتیم.....

ایشالله دوقلوئه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کیسه ی آبگرم بذارم چی مشکلی نداره؟ چون از دیشب که گذاشتم یه کم خونریزی دارم  

میتونی بذاری من که موقع پریودیم میذاشتم خیلی برام بهتر بود و دردمو خیلی کمتر میکرد البته خوب من اوضام داغون بود و دردام وحشتناک بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بتام اومده بالا خداروشکر  1625شده

خدایا شکرتتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزم....

ایشالله بقیه مراحلم به سلامتی طی کنی.....

راستی دوستان ال دی زمان خاصی داره ؟ مثلا شبا باید خورد یا وسط روزم میشه؟؟

معمولا شب ميخورن ولي هميشه همون شب باشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام آنا جون من ی هفته هست که ال دی مصرف میکنم الان دو روزه لکه بینی دارم چیکار کنم؟؟

عزیزم منم با ال دی لک میدیدم....

دکترم با شروع لک بینی برام استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تجویز میکرد با بقیه ال دی ها بخورم اما خوب به نظرم تو زودتر به لک افتادی.....

با دکترت مشورت کن....

من نهایت ۷-۸ تا ال دی آخر لک بینیم شروع میشد....

برا بعضیام به جای بقیه ال دیا اچ دی جایگزین میشد.....

به دکترت بگو ببین برات چه تجویزی داره....