2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیزم چهرشنبه ساعت ۱۱ انتقال دادم خب پنجشنبه از ساعت ۱۱ به بعد میرم تو روز نهم دیگه؟مگه نباید اینجور ...

درسته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟هانا جون امروز آز میده؟

بله عزیزم....

حوابش دو تا ۴ به ساعت ایران معلوم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنظرتون میشه من تو سیکل میکرو به دکی بگم موقع تخمک کشی عمق رحمو اندازه بگیره؟آخه میگن خیلی درد داره.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

باران جان من تازه درد ودل هات ورفتنت به دکتر رو خوندم

عزیزم کاملا درکت می کنم وحق رو به شما میدم

من تجربه ی خودم رو میگم من کلا دکترم زیاد حرف نمی زنه وزودم عصبانی میشه خیلی سریع ویزیت میکنه وخیییلی کم بشه لبخندشو ببینی  جوری که اوایل ازش می ترسیدم ویکی دوبار بعد از بیرون اومدن از مطبش گریه کردم

ولی به دلایلی مثل نزدیک بودنش به خونمون ومحل کارم  و.... می خواستم پیشش برم 

ولی دوستم که قبلا پیشش می رفت تعریف می کرد که باهاش این حرفها رو زدم وحتی شوخی کردیم ومنم تعجب می کردم

تا اینکه یه سری که می خواستم برم پیشش همش باخودم می گفتم خدا به دل وفکردکترم میندازه که همه چیز رو درنظر بگیره و بهترین تجویزهارو برام بکنه، خانم دکتر خیلی خوب باهام برخورد می کنه وبرام وقت میذاره و خییلی مهربونه و خطاب به دکترم می گفتم که دوستت دارم چون توهم دستی از دستان خداوندی که می خوای بهم کمک کنی وبعدش خدارو شکر می کردم

باور نمی کنی از اون موقع هربار میرم مطب حداقل یه شوخی خانم دکتر باهام میکنه وبیشتر برام وقت میذاره

منم سوالهای مهمم رو می نویسم تا فراموش نکنم حتتتی

فراموش می کنم برمی گردم وبین مریض میرم ازش می پرسم وآروم جوابم رو میده درحالی که قبلا اگر این کارو می کردم حس می کردم با عصبانیت وکلافگی جوابم رو میده

حالا شماهم اگر تصمیم داری با این دکتر ادامه بدی با این دید خوب برو پیشش  

صبح که از خواب بیدارشدم اولین کسی بودی که اومدی توی ذهن وقلبم از ته قلبم برات دعا کردم و از امام رئوف خواستم شفاعتت رو بکنه وبه زودی صاحب یه دوقلوی دختر وپسر سالم وصالح بشی 🤗 دوستت دارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بله عزیزم.... حوابش دو تا ۴ به ساعت ایران معلوم میشه.....

ممنونم آنا جون منتظرم ببینم بتاش چنده برا اونم یبار دیگه ذوق کنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره عزيزم دارم آماده مى شم برم🙏🏼🌸

عزیزم انشالله با خبرای خوب برگردی.الهی آمین.اللهم صلعلی محمد و آل محمد

عزیزم من نه میتونم بگم خوبه نه بد چون ممکنه برا یکی خوب باشه برا یکی بد..... اگه طبعت گرمه و رحمتم ...

کیسه ی آبگرم بذارم چی مشکلی نداره؟

چون از دیشب که گذاشتم یه کم خونریزی دارم 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شيرينيجات و مواد قندى رو كاملا حذف كردم اگه دلم هم بخواد يه ذره مويز مى خورم  برنجى زياد نيستم ...

ممنونم عزیزم لطف کردید😘

من شنیدم خوردن یه دونه کدو سبز در روز هم قند رو پایین میاره فقط نمی دونم خوردنش توی بارداری وبعد انتقال موردی داره یا نداره؟

آره عزيزم دارم آماده مى شم برم🙏🏼🌸 جوابش ٢ تا ٤ به وقت اينجا آمادست كه ٢ ساعت ونيم از ايران عقب ت ...

من به جاي تو تپش قلب گرفتم ايشالا مبارك باشه پيشاپيش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

تغذیه قبل از انتقال جنین فریز شده

https://mag.farzand.net/?p=25817