عزیزم خیلی از حرفهایی که زدی ناراحت شدم امیدوارم این دکترهای به اصطلاح معروف که با ویزیت من و تو به این درجه از سرشلوغی رسیدن یکم صبوری کنن و مریض ها رو درک کنن
من نمیتونم یه طرفه به قاضی برم
شاید حال خوبی نداشته یا خسته بوده یا از بیمار دیگه ایی ناراحت بوده که البته این به مریض های بعدی مربوط نمیشه و باید خودش رو جمع و جور کنه اون هم انسانِ دیگه اشتباه میکنه.
اما تو خودت رو نگران نکن اون کار هر روزش همینه اینطور فرض کن که تند تند ازمایش ها رو دیده چون میدونسته دنبال چی میگشته
اگر به دکترت اعتماد نکنی ول معطلی دختر جان
این همه رفت و آمد سخت و هزینه های گزاف با انرژی منفی که میفرستی و اون زمزمه های نکنه، نکنه ها همه هدر میره .
پس آروم بگیر اول این مهمه
دوم اینکه کار اشتباه رو تو کردی چون شما حق داری هر سئوالی که داری رو از دکترت بپرسی و نگذاری چیزی برات مبهم بمونه و تو این حق رو از ترس اینکه دکترت عصبانی نشه از خودت صلب کردی
تو میتونستی آروم با خونسردی بهش بگی من از راه خیلی خیلی دور اومدم پیش شما چون بهتون ایمان دارم و اندازه شما خسته هستم و کلی تو نوبت و انتظار موندم تا شما خیالم رو راحت کنید ، اگر با سئوال تکراری من ناراحت شدید معذرت میخوام تمرکز ندارم چون استرس دارم ولی به عنوان پزشکِ معالجم ازتون میخوام برام توضیح بدید اوضاع و احوال ازامایش هام به چه صورتِ و بقیه سئوالهات.
غصه نخور اول رو خودت کار کن که بتونی حق ت رو بگیری اونوقت ببینم کی میتونه ناراحتت کنه.
الان هم دیگه آروم باش ، کارش رو بلده ازمایش ها رو دیده .👍
ببخشید طولانی شد.