2777
2789
عنوان

به نظرتون امتحانم بد دادم

144 بازدید | 18 پست

ریاضی فصل سه پایه دهم امتحان داشتم بالاترین نمره ۱۸ بود من ۱۶ شدم معلم گفت تو نخوندی اگه بخونی نمره خوبی میگیری و کلاس تقویتی برو و فلان

الان حس بد دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بودی ولی باید بار بعدی بالاتر باشی

اخه من اردو نرفتم نشستم خوندم کع نمره بالا بگیرم

واقعا از خودمم راضیم این معلمه گداس میخواد به زور ‌منو ‌کلاس تقویتی خودش ثبت نام کنه

معلم ما خیلی تند تند جلو میره و الیته ما تابستونم کلاس داشتیم

معلم ما با ارامش درس میده 😂

نیم ساعت حرف میزنه نیم ساعت درس میده 

تازه تمرین های کتاب رو هم حل نکردیم همش میگه انشالله حل میکنیم 😂

معلم ما با ارامش درس میده 😂نیم ساعت حرف میزنه نیم ساعت درس میده تازه تمرین های کتاب رو هم حل نکردیم ...

خوش به حالت ‌از استرس امتحان دی و خرداد ‌شبا خواب ندارم یه دو روزه کلا از درس فاصله گرفتم الان میخوام شروع کنم انگار گریه ام میخواد بگیره

اخه من اردو نرفتم نشستم خوندم کع نمره بالا بگیرمواقعا از خودمم راضیم این معلمه گداس میخواد به زور ‌م ...

اها فکر کردم کم خوندی که نمره ات اینطور شده 

خوب اشکال نداره تو تمام تلاشت رو کردی نباید ناامید بشی با انگیزه ادامه بده 

اها فکر کردم کم خوندی که نمره ات اینطور شده خوب اشکال نداره تو تمام تلاشت رو کردی نباید ناامید بشی ب ...

نه بخدا هرچی فرصت پیدا کردم خوندم دریغ نکردم

امتحانش سخت بود فقط سه تا سؤالش از کتاب بود

خواهر خسته شدم از این همه استرس و ناامیدی کع اینا بمون میدن

خوش به حالت ‌از استرس امتحان دی و خرداد ‌شبا خواب ندارم یه دو روزه کلا از درس فاصله گرفتم الان میخوا ...

من فکر کن دارم درس های مدرسه رو میخونم و برای کنکور و تست هم میزنم آزمون قلم چی رو هم میدم و داخل المپیاد زیست شناسی هم ثبت نام کردم و کلاس زبان هم میرم و کلاس تقویتی   فیزیک و شیمی و ریاضی 

دیگه کامل نابود شدم 😂😂😂

زیاد سر نمره ناراحت نشید اگه نوبت دوم بتونید همین ۱۶ رو بگیرید باید بگم باید شادی کنیدیک عدد یازدهم ...

آقا برای فیزیک پیشنهادت به من چیه

فصل. دوم دهم درمورد فشاره چجور بخونم‌میخواد سطح بالا بگیره

نه بخدا هرچی فرصت پیدا کردم خوندم دریغ نکردمامتحانش سخت بود فقط سه تا سؤالش از کتاب بودخواهر خسته شد ...

اشکال نداره تو تمام تلاشت رو کردی امتحان استاندارد نبوده