2777
2789
عنوان

آقایون یه سوال ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 72 پست
ولی متاسفانه دخترایی ک تازه سن کم هستن ، خیلی راحت و یاده و مخلصانه عاشق میشن ولی...

خب دیگه یکی از نکاتی ک هستش هم همینه ک توی سن کم باید به مسائل پیشرفت خودشون فکر کنن و به موقع مناسبش عاشق بشن

ماشالله این خوبه

بله پس چی 

ولی جدا از شوخی من وقتی تازه ازدواج کرده بودم شوهرم هر روز اشکمو درمیاورد خودش می‌خندید 😐 حتی پیش خانوادش 

بعد یه مدت گفتم من چقد بچه ام میشینم گریه میکنم این ذوق کنه دیگه به حرفاشو رفتاراش اهمیت ندادم از سرش افتاد

🍎🍏🍒/🍷🍷منم و........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتی از گریه طرف لذت میبری این اسمش چیه؟!!ریپ نزن دیگه

حرفم در واقع طعنه ای بود به طرز فکر بعضی ادما نسبت به آقایون . که فکر میکنند اشک دخترو درآوردن برای آقایون لذتبخشه. زیادی تو بهر ظاهر همه چی هستی.! عمق مطلوب بگیر.

حرفم در واقع طعنه ای بود به طرز فکر بعضی ادما نسبت به آقایون . که فکر میکنند اشک دخترو درآوردن برای ...

اولا بحر درسته...

ثانیا آقایونن که ظاهر بین و سطحین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
بله واقعا بعضی خانمها هم اذیت میکنن🤦🏻‍♀️

چه عجب بالاخره خانمی پیدا شد که نوک سوزنی از آقایون دفاع کنه

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
اون بحححححححری که تو میگی معنیش میشه دریا .اینم نگرفتی؟!!!!!!!

برو سرچ کن تو بحر چیزی رفتن کنایه از دقیق شدن روی مسئله ای!!!!

سواد نداری زبونتم درازه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
گریه بابت چه ‌کاری؟پسر دیدم میگفت دوس دخترمو بردم مکان خالی گریه می‌کرد وقتي فهمید میخوام به حالت ز ...

مردشور ببره همچین پسرایی رو یه روز خوش نبینن که به خاطرشهوتشون یه دختر وابسته خودشون میکنن وبعد ازشون استفاده میکنن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب دختر عاقل وابسته نشو خام هر مردی نشو.....عشق واقعی بعد ازدواج شکل میگیره....عشق واقعی شوهره آدمه که برای تو صبح تاشب کار کنه زحمت بکشه....نه که هر کی از راه رسید بهت چشمک زد دلت بلرزه....خام هر نری نشو.....جامعه متاسفانه وحشتناک شده....